Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Bu sitede Islam dinini ve Kavramsal Degerlerini Sorgulamak Yasak mi?

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,118
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evrensel-insan

Yeni Üye
Bu sitenin bir yazar uyesi olarak bilmek istiyorum.

Site yonetiminin adi felsefe olan sitesinde, sadece ozel bir din olan Islam dinini ve onun her turlu degerini (Kuran, inanc, uygulama v.s.) felsefi olarak sorgulamak yasakmidir?

Eger boyle bir yasak var ise,m lutfen yonetim bu yasagi ve yasagin ne oldugunu site yazar ve okur kitlesine bir duyuru olarak aciklayabilir mi?

Burasi Islam dininin ve degerlerinin savunucusu bir site midir?

Butun site yonetimi bu acidan hem fikir midir?

Eger boyle "Bu sitede islam dini ve onun her turlu kavramsal degerlerini dile getirmek, sorgulamak yasaktir."bir aciklamavarsa, bunun yazar uyeler ve oikurlar tarafindan bilinmesi gerekir.

Ayrica islam dini ve onun her turlu kavramsal degeri, dunyada gelmis gecmis ve yasayan bunca din ve onlarin kavramsal degerleri arasinda sadece bir tanesidir.

Eger yonetimin ortak olarakislam dini ve degerleri uzerinde boyle bir yasagi varsa; bu yasak genelde digger din ve dini konu ve kavramlari ve de her turlu teolojik tanri kavramini da icerir mi?

Icermez ise, ozel olarak islamin dunyaya acik bir felsefe sitesinde boyle bir yasaginin sebebi nedir?

Yazarlar ve okurla bir sitenin dini ya da islami bir site oldugunu bilirler ve ona gore davranirlar.

Burasi da yonetim olarak bir islami site midir?

Bu sorular sadece bir site yazari olarak herkesin bilmesi gereken konulardir.

Sonucta sitenin sahipleri boyle ortak bir karar aldilar ve bunu da siteye duyuru olarak yazarlarsa, yazar ve okurlar buna saygi duyarlar ama bilirlerki burasi felsefe sitesi degildir.

Bu konularda site yazar ve okurlarini yonetim ortak karar olarak aydinlatirsa, memnun oluruz.

esekherif

Yeni Üye
Yeşil kabloyu mu Kırmızı kabloyu mu keseceğiz? Ne kadar vaktimiz kaldı?

X

FAdmin
Onursal Üye
Yazın baştan sona çarpık sen keyfine göre hakaret edeceksin bu sorgulamak olacak öylemiymiş? Size yasak, evet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Konular