- 7 Ara 2013
- 6,615
- 504
- 113
Kasyopya "evreniletişim olgusu;"
net ve noktalı aşkın biçimde basit ve kolay açık
bu gerçek bu; nokta bizden
Kasyopya evrenin kendiyle -iç-dinamik- iletişim olgusu paradigması yansıtır-yansıtmatadır-tanımlamakta ve gelişmekte ve artmaktadır
geleceğin çözüm yollarından birine iliştirilebilir-denenebilir-kullanılabilir-
insan gerçeğini -aydınlayabilir- önemsiyorsanız /önemsiyorsak -biz ve
kimcilerimiz ne derse dersinler ;diyeceklerini başlarına çalsınlar;
başları belki akıl bulur;
biz bunu dedik
tarih meydanı buradadır-benim sözümü, bu tanıklık, bu tanıklığımı duyan benim dürüstüme ve ilkeme -dediğime- böyle tanıklık etsin
bunu duyan bana böyle dedi -diye- tanıklık etsin
senini/sizin tanıklığından (dürüst durumunuzdan-bilgileniminizden) başka geri söz ben istemiyorum- duydum sen öyle dedin tanığım ; tanık mısın?
bunu soruyorum sana
ben soruyorum dostça
insan kılığında bi adamın biri ; bana/bize evrenle iletişildiği tanıklığını ve buna -kendi- kesin ve kesinkes net ikna olmuşluğundan şüphe götürmez tanıklığından dürüstlüğünden sözetti ve iletti;
gitti;
tek dostluğum ve meramım ve ilkem -sonam diyeceğim budur
tanıklığımı al -duyu- gerisini bana ver ya da sana kalsın;
aşağıya dolandırılacak hiç bir söze ihtiyacım yok- yeter- bıktım
bana tanıklık eder misin bunu dediğime ve sana dürüst ilettiğime
sözcüklerim iböyle geçtiğime -ve meramımı derdimi böyle iletitğime
ve gelip buraya en az belki 5-10 tanığa bizzat ilettiğime şahitlik eder misin? benim-/bizim için;
tek sorunum budur
benim eğer varsa;
kişi ve insan olgusundan bağımsız olan ve bağımsızlaştırılabilecek ve evrenin kendi'nin bilgi sağladığına ve evrenin bizimle bilgi iletişim bağı kurduğuna ve kendine/bize yol gösterdeğine kadar geniş ve farklı çözümelenebilecek ve yöneltilebilecek ve böyle yorumlanabilecek bir paradigma ve açık uçlu aktif bir iletişim kanalı ve hattı var karşımızda bu şaka değil
bu zaman-zaten şu an devam eden bir iletişim; eskiyi sorgulamaya gerek yok;
her oturduğunda veri yazdırabilen bir kanal olgu ve sorgu?
ve bu insanlar yaşıyor -olgu yaşıyor;
ben neyin gözünü boyayacağım; neyin salasını vereceğim;
açık gerçek insanlar karşıda
olguları orda; bana şu diyen bu diyen kafa tutan -açılım isteyen; ya gitsin bu grupla iletişim kursun
yada ceketini alsın Amerikaya gitsin kapılarını adreslerin ibulsun çalsın ve yüzlerine bir baksın ve desin meramını erkesini
oraya bi otursun; sorularını ve cevaplarını denesin;
beni sorgulamak niye?
açık olguyu aktardım ve geçtim-ilettim; tarafsız kalmak ve yorulmamak istiyorum;
gerçekleri orda
kişiler/kişileri orda -olguları orda
SAĞLAYABİLECEKLERİ GERİDE -DENEYEBİLECEKLERİ VE SAĞLAYABİLECEKLERİ
olay orada
burda
şimdide
;devam ediyor -hala;
gerçeğinize kafa tutumaya
günce;
kim ilgili?
kim?
---
kim nasıl ilgili -ilgisiz;
o-izim var bu izim var ben bıktım
gerçeğin tüm paradigmasını çökerten ve çökertebilecek olan paradigma çözümcüsü; orda
ben bunu görüyorda söylüyorum ve ne kimseye laf anlatmak ne ikna ne de bi şey zorunda değilim-ha bunu denedim-
daha ne yapalım- hükümete çıkamam
kaç tane forum aşındırdırdım- kaç tanesine de başlık açtım
çevremde dış gerçkte azca çokça sözettim-buna tanık mısın ---benden yük gitti arkadaş; neci olursan ol sen ilgilisin;
kimci olursan ol sen iligilisin;
sen bilgilisin;
bana gelip bir sanal yazmadı bu önemli diye; alın teri; deli akıl teri; akıl kayıpları eşiklerinde/yakınlarında hayat darlarında zorlarında yaşayamazlıkta çözümlendi o;
olgunun kendisi mehdiyet (yol-yol çözümcü yapıcı vb) müjdeciliğine çözümlenebilir ve indirgenebilir-yorumlanabilir -kılınabilir
geliştirelebilir-sınanabilir;
3-5-8 bilim insanı ya da inanlı başka yürekte toplanıp benzerini kurmayı -almayı ve iletmeyi de deneyebilir;
-eğer insan beklemiyorsanız; eğer olgudan mehdi -yol- yaparsanız ve tutarsanız neden olmasın
Overman de olur-Mehdi de olur-İsa da olur-Olgudan olur-biz yaptık oldu
-kişi adı tutulmadan;kişilere yük kılınmadan ve anlam veren sağlayan kişilere hiç bir değer özel biçmeden kılınırsa,,, olgu kılınacaksa anlamlı
"evreniletişim olgusu;"
evrenverir tutumla kılınacaksa; kişi verir değil ,
-kişi alır değil varlık yok arkasında;
-kişilerden bağımsız -
olgu yazdırır, yazarda
kendini tarih sahnelerine de yazdıracak -bekleyin ve görün
bugün geleceğin gür sesi için konuşuyoruz;
OVERMAN OLGUDUR_OLGUNUN TA KENDİSİ
diger ne arıyorsanız o olgudur
SEKİZ BİN KERE MATERYALİST TOPRAKÇI yeryüzücü ne olursanız olu ngidi ngelin bakın
OLUN YERYÜZÜDNE ARADIĞINIZ OLGU KİŞİ ADAM SAN ODUR
eğer kurtarıcı arıyorsak
olgu arıyorsak yeni
olgu paradigmalaştırılabilir ve mehdiyet kuramına yorumlanabilir ve öyle görülüp yorumlanabilir
böyle iletirseniz yetkililerinize çözümlesinler güzle güzel bi grup heyet toplasınlar olur
ve bi güzel iletişim kursunlar belki olur bakalım deneyelim
olgu
din çıkmazları,gerçek çıkmazları ve paradigmalarınızı keni içinde tutarlı biçimde çözümlemekte ve bitirmektedir
tamamına yakını okunursa bilmedik bildirmedik bırakmaz-aklınızda boşluk?
bu yöndeki bilgi çelişkilerini aşmaktadır açıklamaktadır ve temizlemektedir
bilgi verir-
istiyorsanız
grup ile iletişim kurun -bilgi alın verin ve sorun sordurun;
size kalmış
net ve noktalı aşkın biçimde basit ve kolay açık
bu gerçek bu; nokta bizden
Kasyopya evrenin kendiyle -iç-dinamik- iletişim olgusu paradigması yansıtır-yansıtmatadır-tanımlamakta ve gelişmekte ve artmaktadır
geleceğin çözüm yollarından birine iliştirilebilir-denenebilir-kullanılabilir-
insan gerçeğini -aydınlayabilir- önemsiyorsanız /önemsiyorsak -biz ve
kimcilerimiz ne derse dersinler ;diyeceklerini başlarına çalsınlar;
başları belki akıl bulur;
biz bunu dedik
tarih meydanı buradadır-benim sözümü, bu tanıklık, bu tanıklığımı duyan benim dürüstüme ve ilkeme -dediğime- böyle tanıklık etsin
bunu duyan bana böyle dedi -diye- tanıklık etsin
senini/sizin tanıklığından (dürüst durumunuzdan-bilgileniminizden) başka geri söz ben istemiyorum- duydum sen öyle dedin tanığım ; tanık mısın?
bunu soruyorum sana
ben soruyorum dostça
insan kılığında bi adamın biri ; bana/bize evrenle iletişildiği tanıklığını ve buna -kendi- kesin ve kesinkes net ikna olmuşluğundan şüphe götürmez tanıklığından dürüstlüğünden sözetti ve iletti;
gitti;
tek dostluğum ve meramım ve ilkem -sonam diyeceğim budur
tanıklığımı al -duyu- gerisini bana ver ya da sana kalsın;
aşağıya dolandırılacak hiç bir söze ihtiyacım yok- yeter- bıktım
bana tanıklık eder misin bunu dediğime ve sana dürüst ilettiğime
sözcüklerim iböyle geçtiğime -ve meramımı derdimi böyle iletitğime
ve gelip buraya en az belki 5-10 tanığa bizzat ilettiğime şahitlik eder misin? benim-/bizim için;
tek sorunum budur
benim eğer varsa;
~ Ar mahdÄ« 1. yol gösterilmiş olan, doğru yolu izleyen,
kişi ve insan olgusundan bağımsız olan ve bağımsızlaştırılabilecek ve evrenin kendi'nin bilgi sağladığına ve evrenin bizimle bilgi iletişim bağı kurduğuna ve kendine/bize yol gösterdeğine kadar geniş ve farklı çözümelenebilecek ve yöneltilebilecek ve böyle yorumlanabilecek bir paradigma ve açık uçlu aktif bir iletişim kanalı ve hattı var karşımızda bu şaka değil
bu zaman-zaten şu an devam eden bir iletişim; eskiyi sorgulamaya gerek yok;
her oturduğunda veri yazdırabilen bir kanal olgu ve sorgu?
ve bu insanlar yaşıyor -olgu yaşıyor;
ben neyin gözünü boyayacağım; neyin salasını vereceğim;
açık gerçek insanlar karşıda
olguları orda; bana şu diyen bu diyen kafa tutan -açılım isteyen; ya gitsin bu grupla iletişim kursun
yada ceketini alsın Amerikaya gitsin kapılarını adreslerin ibulsun çalsın ve yüzlerine bir baksın ve desin meramını erkesini
oraya bi otursun; sorularını ve cevaplarını denesin;
beni sorgulamak niye?
açık olguyu aktardım ve geçtim-ilettim; tarafsız kalmak ve yorulmamak istiyorum;
gerçekleri orda
kişiler/kişileri orda -olguları orda
SAĞLAYABİLECEKLERİ GERİDE -DENEYEBİLECEKLERİ VE SAĞLAYABİLECEKLERİ
olay orada
burda
şimdide
;devam ediyor -hala;
gerçeğinize kafa tutumaya
günce;
kim ilgili?
kim?
---
kim nasıl ilgili -ilgisiz;
o-izim var bu izim var ben bıktım
gerçeğin tüm paradigmasını çökerten ve çökertebilecek olan paradigma çözümcüsü; orda
ben bunu görüyorda söylüyorum ve ne kimseye laf anlatmak ne ikna ne de bi şey zorunda değilim-ha bunu denedim-
daha ne yapalım- hükümete çıkamam
kaç tane forum aşındırdırdım- kaç tanesine de başlık açtım
çevremde dış gerçkte azca çokça sözettim-buna tanık mısın ---benden yük gitti arkadaş; neci olursan ol sen ilgilisin;
kimci olursan ol sen iligilisin;
sen bilgilisin;
bana gelip bir sanal yazmadı bu önemli diye; alın teri; deli akıl teri; akıl kayıpları eşiklerinde/yakınlarında hayat darlarında zorlarında yaşayamazlıkta çözümlendi o;
olgunun kendisi mehdiyet (yol-yol çözümcü yapıcı vb) müjdeciliğine çözümlenebilir ve indirgenebilir-yorumlanabilir -kılınabilir
geliştirelebilir-sınanabilir;
3-5-8 bilim insanı ya da inanlı başka yürekte toplanıp benzerini kurmayı -almayı ve iletmeyi de deneyebilir;
-eğer insan beklemiyorsanız; eğer olgudan mehdi -yol- yaparsanız ve tutarsanız neden olmasın
Overman de olur-Mehdi de olur-İsa da olur-Olgudan olur-biz yaptık oldu
-kişi adı tutulmadan;kişilere yük kılınmadan ve anlam veren sağlayan kişilere hiç bir değer özel biçmeden kılınırsa,,, olgu kılınacaksa anlamlı
"evreniletişim olgusu;"
evrenverir tutumla kılınacaksa; kişi verir değil ,
-kişi alır değil varlık yok arkasında;
-kişilerden bağımsız -
olgu yazdırır, yazarda
kendini tarih sahnelerine de yazdıracak -bekleyin ve görün
bugün geleceğin gür sesi için konuşuyoruz;
OVERMAN OLGUDUR_OLGUNUN TA KENDİSİ
diger ne arıyorsanız o olgudur
SEKİZ BİN KERE MATERYALİST TOPRAKÇI yeryüzücü ne olursanız olu ngidi ngelin bakın
OLUN YERYÜZÜDNE ARADIĞINIZ OLGU KİŞİ ADAM SAN ODUR
eğer kurtarıcı arıyorsak
olgu arıyorsak yeni
olgu paradigmalaştırılabilir ve mehdiyet kuramına yorumlanabilir ve öyle görülüp yorumlanabilir
böyle iletirseniz yetkililerinize çözümlesinler güzle güzel bi grup heyet toplasınlar olur
ve bi güzel iletişim kursunlar belki olur bakalım deneyelim
olgu
din çıkmazları,gerçek çıkmazları ve paradigmalarınızı keni içinde tutarlı biçimde çözümlemekte ve bitirmektedir
tamamına yakını okunursa bilmedik bildirmedik bırakmaz-aklınızda boşluk?
bu yöndeki bilgi çelişkilerini aşmaktadır açıklamaktadır ve temizlemektedir
bilgi verir-
istiyorsanız
grup ile iletişim kurun -bilgi alın verin ve sorun sordurun;
size kalmış
Son düzenleme: