Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Dijital'den Esintiler

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 2,421

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Konu dışı paylaşımlarımı bu başlık üzerinden aktarmaya ve böylece başlıklarda yaşanan dağılmalara sebep olmamaya çalışacağım...

Son düzenleme:

İnci Birinci

Yeni Üye
"Çok beğen" butonu olsaydı eminim onu kullanırdım.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Sanat aşığı ve erbabı @evrensel-insan a gitsin...

KARGADAN BAŞKA KUŞ

Şans kuşu ömründe,
Bir kere kapıyı çalarmış adama!
Bizim kapı onüç numara anasını satayım,
Es geçmiş neyleyim?
Milli piyango da amorti bile tutmuyor!
Evlilik desen hiç sorma!
Hep kaçıklar denk geliyor!
İş hayatı hiç tutmadı!
Hep aksi müdürler anamı gevretti!
Para bizim istasyona hiç uğramıyor!
Nekes patronlar burnumu sürttü!
Ne iştir anlamadım,
Tuttuğum takım küme düşer!
Tuttuğum dal kırılır!
İçtiğim çeşmenin suyu kurur!
Oldum bitti siyaseti severim ama,
Bir ömür muhalefete demir attım!
Başkaları iktidar oldu ben seyrettim!
Yükselen değerlerin eteğine yapışmak varmış!
Nerede yalaka yüzsüz varsa,
Hepsi bir yerlere geldi!
Ömrümce,
Kargadan başka kuş,
Koca yokuştan başka yokuş tanımadım!
Yolum hep bu yokuştan geçti de,
Yorgunluktan öldüm bittim!
Kargadan da şans kuşu olmuyor be birader!
Üzerine pislese kaç yazar?
Kirlendiğinle kalırsın,
Kirden pastan kurtulamadım!

Yuvasız kuş
İsmail Kızılay/Edremit
12.05.2012

alpi

Yeni Üye
Helal olsun yunusdu herhalde 🙂

evrensel-insan

Yeni Üye
Helal olsun yunusdu herhalde 🙂

Evet sizzler evrensel-insan'dan bahsetmeye devam edin.

Ne guzel oyle ya da boyle evrensel-insan'in size bu sosyal ekranda sunduklari demekki sizleri etkilemis, onemsetmis ve ilgilendiriyor.

Aklinizca bunu tepki olarak dile getiriyorsunuz ve getirmeye de devam edin.

Sonucta bir kisi bir seyi kendine ya fobi ya da hobi yapar.

Aslinda sizing evrensel-insan'in bu ekranda yazdiklarina sundugunuz hobi de olsa fobi de olsa; bunun yansisidir.

Dijital, sen, inci birinci'nin attigi mesajlarin yarisindancogu evrensel-insan'in yazdiklari yuzunden.

Demekki evrensel-insan burda yazmasa sizzler olmayan dusunce ve bilginiz ile yazi bile yazamayacaktiniz.

Dikkat edin, bu gidisle sadece sosyal degil; reel yasaminizda da evrensel-insan'in yazdiklari ile ilgili hobi ve fobiler edineceksiniz.

Benden soylemesi.

Iste sadece su ekrana yansiyan bir yazinin zihniyetinin ne kadar etkileyici oldugunun da bir kaniti bu.

Aynen devam.

evrensel-insan

Yeni Üye
Siz bu sözden ne anladınız da üstünüze alındınız? Pes doğrusu.

O sozden bir sey anlama anlaminda yazmadim.

Artik karanlik cagdan kalma olduklarini bu cag beyni ile hic bir konuda hic bir kavramda ve hic bir surette algilayamayacaklarini yazilari ile kanitlamis, dijital ve inci birinci ile ilgili hic bir sey yazmayacagim icin senin alintina yanit yazdim.

Yani benim acimdan inci birinci ya da dijital adli ve lakapli uyeler dialog acisindan yok.

Sende onlar gibi davranmayasin diye aslinda bir hatirlatma idi, yukardaki mesaj.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Evet sizzler evrensel-insan'dan bahsetmeye devam edin.

Ne guzel oyle ya da boyle evrensel-insan'in size bu sosyal ekranda sunduklari demekki sizleri etkilemis, onemsetmis ve ilgilendiriyor.

Aklinizca bunu tepki olarak dile getiriyorsunuz ve getirmeye de devam edin.

Sonucta bir kisi bir seyi kendine ya fobi ya da hobi yapar.

Aslinda sizing evrensel-insan'in bu ekranda yazdiklarina sundugunuz hobi de olsa fobi de olsa; bunun yansisidir.

Dijital, sen, inci birinci'nin attigi mesajlarin yarisindancogu evrensel-insan'in yazdiklari yuzunden.

Demekki evrensel-insan burda yazmasa sizzler olmayan dusunce ve bilginiz ile yazi bile yazamayacaktiniz.

Dikkat edin, bu gidisle sadece sosyal degil; reel yasaminizda da evrensel-insan'in yazdiklari ile ilgili hobi ve fobiler edineceksiniz.

Benden soylemesi.

Iste sadece su ekrana yansiyan bir yazinin zihniyetinin ne kadar etkileyici oldugunun da bir kaniti bu.

Aynen devam.

Siz olmasanız forum bu kadar renkli olmazdı kendi adıma varlığınızdan çok mutluyum. Bazen anlamlı bazen de bir o kadar anlamsız paylaşımlarınız ile bana olması ve olmaması gerekenler hakkında çok şey kattığınızı inkar edemem.

"Gelin-Damat" paylaşımınızla bir Türkçe öğretmeni neyi yapmalı neyi yapmamalı bir kez daha gösterdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Argo üslubunuz ile farkınızı defalarca ortaya koyduğunuz gibi beni hep şaşırtmaya devam ediyorsunuz, umarım hep böyle de gider...

Dinler hakkında yazdıklarınız, önyargılarınız ve sabit fikirliliğinizden herkesin alacağı dersler var. Bana cevap yazmasanız da paylaşımlarınızın sıkı bir takipçisi olmaya devam edeceğim hatta İnci tatilde anlamlı paylaşımlarınızdan uzak kalmasın diye elimden geldiğince özel mesaj ile kendisini bilgilendireceğim.

Sanatsal bakış açınız ve farkınıza bu şarkı hediyem olsun, lütfen kabul ediniz.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
http://www.felsefe.net/serbest-kursu/74505-ortacag-zihniyeti-ile-nasil-bas-edilir.html#post129729

Yalniz ve sadece yazdiklarinin bir ortacag zihniyeti oldugunun farkinda olanlar yanit versin.

Yukaridaki basliktaki zihniyetin savunucularina ihtiyacim yok.

Cunku yeteri kadar varlar.

Dini değerlere sahip çıkmak ortaçağ zihniyeti değildir. Kargadan başka kuşun varlığını kabul etmeyen sizsiniz. İnançlı olmak insanı cahil yapmaz. Sizin anlamadığınız olay şu; İnanç hakkında yorumlarınız o kadar kalıplaşmış ki dışına çıkıp, objektif değerlendirme yapamıyorsunuz. Dinler siz kabul etseniz de etmeseniz de belli dinamikleri olan yapılardır. Bu kuralları yok sayamazsınız. İnançlı için var değildir sadece dinin doğası-gereği böyledir. Kabul etmiyor olabilirsiniz ancak saygı duymak zorundasınız. En güzeli saygı nerde başlar-nerede biter onu tartışalım çünkü belli ki saygı konusunda çok yetersiz kalmışsınız.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Rusya'da kadına şiddet hiç bitmez, bu konuda sınıfta kalmış bir ülkedir fakat yine de bu adamın vicdansızlığı karşısında söyleyecek söz bulamadım.

Yeni Konular