Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Kindar Gençlik İsteyene Örtülü Ödenekten İkramiye

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 2,287

sakal

Yeni Üye
Cevap: Kİndar genÇlİk İsteyene ÖrtÜlÜ Ödenekten İkramİye

merak ediyorum; tanrı, yalnızca emperyalizme uşaklık edenlerden mi ; sözde ( güya) dininin zaferi için, dininin yaşanmaya/ yaşatılmaya çalışıldığı coğrafyaları emperyalizmin emrine altın tepside sunmak için çırpınanlardan mı razı oluyor...?... ( örn. allahu ekber diye bağırarak, suçsuz , sivil insanların kafasını kılıçla kesen sözde hür suriye ordusundan -aslında abd' nin örgütlediği kiralık katillerden- mı ve onu destekleyen türkiye''nin sakallılarından mı razı oluyor) ... tuhaf... bizim tanrımız,( daha doğrusu bazı arkadaşların tanrısı) bizim toplumumuzun ve bizim topraklarımızın tam bağımsızlığına neden hiç prim vermiyor...?... allah hep amerikan uşaklarından mı razı oluyor... ?... amerikan uşaklığını kabul etsek, cennete gider miyiz...?... ama belki allah, çanakkalede, büyük taarruzda olduğu gibi, yurtseverlerin safında olabilir... ve işte o zaman bu ' amerikan muhipleri' kendilerine cehennemin gayya kuyularından yer beğenseler iyi olur...

yani ne demeli bilemiyorum,tanrı getirdi sanki bu iktidarı başa ve yapılan her türlü haksız uygulamayı yada adaletsizliği tanrıya yontmak ne derece haklı olabilir,ayrıca tanrının sözcüsü değil bu iktidar veya her müslüman..Allah'ın hangi işten razı olup olmayacağı onun bileceği bir iştir,adamın tiniyeti bozuksa elli kere hacca gitse bunun ona bir zerre miktarı faydası dokunmaz..kulu kandırabilirsin sahte hu hu lara Allah kanmaz,çember sakalla cübbeyle sarıkla da adam yada müslüman olunmaz,''ben kulumun kalbine bakarım''der yaptığına değil..her fırsatta ırakta yaşanan tecavüzlerden suriyede yaşanan zulümden iktidarı sorumlu tutmak abesle iştigaldir..bu coğrafyada hemde sınır komşun olan ülkelerde bir yangın varsa bu yangının sana sıçraması muhtemeldir sıçramasa bile yangının sıcaklığını hissedersin,ne yapmalıydı iktidar yangının kendine de sıçramasını mı beklemeliydi önlem almamalımıydı,geçmişten kan bağı ilede birbirine bağlı olan bu topraklarda bi taraf olup seyretmelimiydi..iyi bir strateji geliştirememiş olabilirler ne yapsalardı bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı...o yılan sokacak kimse bulamayınca bir gün gelir sizi de sokar..

UpBot

Yeni Üye
Teşekkürler yararlı konu

Yeni Konular