- 24 Şub 2017
- 464
- 7
- 18
8 Projeyi öyle hepsini tek tek detaylı anlatmayacağım çünkü bakıp anlayabildiğinizi anlayın sizleride daha fazla yormayalım çünkü ben yoruldumdaha öte siteye gidip yazı yazmam gerek..Yüzeysel anlatıp geçelim..
1.Projede..
Askeri Zırh Sanatı diye isim vermişim..Bu sanattaki ögretilerimi Hz Zulkarney nin savunam sanatındaki yaratıcı düşüncesinden elde edindim ki bir gün rüyalarımda bu elbiseyi giydiğimi gördüm elbisenin üzerindeki logo da rüyamda giydiğim elbisenin logosuyduçok fazla hayal ettik o yüzden rüyamıza girmiş olsa gerek..
Askeri üniformalar Türkiyenin güvenliğini sağlamakta zorluk çekmekte bu üniformayı Robocop giysi gibi görmenizi istiyorum...kurşundan ve patlamadan koruyan bir giysi devamında gece görüşü ve kızıl ötesi algılayıcıları olan enerjisini sırtta taşınan hafifletilmiş güeş enerjisinden alıyor..istenildiğinde sırtlık çıkarılabiliyor..
Tamamen Türkiyenin baglı bulunduğu cografik sorunları düşünüp tasarıma sunduğum Zırhlanma Sanatı Giysisi..Çok öncelerden de söyledim Askerlerimizi zırhlandıralım diye ama duyan olmamış yine söyleyelim belki duyarlar
2. ve 3.Projede ise..
Son sistem bir elektronik silahtan bahsetmişim ve üzerinde çeşitli fonksiyonel tuşlar oluşturup silah ucundaki kamera ile ve devamında silahın hedefe kilitlenme üzelliği ilede silahı oldukça fonksiyonel hale dönüştürmüşüm...Bu da tamamen Türkiyenin yeni silahlarda Modern Savunma Sistemine kavuşmasına yönelik olan bir projem...yapılır olur olmaz bilemem....
Diğeri ise e-bilet uygulaması düşünülme aşamasında gelmeden evvel kendimce koltuk altına oluşturduğum cip sistemi ile sistemi geliştirmeye çalışmışım bunun yanında kontol güvenlik odası ile sistemin stad içerisinde güvenliğini sağlamaya çalıştığım gibi her stada 50 kamera sloganı ilede bir güvenlik ağı oluşturmak istemişim ....ki sistemin adınıda Stadyum Güvenlik Sistemi koymuşum...
4.pROJE İSE...
Güneş enerji türbinlerinden nasıl 2 katı daha fazla enerji kazanırım diye düşünüp çabalayıp tasarlamışım ki bunu biraz anlatalım..
Normal şartlarda olur mu bilemem ama değineyim...
Güneş enerji rüzgarları normalde rüzgar etkisiyle hareket i ısıya çevirip motor vasıtasıyla enerjiye çeviriyor herneyse işte...
Dedim ki ben bu rüzgar güllerinden nasıl double enerji elde edebilirim...diye?..
Yanıtıda gayet basit...ya biz insanların elinde eşssiz sınırsız bir enerji var fakat değerlendirmiyoruz o enerji boşa gidiyor..
işte bu aşamayla güneş enerji rüzgar güllerine pervanelerine güneş enerji camları ekledim ama dönmeyi etkilemeyecek şekilde pervanelerin hafifletilmesi gerek...işte buradan bir enerji birde hareket enerjisi rüzgar güllerin dönmesiyle elde edeceğiz dedim ve Böyle tasarladım dedim ki..
eğer hani rüzgar gülün pervanelerinde güneş enerji camları olacak ya...işte bu agırlık verip döndürmesse diye işte dedim ki o zaman bizler direkleri boş dikmeyelim onların önlerini ve arkalarını hatta olabiliyorsa rüzgar gülü direklerini güneş enerjisinden istifade edebilecek şekilde güneş enerji camlarıyla donatalım ve sonrasında güneş enerji bataryasınıda yanına koyalım..böylelikle biz 2 kat enerji elde edelim dedim bence gayet güzel fikir fikri açmak benden geliştirmek sizden olsunpatent serbest no problem..
işte sistemede bu isme uyumlu bir isim vermişim..
DOUBLE ENERJİ KAZANMA SİSTEMİ demişim..
5.ve 6.PROJE ise..
ilk projeyi daha önce size Raptor projesinde sundum aslında raptor projesinde ilk esinlendiğim nokta bu 5.projedi...Raptor Projesini buradan kendi çizimlerimden esinlenerek bir üst gelişim olarak düşünür tasarladım.....
Bu projenin ismi ise İZ SÜRÜCÜ X dir...RAPTOR PROJESİ ise İz Sürücünün bir gelişmiş üst modelidir...Bu projeyi çok anlatmaya gerek yok sanırım...aralarındaki tek fark birinde palet var bunda yok biraz gelişim ve ilerleyiş fonksiyonlarıda olsa bu yürüyen İZ SÜRÜCÜ KOKU KÖPEĞİM benim...bu düşman izini sürer yakaladığında avlar gelir...İZ sürücü demiyoruz boşuna.. Bildiğin ayakta yürüyen ZIRHLI tank yada ARAÇ son nesil TEKNOLOJİ işte...
Diğer Proje yani 6.cı olan ise..
Tamamen Manyetik Mıknatıs Enerjisi kullanarak elde edilen bir sistem...Bu sistemi diğer managerzone da oldukça Öylesine yazı dizisinde anlattım merak eden gidip okur Konu dışında biraz bulması vakit alabilir ama arayan bulurneyse Bu sistem İsrail in kullandığı Manyetik Sistemlerden esinlendi diyebilirim ama bence benim sistemim daha iyi
..Onların sistemlerini proflar oluşturdu benim sistemleri ise sıradan biri aradaki fark bu işte
takılıyorum yanlış anlamayın sakın..
7.PROJE ise..
Bu projeye Büyük Öğretmen Pojesi adını vermişim Bu Proje yarım kalan bir Proje geliştirmek üzere bırakmışım öylede kalmış...Başkalarına yönelmişim..
Bu projedeki amaç ögretmenleri bir düzene koyabilmek sonrasında eğitim kalite sisteminde ögretmenlerin çıtalarını arttırarak tamamen genç kardeşlerimizin daha engin daha bilgili daha yetenekli bir eğitim almalarını sağlamak....
Kardeşlerimi her açıdan düşündüm...Çünkü ben büyük güzel yetişmiş akıllı zeki bildiklerini paylaşabilen insanları seven sunum yapabilen zeki kardeşlerimi görmek isityorum...Her calışma önce onların güvenliği huzuru sonrasında tüm dünya kardeşlerinin huzuru ve refahı için olsun istedim..
Yani istedim ki GÜÇ emin ve SAĞLAM ellerde olabilirse O zaman Dünya insanları daha mutlu ve huzurlu olabilir kanaatini taşıdım...Güç İslamiyet bayraktarlığı altında toplanabilirse ve eminim ki dogru insanlar tarafından temsil edilirse Türkiyenin zengin engin ve dünyaya barışı getirecek ülke olmaması hiç söz konusu bile değil..
Türkiyeye güvendiysem ona inandığımızdan sevdiğimizden Geçmişinin büyüklüğüne umut gördüğümden
Söyleyebilecek yada ekleyebilecek pek fazla bir şey kalmadı...
Umudum DEMOKRASİ yi anlatabilmekti Benim sistemim di bunu izah edemem ama ufak yaştan beri benim getirmek ve sunmak istediğim bir modeldi..o modeli detaylı anlatamadım belki ama şunu diyebilirim...
Demokrasi tamamen siyasi bir model...Dünya insanları siyasal modellerle kazanım sağladıkları için Siyasi bir modelin bir versiyonu...Ama şunu unutmamak gerek hangi siyasi model gelirse gelsin önemli olan o modelin nasıl kullanıldığıdır yani o sistem insanlara hizmet etmiyor eziyet veriyorsa bir anlamı olmuyor...O yüzden şunu demek isterim ki..
Demokrasi sistemini kullanana baglıdır iyi kullanılırsa iyi gözükür kötü ve yanlış emeller için kullanılırsa kötü gözükür..
Elbette en güzel Allahın sistemi fakat insalara baktığımda neredeyse çogu Allahı unutur vaziyete gelmiş...Hele ki bu siteye baktığımda Allah tan daha çok Siyaset konuşuluyor...O yüzden sizler neyle haşir neşir olursanız yanlış anlamayın ama Allah ta sizlere o belayı yada musubeti yada sistemi sunarmış..
Malesef kızmayın bana ama Allahın düzeni sistemi çok katı ve kural üzerine kuralda şaşar düzeni bozarsak sonuna birlikte katlanırız malesef..
ekleyecek fazla söz yok..sosyal mesaj verdikten sonra...sonkez düşündüm cevap buldum adlı konuya yazımı düşeyim bitirelim buradaki dünyalık muhabbet ve sohbetleri ve böyle de bitsin diyelim.Ta ki bir daha geleceği an olasıya kadarıda eklemeyi unutmayalım ki sonra demesinler tükürdü yaladı diye
8.PROJE İSE...
Ülkemizdeki var olan sanayinin ve fabrikaların güneş enerjisini en azından günlük aydınlatma vss gibi ufak ihtiyaçlarını karşılama anlamında Güneş enerjisinden yada bir değişle gün ışıgından yararlanabileceği güneş panellerin kullanaması zorunlulugun getirilmesi ve bu yönde fabrikalara sistemi kurma yönünde teşvik verilmesiyle ülkedeki enerji yükünü pey bir azaltacğımız kanısındayım ..
Bunun yanında yine evlerde kullanılması istenilen ve verilecek teşviklerle kurulacak olan gün ışığından yararlanarak enerjiye çevirmeyi tüm ülkedeki evlerde yaygınlaştırmamız kanısındayım..Geleceğin en büyük sorunu Çevre ve en önemlisi Doğa ...doğaya enerji konusunda ne kadar katkı sağlayabilirsek gelecekte kardeşlerimize daha yaşanabilir bir Dünya sunabiliriz kanısındayım...Ben geldim yaşadım benden sonrası önemli değili ise hiç sevmiyorum..,
Bizler yaşıyoruz bizden sonraki kardeşlerimiz bizden daha iyi yaşasın isterim..Bilinçli akıllı dizayn kabiliyeti bol olsun isterim...Küçük kardeşlerime sevgilerimi iletirim..
9.PROJE ise..
Tamamen sınır güvenliği için oluşturulmuş bir veri görüntülü iletme sistemi diyebilirim..Verilerini uydu ve merkez kontrol sistemi ile sağlayacak...Bilgilere sınır güvenliği ne kadar erken kavuşabilir ise sınır geçiş kontrollerinide o derece erken ve radikal önlem alarak kontrol edebiliriz kanısındayım...Bu üründen daha iyisi Amerikada 51.bölgede oldukça etkin kullanılmakta bölgeye belli bir mesafeden sonra adım atamazsınız..
İzlediğim 51.belgesel de bu etmen oldukça kendini gösterdi..Yaklaştıkları anda 5dk olmadan hemen güvenlik ekibi belgeselde gelmişti..Gerçi uydu verileriylede kontrol ediliyor ama ek güvenlik kontrol sistemini unutmamışlar...
Lazer kontrollü ekstra bir ekipman kullanmışlard ayriyeten olabilir diye düşünmüyor değilim hani.
- Zaman ve vakit olursa bu projeleri daha iyisiyle yenilemeyi umut ediyorum çünkü aklımda daha iyileri mevcut diyebilirim...
- Öyle.