Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Basliklarin Sabote Edilmesi

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,019
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evrensel-insan

Yeni Üye
Yonetim bilmem farkinda mi, yalniz; hemen hemen acilan yeni bir baslik ya da eski basliklara baslik ile ilgisi olmayan mesajlar atilarak basliklar sabote ediliyor.

Bunun nedeni psikolojiktir ve hangi yazarlarin yaptigi da acikca bellidir.

Eger bir yazar bir basligi basligin konusu ile ilgisi olmayan bir sekilde mesaji ile sabote ediyorsa; bu hem sitenin Adina yakismaz, hem de site yazar ve okur kitlesini siteden kacirir.

Umarim bu konuda yonetim olan bitenin farkina varir ve bu gidisata bir son verir.

Tabi sitenin selametini, katilimini, okunurlugunu ve yazilirligini dusunuyorsa!

İnci Birinci

Yeni Üye
Bu konuyla ilgili dün akşam bir yazı yazmıştım. Fakat,"beni ilgilendiren bir konu değil,yönetim gerekli görürse önlemini alır" düşüncesiile yazımı sildim.

Kullandığın nick beynelmilel anlam ifade ettiğinden; ve anlamına duyduğum saygı nedeniyle bu ismi sanakullanmıyorum (Başka herhangi bir isim olsaydı benim açımdan konu bile olmayacaktı) O nedenle bendeki tanımın bundan böyle W.T.D (Gözlerimi kapatarak, klavyeye rastgele parmaklarımla dokunduğumda denk gelen harfler)

Dün akşam yine,yine yeniden yayınladığın konuları okuma ve anlama amacıyla (halen anlamaya çalışıyorum "bu insani bir çabadır") internette araştırma yaparken aynı konuları yayımladığın başka siteleri gördüm. Hiiiç rağbet görmemiş ve söz konusu siteler, sessiz mağaralar" izlenimi veren bir duruma düşmüş. Felsefe sitesine dönüp, geçmişe baktığımda aynı yazılar yayınlanmış, bazıları hiç irdelenmemiş,bazılarında ise yorumlar olumlu başlayıp ilerleyen kısımlarında kaosa dönüşmüş. Gerçekten anlamak için okumaya çalışıyorum,anlamanın mümkünü yok. YANİ BAŞLIKLARI BOŞ YERE DOLDURAN SENSİN WTD.

Ben "HOLİSTİK YAŞAM" başlıklı bir konuyu merak ettim,öğrenmeye karar verdim ve dün bu sitede bir başlık açtım, fakat kendi paylaşımımı BEĞENMEDİM, KENDİM BEĞENMEDİM.

Ve bugün başka işlerimi erteleyerek bu konuyu doğru düzgün araştırıp,paylaşımımı düzeltmeye ve anlaşılır hale getirmeye karar verdim. Bu niyetle siteye girdiğimde bu yazını gördüm.

ŞİMDİ SORUYORUM; PSİKOLOJİK AÇIDAN BEN Mİ SORUNLUYUM, ANLAŞILMADIĞIN YÜZLERCE KEZ SÖYLENMESİNE RAĞMEN HİÇ DEĞİŞMEYEN,GELİŞMEYEN VE YANLIŞINDA DİRENEN SEN MİSİN?

Ben empati yapabiliyor,kendimi eleştirebiliyor ve düzeltme gayreti içine girebiliyorum. Demek oluyor ki;ben de bir sorun yok SN:WTD. Bir de dönüp kendini tarafsızca gözlemleyip sorgula istersen HIII?

Dün akşam aklıma şu soru geldi; acaba felsene.net neden el değiştirdi? Bu soru "Ev Alma Komşu Al" atasözünü, o da ; " kötü komşu insanı ev sahibi de yaptırır, evinden de eder" sözlerini hatırlattı!!!

Muhtemel...

X

FAdmin
Onursal Üye
Sizin bu tarz konularinizadm hakikatten gina geldi, her elestirdiginiz begenmediginiz bir olgu hakkinda konu acmaktan vazgecin lutfen sayin evrensel-insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Konular