Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Kendine Ayna Tutmak

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 7,668

Zaraki_kenpachi

Yeni Üye
kendine ayna tutmak bana ggöre gerekirse aynanın karşısına kendine sövebilmektir...

istanbul

Yeni Üye
Lunaparkda eskiden aynalar bölümü vardı (hala var mı acaba) kimi dev kimi cüce kimi şişman gösterirdi karşısına geçip bakanı.
Tabi kimsenin hoşuna gitmezdi ancak çok eğlenirdi. neyse diyeceğim yaşamda tıpkı bu aynalar gibi kimse kendini görüyor ama beğenmiyor.
Tabi önemli olan gerçek aynayı bulabilmek seni sana tam yansıtan , gösteren Aynayı.
Ayna olabilen İnsanı. Kamil İnsanı.

yildizgolgesi

Yeni Üye
İçine bakmayı akledüp
Bir de görmeyi başaran
Aynasını buldu gitti

Camcızade Cemaleddin Efendi

sakal

Yeni Üye
iç aynama bakmaya cesaretim yok,çok çirkin..düzeltmeye çalışyorum tövbe ve istiğfarla..

meyelan

Yeni Üye
Kendine ayna tutmak nedir?

Anladığım kadarıyla kendini doğrularıyla, seçimleriyle ve hatalarıyla birlikte görmek ve bu şekilde kabul etmekle ilgili...

"Kendini her gün keşfedeceğine kendine ayna tut" önerisini alan birisi için "Kendine ayna tutmak"ı nasıl açıklarsınız, görüşlerinizi alabilir miyim?
ayna tutmak ile kendini keşfetmek farklı alanlar ise, aynı cümlenin kesişmeyen ögeleri derim ben.Okumayı bilmiyorsan kodları bilemezsin,imgeler anlamlaşmamışsa gördüğün sadece karmaşa içerir.Tanım; ayna,sır,yansıma,yansıyan,gerçeklik,algı,kodlar,değer biçme tekniklerinin evveli,biçilen değerler,yorumlama,yansıyanın kodları,tekrar okuma,bu getirilerle ayna ,sır,yansımaya ....vs dönüş kısır döngüsü.neden kısır araya zaman denen durdurulamaz bir devinim süreci eklenir ondan.
en iyisi kendinle uğraşmayı,sınırı,tahammül haddini bilmek ve daima kendinle oyun oynayabilmek.
tamam çok normal değilim kendimi değil ama kendimle uğraşmayı seviyorum,neylersin.

Yeni Konular