Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Bir kadın.Başka bir kadın..Soru ve Cevap

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,377

Ruhtan_Sesler

Yeni Üye
Nereye gidersen git,ne kadar ötede olursan ol,ilk sevdiğin kadın senin miladındır.Hangi kadınla olursan ol,sana o malum soruyu sorduğunda,her ne cevap verirsen ver,miladın peşini bırakmayacak.

Ruhtan_Sesler

Yeni Üye
Sadece boktan bir şekilde yaşlandık. Okan Bayülgen TV Çocuğu 100. Bölüm Final Son cümlesi..

Ruhtan_Sesler

Yeni Üye
Eskiden haksızlığa uğradığım zaman,kapımızın önündeki bir kaldırım taşı vardır hemen oturup kapaklanıp ağlardım.En tuhaf diyaloglar kurardım zihnimde,her gözyaşında bir kez daha sille tokat...Bir zaman sonra büyüdüm,en korkak en hassas ama en çok öfkeli halimle devam ettim.Kendimi kadınların kokusuna adadım.Hiç görmediğim kadınlarla hiç verilmemiş randevulara gittim.Sonra kadın demek demek benim için bir tutku oldu..sonra işler sarpa sardı,sonra adaletsiz bir aşk yaşadım ki adalet aramamakta ayrı bir zevk.Ama herşeyden sonra karmakarışık kadınlar tanıdım.Gözümle süzdüm,özümle okşadım,sözümle bitirdim.Geçmişime ateş ettim kimse ölmedi,tutuksuz yargıladım kendimi.Hiç bir an'ı kelimelere sığdırmak için benzetme yaparken zorlanmadım.Ben yaşarken zıt duyguları yaşarken benzetildim.....Bir gün başka bir yerde birşey oldu.Bir söz verdim kendime...Bundan böyle hiç bir şey hissetmeyeceğime...Bazen ıssız bir bozkırın ortasından bir yol geçer ve rüzgar dalga dalga okşardı beni,bazen hiç umulmadık bir sevinç olur,bazen en umutsuz en çaresiz anında hiç bir şeye riayet etmemek gelir aklına..İşte her birinde içimde kocaman bir gürültü çıkardım...Hiç birşey hissetmeyeceğime dair..

Süreyya Önal

Yeni Üye
zaman içinde tutunmamıza olanak sağlamayan...
ancak öz/emin olarak kalanlara! uzuuun bir ağıtdır (bazen!) yaşam
- -
eksiğimiz! ne !? bir başka bakış!tan...
kaybettiklerimizin yerine yenisini koymak zor değil belki

ancak
İÇin, istemiyor ve el vermiyorsa -bir başkasına-
her söz! havada kalıyor

* *
zamanla hayatın işbirliği hemen her zemini kaydırırken ayağımızın altından...getirdikleri,
yaşamımıza kattığımızı sökemez hemen! DOKUdan
ve ister-istemez ACIdır kalan (ACIR! yaşam...)
tadını da çekeni! bilir
- -
tabidir ki herkesin eşiği (anlayışı) aynı değil 🙂

UpBot

Yeni Üye
Teşekkürler konu güncel

Yeni Konular