dijital kardeşim hayvan mı bıraktılar memlekette,her sene tanesi elli bin dolara yabani keçi avı yapılıyor bu civarda devlet eliyle,gelde engel ol..
Hayvan severler olarak size bir sualim var sakal-dijital,
sokak hayvanları kısırlaştırılmalı mı?
Kısırlaştırma projesine destek verdim dürüst konuşmak gerekirse çünkü sokaklarda sefil oluyorlar. Doğanın dengesine aykırı aslında fakat vicdanen kısırlaştırılmalı çünkü yaşam hakkı tanınmıyor. Birkaç hayvansever yemek-su vermekle olmuyor, bir deri bir kemik dolaşıyorlar, araba çarpıyor veterinere götüren yok yaşam hakkı tanıyacak bir toplum yok maalesef. Eziyet edenler var yani başka çare yok.
bence (ama sadece bence) kısırlaştırma projesine destek vereceğinize; yalnız sokakların değil, aynı zamanda dağın, taşın, kurdun, kuşun efendisi olduğu iddiasından vazgeçmeyenin, ''insanlaşması projesine'' destek verseniz, daha doğru davranmış olurdunuz...
vallahi ne yalan söyleyeyim, benim de (açıkçası belki biraz da bu 'felsefe topluluğu' yüzünden) umudum kırılıyor... insana olan inancım azalıyor...
insanı anlamak zor... adam gıkını çıkarmadan yıllarca taşeron firmada asgari ücretle çalışarak, gerçek bir kabusa katlanıyor; ne sendika kurmayı ne karşı koymayı aklının ucundan bile geçirmiyor (sanıyorsunuz ki, koyun oğlu koyun) ... ama sonra, bir tespih yüzünden bir arkadaşını öldürebiliyor... şimdi buna ne demeli...
insanı anlamak zor... adam gıkını çıkarmadan yıllarca taşeron firmada asgari ücretle çalışarak, gerçek bir kabusa katlanıyor; ne sendika kurmayı ne karşı koymayı aklının ucundan bile geçirmiyor (sanıyorsunuz ki, koyun oğlu koyun) ... ama sonra, bir tespih yüzünden bir arkadaşını öldürebiliyor... şimdi buna ne demeli...
evet bugün kendim için muhabbet ettim, insanlık için muhabbet ettim...