Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Aşk ve realite

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ls2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    realite

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,297

ls2

Kahin
Onursal Üye
Diyelim ki icralık olmak üzeresiniz ve mal kaçırmanız gerekiyor ..üzerinize kayıtlı 300.000 TL lik bir daireniz var..bu evi aşık oldugunuz kişinin üzerine mi verirsiniz, yoksa yıllardır tanıdığınız ve güvendiğiniz bir arkadaşınızın üzerine mi? 😉

😎

nesimi

Yeni Üye
falsolu bir durum olmuş,benim öyle bir dairem olmaz ,o kadar parayı kendime bağlamam olsada.o sebeptende farketmez kime devrettiğim.

ls2

Kahin
Onursal Üye
falsolu bir durum olmuş,benim öyle bir dairem olmaz ,o kadar parayı kendime bağlamam olsada.o sebeptende farketmez kime devrettiğim.

İkiside evi üzerlerine almayı kabul eder varsayalım ve dolandırılarak icralık olmuşsunuz (etik ve vicdani boyutuda aşıyoruz) , ve böyle bir eviniz var diyelim.. falsoları kaldırdım sayılır 🙂 şimdi tekrar cevap verebilir misiniz?

nesimi

Yeni Üye
aşkın tesiri altındaysam ki yukarıda öyle görünüyorum ev bark nedir yahu verdim gitti sevdiğime nasıl olsa böyle bir durumda eş dostun uyarısını dikkate alacak algı durumum olmayacak.eşkıma feda olsun😉

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Aşık olduğum kişiye asla devretmem aşkın ömrü kısadır.🙂 Güvendiğim aileden birini tercih ederim, para araya girince dostluk da bozulabilir ki bu durumda aileden biri çok daha mantıklı görünüyor.

Bu arada kişinin borcu ne olursa olsun tek evi varsa evi sattırıp icra yapamıyorlar🙂 Evdeki eşyalara haciz geliyor böyle olunca eşyanın alınmasını önemsemem fakat 300 bin TL lik evi olan adamın bankada parası da vardır gibi düşünüyorum. İcralık bedeli öder sonra dolandıranın peşine düşerim🙂

UpBot

Yeni Üye
Teşekkür ediyoruz güzel bir anlatım güzel bir konu.

Yeni Konular