Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Bornoz Şakası Yapan Youtuber

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 813

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
319
Puanları
83
Youtuber'ların bazıları artık ne yapacağını şaşırmış durumda olmalı ki, bu tarz şakalara yöneliyorlar. Böyle bir şakanın çocuklara yapılması hiç akıl alacak bir iş değil, aileler tepkilerinde çok haklılar fakat tehdit tarzı konuşma yapılması doğru değil.

Bornozlu şaka çileden çıkardı!
Adana'da youtuber'ın şakası tepki yarattı. Bornozlu şakadan korkan bir kadın youtuber'a, "Böyle şaka olmaz. Ben Adanalıyım ne yaparım biliyor musun? Mahvederim adamı” diyerek tepki gösterdi.

Merkez Park’ta kaydedilen görüntülerde youtuber genç, bornozuyla çocuk ve genç vatandaşların önüne birden çıkarak bornozunu açtı. Korkan ve şaşıran vatandaşlar bornozun altından şort ve tişört giyen youtuberi görünce gülüp 'bu nasıl şaka' diyerek tepki gösterdi. Defalarca bunu tekrarlayan youtuber genç, 3 yaşlarındaki bir çocuğun önüne gidip aynı hareketi yapınca çocuğun ailesinin tepkisiyle karşılaştı.



 
Son düzenleme:

esekherif

Yeni Üye
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
907
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Geri zekalı çocuk yarışmasına hazırlanıyor gibi
 
T

Togepi

Ziyaretçi
Kesinlikle kurgu. Özellikle son çiftte o kadar belli ki. Videoyu çeken kişi adamın çantasında bir şey arayacağından nasıl eminse saklanmış, o anı bekliyor.
 

Yeni Konular

Üst