Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Benim Hikayem. / # BÖLÜM 1

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,024

non

düşünemeyen
Yeni Üye
# YENİ KEŞFEDİLMİŞ BİR ŞARKI.
1 hata, 1 yalan, 1 müzik, 1 kişi, 1 gerçek, 1 cümle, 1 mesaj, 1 saniyede hayatımızı değiştirebiliyor.
O zamanlar 21 yaşındaydım. Bir insan ne kadar boşlukta olabilirse, o kadar boşluktaydım. İçten kahkaha atmanın en önemlisi bunu birisiyle beraber yapmanın özlemi içindeydim. Ve yine bir insan ne kadar geç kalabilirse, o kadar geç kalmıştım.

Bir yardım kampanyasıydı ve O düzenlemişti bu kampanyayı. Mahvettikleri dünyasında kendisi hariç herkes için bir şey yapacak cesareti hala vardı. Bu hayranlık uyandırıcıydı.

İlgisini çekmek istiyordum bunun için de herşeyi yapmaya razıydım. En çok yardımı ben yapmıştım ve bu bir taktikti.

Farkedildim! Teşekkür etti bütün içtenliğiyle, o an benim hakkımda ne düşünüyordu bilmiyordum. Zaten sorun da her zaman bu değil midir? Ne düşündüğünü bilememek.

Artık tanışmıştık… Yeni bir şarkı keşfetmiştim… Günde sayısız kere bu şarkıyı dinleyip, yıllarca bıkmayacağımı hissetmiştim.

"Gitme" demedi.
Ben de kalamazdim zaten.
"Allah belani versin" dedi.
Kıyamayız sevdiğimize.
Canı sağoldu.
Ama kafam cinayet.

Son düzenleme:

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
İnsanları gözünde çok yüksek bir yere koyduğun zaman, nedense o kişi ulaşılamazmış gibi gelir; fakat herkes gibi birisidir aslında ve konuşmaktan çekinilecek bir durum yoktur ortada. Korkan kişi kendi kendine duvarlar örer sonra da bir türlü anlaşılamadım, der.

Hayatımın hiçbir döneminde insanlardan çekinmediğim için bu duyguları hiç anlayamıyorum, nedir bu kadar korku yaratan acaba?

"Allah belanı versin." diyen birisine sevgi duymak da bana göre çok tuhaf çünkü dil yarası ağırdır ve duyguları köreltir.

Son düzenleme:

UpBot

Yeni Üye
Faydalı bir konu olmuş fikri olan var mı? 🙂

Yeni Konular