M
Mantıksız2022
Ziyaretçi
Bu paylaşımı bana ilginç geldi. Belki daha önce gören vardır. Adam ilginç bir tespit yapmış.
Bu paylaşımı bana ilginç geldi. Belki daha önce gören vardır. Adam ilginç bir tespit yapmış.
Komünizmin hedef kitlesi yoksul sınıf. Ama nedense komünist olduğunu söyleyenler hep üst sınıftan çıkıyor. Yani insanlar komünizmin kimseye bir faydası olmadığını farkında.Aklınca komünizmi aşağılıyor ya da komünizmle dalga geçiyor olmalı
ya da sadece web de bulmuş paylaşmış olmalı
İlk gördüğümde gerçek sandım. 🙂🙂🙂yok böyle birşey 🙂 ne kadar profesyonelce yapmışlar
Bu videoyla ilişkilendirilen youtube hesabı feshedilmiş.Bu dolandırıcılık yöntemi son derece basit ve güvenli bir yöntem. Bilgisayar ve yazılımdan pek anlamam ama temel olarak bir internet sitesi, bir bitcoin hesabı ve bir youtube hesabı açmak, isimlerini "Elon musk" "Tesla" filan koymak, kayıttan yürüten bir canlı yayın hazırlayıp parayı ikiye katlayacağını vaat etmek yeterli.
Şuan söz konusu yayınları 20 bin kişi izliyor, 100 tanesi btc gönderse en azından milyoner olursun.
Canlı yayınlardan birisi bu:
Yayın birkaç saat sonra kanalla birlikte yok olacak ama neyse.
Bu videoyla ilişkilendirilen youtube hesabı feshedilmiş.
Çok kişi parasını kaptırdı çok...
Bu dolandırıcıları görünce aklıma Trump'ın şu lafları geldi.
halen var saf insanlar, şuan bile çiftlik bank mevzusundan sonra 2 kere daha ponzi şirket açıldı insanlar yine düştü bu tuzağa.Saf insanlar her dönemde var. Mesela 80´li yıllarda Avrupa´lı gurbetçilere Türkiye´de yatırımları karşılığında %10´a varan "kar payı" vaadleri yapan şirketler, bankerler türemişti. Faizin adını da kar payına çevirmişlerdi, çünkü hedeflerinde dindar kesim vardı. Sayısız insan bu vaadlere kandı ve birikimlerini bunlara kaptırdı.
Ne yaparsın, bazıları terlemeden ve emek vermeden çok fazla kazanmak istiyor. Halbuki para, aslanın ağzında.🙂halen var saf insanlar, şuan bile çiftlik bank mevzusundan sonra 2 kere daha ponzi şirket açıldı insanlar yine düştü bu tuzağa.
Aslan mı? ağız mı ? bence bi kere daha düşün 🙂Ne yaparsın, bazıları terlemeden ve emek vermeden çok fazla kazanmak istiyor. Halbuki para, aslanın ağzında.🙂