- 7 Ara 2013
- 6,615
- 504
- 113
Ust solunum yollari ile bogusuyorum.
Bogazim surekli sisiyor.intihapli.
Hic inmiyor geceleri nefes alirken zorlaniyorum.
Tukruk bezlerimde tas var.
Denemedigim ilac antibiyotik kalmadi.
Öncelikle ben kesinlikle hekim değilim. Eğitim o değil
Kendi nefes almakta zorlanmam konusunda kendime pek yardımcı olamadım ya da ne kadar olabildim bilmiyorum
Bademcikteki taş ve bir kaç sorununu daha sanırım (parkinson ve başka) etobur diyetle iyileştiren 50 li yaşlarda bir kadın okudum. Emin olamadım
Ben kişisel olarak etobura inanıyorum ancak şu an aileyle yaşadığım için o diyeti kendim deneyemedim yabancı bütün grupları takip ediyorum. Bu ayrıca Paleomedicana Macaristan tarafında Paleoketojenik diyet adıyla tescillenmiş ve bir çok hastalık bu yolla iyileştirilmiştir. Bazılarının makaleleri yayınlandı.
Alerjik tekrarlayan enfeksiyon sorunlarının bu grubun (iç link -->) (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
) yöntemiyle geçtiğini söyleyen insanlar okudum. Burada tükürük bezi sorunu iyi olanı da duymuş olabilirim emin olamadım.Karmaşık ve tartışmalı bir protokol olduğu ve çok alternatif olduğu için, modern hekimlik asla tavsiye etmediği ve alternatif hekimlikte bile tartışmalı olduğu için bilmiyorum çok iyi bir araştırma olmaksızın o yolu tavsiye etmiyorum.
Neden denecek olursa bu yüksek iyot tüketimine dayalı bir alternatif protokol ve bilmiyorum ne kadarı ama bazılarımız da tiroidin hızlı çalışmasına bu anlamda tiroid fonksiyonun bozulmasına bazılarında yol açabilecğei söyleniyor (bu her zaman bir risk gibi görünüyor yapan deneyen bilmeli), ilk etapta enfeksiyon alevlenmesine ve zor bir döneme, die of semptomlara gebe olabilir.
Araştırılmasını, üzerinde durulmasını tavsiye ederim.
Bu çok uzun vadeli bir yoldur. Yıllar diyelim. Fayda gördüğünü söyleyen insanlar buna başladıktan neredeyse en az bir yıl sonrayı işaretliyor.
Antibiyotikler konusunda bilgim yok. Bir keresinde Laura'nın köpeği hastaydı ve Kasyopyalılara nesi olduğunu sordu ve akciğerinde küf olduğunu söylediler. Gümüş suyunun yardımı olur mu diye sordu ve yerine doxy dediler (doksisiklin) orada bunun kan beyin bariyerini aştığı gibi tartışma oldu. Küçük çaplı kronik sorunlarım var antibiyotik kullanmak istemiyorum. Bunları araştırırken bulduğum gruplardan biri de "Lyme" grubu idi. "Lyme" da denen hastalıkta ilk antibiyotiklerden biri Monodoks (doksisiklin) yanılmıyorsam 2x500 olarak 6 ay kullanıyorlar..
Antibiyotikler konusunda bilgim yok.
Biyotikler daha önemli diye biliyorum..
ne yapılabilir?
Aklıma gelen
Tuz gargaraları
İyot gargaraları
seyreltilmiş oksijenli su gargaraları
bilmiyorum
Bogazim surekli sisiyor.intihapli.
boğa mısın? burç?
aynısı benim başıma geliyor bildim bileli. hayatım da iki kez o anlamda iyi süper ve geçmiş hissettim. tam keto diyetler de
bana kalsa yine keto yapardım ama aileyle olmuyor
Son düzenleme: