- 7 Ara 2013
- 6,615
- 504
- 113
Penisilin berbat bir şeydir ve zehirdir. Her türden mikrooganizmayı öldüren ağır bir zehir ilaç olarak kullanılmamalıdır..
Senin gibi zeki bir.uyenin ispati.olmuyan
Uzay masallarina (uzayli hurafe inanclar)
Gercekten uzucu bir durum.uzgunum ama
Bu uzaylı takintin yuzunden karizman
Ve felsefe yorumlarinin.icine utopia yani kasyopya masallarin eklemen
Cogu uyenin.ilgisini. cekmiyor
En azindan
Senden daha.tutarli ve anlasilir.
Hayal gucunu degil;
Uzayli varliklar konusunda
Utopianin gucunu degil,
Felsefenin gucunu kullanmani beklerdim.
Sana bu yakisirdi.
Uzayli diye birsey varsa emin olksen ve ben onlarin torunlariyiz demeyi cok.isterdim
Maleesef bu konudavyanuldigin cok acik ve net.uzayli konusu haric diger.felsefikkonularda
Yorumlarin oldukca.iyi.
Senin gibi bir uyenin ispati olmuyan
Uzay masallarina (uzayli hurafe inanclar)
Gercekten uzucu bir durum.uzgunum ama
Bu uzaylı takintin yuzunden
Bu uzaylı takintin yuzunden karizman
Ve felsefe yorumlarinin.icine utopia yani kasyopya masallarin eklemen
Hayalgücü değil bilgi gücü!!!Hayal gucunu degil;
Cogu uyenin.ilgisini. cekmiyor
Felsefenin gucunu kullanmani beklerdim.
Maleesef bu konudavyanuldigin cok acik ve net.uzayli konusu haric diger.felsefikkonularda
Yorumlarin oldukca.iyi.
Penisilin berbat bir şeydir ve zehirdir. Her türden mikrooganizmayı öldüren ağır bir zehir ilaç olarak kullanılmamalıdır..
ispat ... ... .... tespitlerle yetin.. o üç noktalar onları yazmadım
tanık benim; kanı benim bana ait
ispatı leylekler getirir bekle
ben masalla gerçeği ayıracak yaştayım
kendine üzül beni dert etme sen
Bu benim takıntım değil öğrenimim bilgim
Senin bilmediğin
Ben yorumlarıma masal ve ütopya değil bilgimi ekledim. Ütopya bazen olabilir yeri geldi ama değil ve o duruma uygun kavram olsa solsa Distopya olurdu ütopya değil
İgnostik ben artık yorumlarıma Kasyopya eklemiyorum senin ısrarın oldu
Açıklama yaptım
NEDEN YALAN YANLIŞ BEYANLAR ÜRETİYORSUN BENİM HAKKIMDA?
Benim demediğim şeyleri?
Hayalgücü değil bilgi gücü!!!
Üyelerin ilgisini çekmek zırvalık benim üye ilgisi çekmek gibi bir fikrim yok
Felsefenin gücünü kullanıyoruz ignostik yukarıda bilgilenmedin mi ve ben yanıldım mı?
Bana zaman ver ben içtenlik burdayım
Beni tarihle sına! Bekle!
Benim yazdıklarım çaltı kütüğü gibi çürümeyecek
Bugün yalanlayabiliyorsun ama yarın hayır
ignostik bilmiyorsun
Penislin bulunmuş en güçlü antimikrobiyal antibiyotik. (yani biyotik karşıtı) oradaki biyo denen bütün yaşayan organizma, anti bunu kırıp geçirdiği öldürdüğü anlamındaZehir olduguna emin misin?
En fazla antikor ureten asi
Penisilin degil mi?
Kuf mantarinda zehir bilesenleri olmaz.aksine kuf mantari.zararli bakterileri oldurur.sadece bagisiklik sistemini gecici sure durdurur.buda aslinda bir turcyan etkidir zehir degil
kuf mantari.zararli bakterileri oldurur.sadece bagisiklik sistemini gecici sure durdurur.buda aslinda bir turcyan etkidir zehir degil
saçma ve zırva okursan oku-rsun okumazsan bana neLutfen rica ederim.bana bilgi değil bu konuda acik ve net bir kanit gerekiyor.
Bilmem anlatabiliyor muyum?
Eger kanitin yoksa;
Geleceği görme seni kahin rumuzuna bir nazire ama ben az önce geleceği gördüğümü bu forumda herkesin önünde ispatladım iyi bak. Geleceği önceden yazdım ve tamamen birebir tuttuBu konuda gelecegi gordugune dair kanitinda yoktur. Ne dersin sence ben haksiz miyim? 😉
Eger kanitin yoksa;
bu tip bir olgu için ispat ya da kaniti kim sağlayabilir ya da nasıl sağlar ve sağlayacakEger kanitin yoksa;
(soru cevaplamamak, cevaptan kaçınma, cevabı sulandırma bekletme oyalama hepsi .. bunu yapan için çözümsüzlüğü dayattığının ifşası anlamına gelir.)
sorularıma açık yanıtlar verilmek yerine, oraya buraya laf yuvarlama, tartışma sulandırma anlamsız içerikler iddialar ekleme anlamında tartışmam öte beri çekilirse sadece bir kaç uyarı sonrasında ilk kez bir üye için yoksay butonu kullanarak o butonun ne işe yaradığını test edeceğim. Umarım ilk yoksayılan sen olmazsın.
-----
ignostik üye seni yoksaydım baktım hala mesajlarımı beğenebiliyorsun
sanırım moderatör olduğun için
Oysa ben senin mesajları göremiyorum iyi mi?
Yani seni engellemek benim senin mesajlarını görmememi sağlamaktan öteye gitmedi
sen benim mesajları okuyorsun bir de üstüne beğeniyorsun
ignostik üye eski başlıklara bir iki ekleme sunayım
Penislin bulunmuş en güçlü antimikrobiyal antibiyotik. (yani biyotik karşıtı) oradaki biyo denen bütün yaşayan organizma, anti bunu kırıp geçirdiği öldürdüğü anlamında
penisilin zararlı zararsız secmez
bağısıklık güclendirmez ya da bağısıklık üzerinden savasmaz
penisilin şuna benzer. bir ot öldürücüsü. Onu ısırgan için püskürtsün ama tüm otlar ve tüm flora ölür
Özellikle erken yaş kullanımları kan beyin bariyeri hasarları genç orta ileri yaşlarda kronik sorunlar (alerjik astımlar tekrarlayan üst solunum yolları enfeksiyonları daha sonra diğer kronik hastalıklar ve özellikle psikiyatrik tanılar) ile ilişkilidir.
Yukarıdaki sorularım forumda aktif olduğun ve iki ayrı gönderiye yorum yazdığın halde ve bu senin içeriğin/başlığın olduğu halde yanıtlanmadıNeden beni engelledin anliyamiyorum;
benden kanıt istemen hem anlamsız hem gereksiz yorumun kalanını okumadan yanıtlıyorumKanit derken sanirim anliyamadin.
Senden istedigim sadece basit bir kanit.
Ornegin bana 1-30 haziran 2023 yilinda
1 ile 30 arasi ne olucagini anlatir misin?
Ben seni bu forumda kardes bir arkadas
Olarak goruyorum.
Ve bilgilerine saygi duyuyorum.