Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Kalbimden Dökülen Kelimeler

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 595

Halimeedip

Yeni Üye
Sensen bana bunları yazdıran , dilimi , kalemimi bir bağmış gibi çözen , gelir diye bekleten, kalbimi bağlatan , iki gözümü mühürleyen , her geçen gün biraz daha acıtan, özlemi tavan yapan, gülüşü gözümden gitmeyen, bakışları aklımda kalan , ey sevgili
Bense bunları yazan ,utangaçlığımdan sana bakamayan , sesinin tonunu ezberleyen , gü lüşünü ve bakışını aklına kazıyan , gururu yüzünden acı çeken , ben yazamam kendimi ,belkide yazamıyorum. Sen sen benim kalbimin en derin kuyuları, aklımın silinmez hafızasındasın . Senden tek bir isteğim var. Sakla kendini sakla ki ileriye baktığımda beni görebilen bir sen olsun . Sakla ki ebedin de ezelin de ben olayım.

ihaveanidea

Yeni Üye
Sensen ki beni bu düşüncelere iten alelade insan,bir anı yaşayacağım senle olsun ya da olmasın.Ne kadar da dua etmiş,gözyaşı dökmüştüm senle olsun diye.

İlime verdim kendimi.Derdimi silmese de azaltsın diye.Morfinimi aradım bebek sen yokken.Ancak anladım ki morfinin de etkisi geçermiş.

Yollar ki kilometreler eder senle bende.Olmaz mıydı kalplerimiz kadar yakın olsaydı onlarda.

Bir sinerji ki bitmek bilmedin.Oldun bana enerji.Ama şunu da bil ki ÖTV miktarın fazlaydı be güzelim.

UpBot

Yeni Üye
Teşekkürler. Konuyu güncel tutalım herkes görsün 🙂

Yeni Konular