Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Çevre

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HoŞÇa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    cevre

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 3,761

Nejdet Evren

Yeni Üye
Ynt: Çevre

"bilimsel makaleler" bölümüne "ekoloji" adlı bir alt başlık açılabilir. "doğaya dönüş" adlı bir çalışmam vardı, doğrusu böyle bir alan olmadığı için ilgisiz bir bölüme aktarmıştım. ekoloji diye bir bölüm olsa orada tartışmaya açardım. ekoloji deyip geçmemek gerekir. emperyal güçlerin doğal kaynakları fütursuzca ve keyfi tüketimlerinin önlenmemesi durumunda yaşanabilir dünya kalmayacak. sanırsam böyle bir bölüm için veriler ve tartışmalar hazır görünmektedir. yine de yetkili/değişiklik yapma yetkisine sahip arkadaşlarımızın değerlendirmelerine, emeklerine saygı çerçevesinde yaklaşımı sürdüreceğim.

mavimor

Yeni Üye

Sevgili Chi,

Ekoloji
Çevreye duyarlı bölümümüz🙂
Moderatör: HoŞÇa

Bölümümüzü açtık, hoşça arkadaşımızı yetkili yaptık.
İçini doldurmak hepimize düşüyor, denetlemek hoşça 'ya🙂

Hayırlı olsun bölümümüz ve yeni moderatörümüz.

Nejdet Evren

Yeni Üye

sevgili Mustafa ,duyarlılığından dolayı sana yürekten teşekkür ediyorum ve senden isteğim felsefe bölümündeki "doğaya dönüş" formumu bu alana taşımandır. emeğine sağlık dost, sevgilerimle...

mavimor

Yeni Üye

O iş tamamdır🙂
Rica ederim. Mantıklı önerilerinizi bekliyorum🙂 Sitemizin gelişmesini ve kullanılabilirliğini arttıracak her türlü fikri hayata geçirmek için elimden geleni yaparım.

chimera

Yeni Üye

sevgili mt,teşekkürler..

HoŞÇa

Yeni Üye

Arkadaşlar bir haftalık yokluğumda bu sorunun çözülmüş olmasına çok sevindim 🙂 güzel değerlendirmeler yapılmış ve güzel bir sonuç ortaya çıkmış.. Bu konuya kafa yoran fikir yürüten tartışan paylaşan hepinize teşekkür ederim 🙂

Yöneticilik görevinde ise henüz foruma dönüp bakmadım ama ne kadar aşarılı olabilirim, denetlemeyi nasıl gerçekleştirebilirim bilemiyorum.. Özellikle bir ay kadar sonra siteye girişlerim çok kısıtlı olacak.. yine de elimden geleni yapacağım 🙂

tekrar teşekkürler arkadaşlar..

Yeni Konular