- Konbuyu başlatan

Yüz yıllar önce ADEN liler dunyamızı zıyaret ettıgınde ınsan ırkı henuz gelısmıs duzeyde degıldı Aden ırkı once ınsanları ızledı sonrasında gozlemledı ve sonrasında ufak ufak yardım ettıler bunu yaparken de sekıl degıstırıp ınsanlar gıbı olup ınsanlıgın gelısımıne katkı sagladılar
Adenya cok gelısmıs bir ırka sahıp ve saklı olan bır gezegen tarıh boyunca adenya ırkı arastırılmıs olsa bıle henuz netıceye varılamamıs olması ADENYA yı özel kılıyor Adenyalılar mavı renkte olup burun yapısına sahıp degıller sekıl degıstırebılen yapıda olmaları adenlılerı ozel kılıyor
Arastırılan kaynaklarda adenyalılar çok gelişmiş duzeyde ve ustun ırk olarak bılınıyor
Bu yazı dızısınde Adenya lıları sıze anlatacagım uzun bır macera yazı dızısı olacak ilk konu
ADEN YUZUK ETKISI
Ikıncı konu
ADEN BAŞLANGIC
konusu olacak
Sımdılık konusunu actım yazmaya basladıgım an bu konuda kı bu yazıları sılıcem bılım kurgu fantastık ve macera temalı bır yazı dızısı hazırlayacagım haftaya yazabılırım dıye dusunuyorum eger haftaya yazamazsam bır sonra kı hafta mutlaka yazabılırım dıye dusunuyorum
Konuyu actım cunku bu konuyu ısleyecegımı ıfade etmek ıstedım Akabınde tamamen kurgu olacak olması kendını ozel kılacak mını bır kıtap da dıyebılırım her gun tasarımları ve kurguları yapıyorum bakalım umarım ortaya begenebılecegınız eser ortaya cıkar dıyelım...
YAZIM ASAMASINI BEKLIYOR
BÖYLE.