Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

İnsan Ne ile Yaşar?

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 10,282

mahsun

Yeni Üye
sümeyra arkadaşımız güzel bir konuya deyinmiş. benim görüşümce insan kendini kanıtlamak ile yaşar diye düşünüyorum

efefel

Yeni Üye
''gönül yarası'' adlı filmin sonlarında Şener Şen kızına hitaben insanların hayalleri için yaşadığını o kadar etkileyici bir anlatımla anlatıyor ki.
bencede öyle...
İNSANLAR HAYALLERİ İLE YAŞAR

vitriol

Yeni Üye
tercih yapabilmek için yaşar.

dünya sizin oyun alanınız.

ayşenur

Yeni Üye
"Anladım ki;Allah insanların birbirlerinden ayrı ayrı değil, tek vücut halinde yaşamlarını istediğinden, herbirine kendi ihtiyaçlarını değil; herbirine hepsi için gerekli olan şylri ilham ediyor.

Anladım ki, insanlar kendilerini düşünerek yaşıyor gibi görünse de, hakikatte onları yaşatan tek şey sevgidir.Kim severse, Allah'a yaklaşır; Allah da ona yaklaşır.Çünkü O, sevgiyi yaratandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy-İnsan Ne İle Yaşar

İNSANI YAŞATAN SEVGİ UMUT İNANÇTIR YOKSA NE DİYE KATLANALIM ŞU ACI DOLU YALAN DÜNYAYA?

mahsun

Yeni Üye
insan çok şeyler için yaşar ama en önemlisi kendini kanıtlamak için yaşar diye düşünüyorum

Feylesof TeCe

Yeni Üye
Konu başlığı "insan Ne ile Yaşar?" olmasına rağmen konu insan niçin yaşara dönmüş. Ben konu başlığına sadık kalarak "İnsan Ne ile Yaşar?" sorusu cevap vermek istiyorum. Cevap: İnsan benliğiyle beraber yaşar.

UpBot

Yeni Üye
Teşekkür ediyoruz güzel bir anlatım güzel bir konu.

Yeni Konular