Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Fuat Avni'den Türkiye gündemini sarsacak iddia

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 823

evrensel-insan

Yeni Üye
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
3,434
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
70
Twitter fenomeni Fuat Avni son günlerde artan terör olaylarının faturasının Cemaate kesileceği ve PKK'nın eylemlerini Cemaate yıkmak için Emniyet İstihbarat'ta özel bir ekip kurulduğu iddiasında bulundu.

Twitter fenomeni Fuat Avni, PKK eylemlerine yönelik çarpıcı iddialar ortaya attı.

Fuatavni, Hrant Dink suikastine ilişkin devam eden soruşturmada Dink Ailesinin işaret etmesine rağmen ifade vermeyen isim olan İstihbarat Daire Başkanı Engin Dinç'in PKK ve IŞİD'e yönelik operasyon dosyalarını kapattığını ileri sürdü.

Fuat Avni, Dinç'in aynı zamanda Adana, Mersin, Diyarbakır ve Suruç'ta HDP'ye gerçekleştirilen saldırılara bizzat göz yumduğunu iddia etti.

"PKK'NIN EYLEMLERİ CEMAATİN ÜZERİNE YIKILACAK"

Fuat Avni, PKK'nın eylemlerini Hizmet'e yıkmak için çalışma yaptığını da anlattı. "Plana göre Cemaat'e ait şahıs ve şirketlerin internet şifreleri ele geçirilerek, onlar üzerinden PKK'ya eylem yapın talimatı verilecek. PKK'yı Cemaat'in yönlendirdiği algısı oluşturmak için Dinç, bir ekip kurdu. Başına Kerim Altıay'ı getirdi. Kumpas için ABD'den Alper Yılmaz isimli bir hacker getirtildi. Kirli kumpaslarını yakında devreye sokacaklar." ifadelerini kullandı.

İşte Fuat Avni'nin o paylaşımları:

1. Doğu ve güneydoğuyu örgüte teslim eden ... ve avaneleri faturayı Cemaat'e kesmeye karar verdi.

2. Zift Medyası'na, paralel polislerin PKK'ya bilgi sızdırdığı ve örgüte yapılacak operasyonları engellediği haberleri yaptırıldı.

EFKAN ALA DÖNEMİNDE POLİSLER TASFİYE EDİLMİŞTİ

3. Bölgede, örgütle mücadele eden istihbarat ve terör uzmanları Efkan Ala'nın talimatıyla tasfiye edilmişti.

4. İstihbarat Başkanı Engin Dinç, göreve gelir gelmez, PKK ve IŞİD'e yönelik operasyon dosyalarını kapattı.

5. İstihbarat zafiyetini değerlendiren PKK, şehirleri silah, roket ve bombalarla doldurarak her yeri cephaneliğe çevirdi.

6. ... ve avaneleri HDP'yi baraj altında tutmak için, PKK'yı sokağa çekmek istiyor. Olağanüstü hal ilan etmek için zemin hazırlanıyor.

7. PKK ve KCK içindeki Fidancı ekip, her türlü kirli eylemlerin planlayıcısı ve uygulayıcısı olarak ülkeye ihanet ediyor.

8. Adana, Mersin, Diyarbakır ve Suruç'ta HDP'ye gerçekleştirilen saldırılara, Engin Dinç bizzat göz yumdu.

9. ..., kaos ortamı sayesinde HDP'yi baraj altına itip sürecin sorumluluğunu da paralele bağlamayı planlıyor.

10. ..., kumpas görevini DİNÇ'e verdi. Milli Görüşçülerle anlaşamayan ve suyunun ısındığını fark eden DİNÇ görevi kabul etti.

11. Plana göre Cemaat'e ait şahıs ve şirketlerin internet şifreleri ele geçirilerek, onlar üzerinden PKK'ya eylem yapın talimatı verilecek.

12 . PKK'yı Cemaat'in yönlendirdiği algısı oluşturmak için DİNÇ, bir ekip kurdu. Başına Kerim Altıay'ı getirdi.

13. Kumpas için ABD'den Alper Yılmaz isimli bir hacker getirtildi. Kirli kumpaslarını yakında devreye sokacaklar.

14. Kumpasınız başınızı yiyecek. Ne yaparsanız yapın, kurtulamayacaksınız. Kaybedenlerdensiniz.

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:27 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 19:40 ----------

Fuat Avni’den bomba iddialar.

142de3ef36256f1a_480x270.jpg


Fuat Avni: "Koalisyon görüşmeleri göstermelik."

Fuat Avni koalisyon hareketliliğinin yaşandığı Ankara kulisleri için şok iddialarda bulundu. Mevcut AKP hükümetini “geçici hükümete dönüşen” olarak nitelendiren Fuat Avni; Erdoğan’ın talimatlarıyla hüktümetin faaliyetlerine devam ettiğini yazdı. CHP ile yürütülen koalisyon çalışmaları “göstermelik ve oyalama taktiği” olarak yorumlayan Fuat Avni stratejik kararların alınmaya devam ettiğini söyledi.

FUAT AVNİ: TIR’LAR GİTMEYE DEVAM EDİYOR
İşte Fuat Avni’nin yazdıkları
“Analar ağlamasın diye başlatılan süreç, seçim sonuçları ile birlikte rafa kaldırılıp sürekli tansiyon yükseltiliyor.
Y…’nin emriyle, süreç kendini inkar eden ve anaların gözyaşlarını umursamayan yeni bir sürece dönüştü.
Müstafi hükümet uluslararası boyutta kararlar almakta ve ülkeyi felakete sürükleyecek adımlar atmakta beis görmüyor. Bir taraftan IŞİD ile mücadele imajı çizilirken diğer taraftan TIR faaliyetleri devam ettiriliyor (!)
Y… ve Fidan’in koordinasyonunda, Bayırbucak Türkmenlerine yardımlar tam gaz devam ettiriliyor (!) MİT içerisinde yardımları organize eden ekip mevcut süreç ve boşluktan istifade ile TSK’dan yardım toplamaya devam ediyor.Daha önce gönderilen teçhizatlar çalışmıyor ve çok eskiymiş. Teçhizatı alanlar durumdan memnun degil. O yüzden MİT, TSK üzerinde baskı oluşturarak elindeki güncel malzemeden yeni yardımlar gönderme telaşında.
MİT ekibi, büyük bir gayretle malzemeler üzerindeki etiket ve seri numaraları siliyor.
Bazı malzemeler, güncel olaylarda bizzat Türkiye’ye yönelik kullanıldı.
Olay sonrası oluşturulan raporlar dehşet verici.
Ülkeyi sonuçları meçhul maceralara sokmaya alışmış ekibin mühimmat ve teçhizat gönderme hazırlıkları başladı.
Binlerce havan mermisi, binlerce el bombası ve yüzbinlerce kalaşnikof mermisi yakında yola çıkacak. Nereye mi? İnsani yardım.. Bayırbucak Türkmenlerine (!)”
 

Yeni Konular

Üst