Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Korona projesinde,asi ilanlar kobay. olarak kullaniliyor.

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,987

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
Ust solunum yollari ile bogusuyorum.
Bogazim surekli sisiyor.intihapli.
Hic inmiyor geceleri nefes alirken zorlaniyorum.

Tukruk bezlerimde tas var.

Denemedigim ilac antibiyotik kalmadi.

Öncelikle ben kesinlikle hekim değilim. Eğitim o değil
Kendi nefes almakta zorlanmam konusunda kendime pek yardımcı olamadım ya da ne kadar olabildim bilmiyorum

Bademcikteki taş ve bir kaç sorununu daha sanırım (parkinson ve başka) etobur diyetle iyileştiren 50 li yaşlarda bir kadın okudum. Emin olamadım

Ben kişisel olarak etobura inanıyorum ancak şu an aileyle yaşadığım için o diyeti kendim deneyemedim yabancı bütün grupları takip ediyorum. Bu ayrıca Paleomedicana Macaristan tarafında Paleoketojenik diyet adıyla tescillenmiş ve bir çok hastalık bu yolla iyileştirilmiştir. Bazılarının makaleleri yayınlandı.

Alerjik tekrarlayan enfeksiyon sorunlarının bu grubun (iç link -->) ( ) yöntemiyle geçtiğini söyleyen insanlar okudum. Burada tükürük bezi sorunu iyi olanı da duymuş olabilirim emin olamadım.
Karmaşık ve tartışmalı bir protokol olduğu ve çok alternatif olduğu için, modern hekimlik asla tavsiye etmediği ve alternatif hekimlikte bile tartışmalı olduğu için bilmiyorum çok iyi bir araştırma olmaksızın o yolu tavsiye etmiyorum.
Neden denecek olursa bu yüksek iyot tüketimine dayalı bir alternatif protokol ve bilmiyorum ne kadarı ama bazılarımız da tiroidin hızlı çalışmasına bu anlamda tiroid fonksiyonun bozulmasına bazılarında yol açabilecğei söyleniyor (bu her zaman bir risk gibi görünüyor yapan deneyen bilmeli), ilk etapta enfeksiyon alevlenmesine ve zor bir döneme, die of semptomlara gebe olabilir.
Araştırılmasını, üzerinde durulmasını tavsiye ederim.
Bu çok uzun vadeli bir yoldur. Yıllar diyelim. Fayda gördüğünü söyleyen insanlar buna başladıktan neredeyse en az bir yıl sonrayı işaretliyor.

Antibiyotikler konusunda bilgim yok. Bir keresinde Laura'nın köpeği hastaydı ve Kasyopyalılara nesi olduğunu sordu ve akciğerinde küf olduğunu söylediler. Gümüş suyunun yardımı olur mu diye sordu ve yerine doxy dediler (doksisiklin) orada bunun kan beyin bariyerini aştığı gibi tartışma oldu. Küçük çaplı kronik sorunlarım var antibiyotik kullanmak istemiyorum. Bunları araştırırken bulduğum gruplardan biri de "Lyme" grubu idi. "Lyme" da denen hastalıkta ilk antibiyotiklerden biri Monodoks (doksisiklin) yanılmıyorsam 2x500 olarak 6 ay kullanıyorlar..

Antibiyotikler konusunda bilgim yok.

Biyotikler daha önemli diye biliyorum..

ne yapılabilir?

Aklıma gelen
Tuz gargaraları
İyot gargaraları
seyreltilmiş oksijenli su gargaraları

bilmiyorum
Bogazim surekli sisiyor.intihapli.

boğa mısın? burç?

aynısı benim başıma geliyor bildim bileli. hayatım da iki kez o anlamda iyi süper ve geçmiş hissettim. tam keto diyetler de
bana kalsa yine keto yapardım ama aileyle olmuyor

Son düzenleme:

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
( ) Burada tükürük bezi sorunu iyi olanı da duymuş olabilirim emin olamadım.
Gönderi bu buldum

I coached this 23 year old young lady after her doctors had given up on her telling her she has "Sjögren's disease that is genetic, incurable and the medication for it didn't do a thing for her." She was on the verge of blindness, her salivary glands had completely stopped functioning which caused her to all but stop eating (lost over 80 pounds and weighed 75 pounds) she was not sleeping, depressed and had already had two very serious suicide attempts. With the iodine protocol it took 11 months to get everything cleared up except two of her salivary glands that cleared up two months later. It's about three years later and she is a fully functioning, healthy, beautiful, happy 26 year old and she continues on the iodine protocol as does her family. Her mother tells me that it got her back her daughter. No residual symptoms. The key was her compliance and adherence to the iodine protocol.
Bu 23 yaşındaki genç bayana doktorlarının ona ′′ Genetik, tedavi edilemez ve ilaçları ona bir şey yapmadı ′′ demesinden vazgeçtikten sonra koçluk yaptım." Hastanedeydi körlüğün eşiğinde, tükürük bezleri tamamen işlevini kesmişti, bu da yemeyi bırakmıştı (80 pounddan fazla kilo verdi ve 75 pound kilo kaybetti) uyumuyordu, depresifti ve çoktan iki çok ciddi intihar girişiminde bulunmuştu. İyot protokolü ile iki ay sonra temizlenen tükürük bezlerinden ikisi dışında her şeyi temizlemek 11 ay sürdü. Yaklaşık üç yıl sonra ve o tamamen işlevli, sağlıklı, güzel, mutlu bir 26 yaşında ve ailesi gibi iyot protokolüne devam ediyor. Annesi bana kızını geri aldığını söyledi. Kalıntı belirtisi yok. Anahtar onun uyumu ve iyot protokolüne bağlı kalmasıydı.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
Kanit derken sanirim anliyamadin.
Senden istedigim sadece basit bir kanit.
Kasyopya yada utopia degil;

Ornegin bana 1-30 haziran 2023 yilinda
1 ile 30 arasi ne olucagini anlatir misin?

mümkün değil.

Böyle bir kanıt yok ve asla olmayacak. Buna dair yapılmış açıklamaları açsam gülersin o yüzden geçelim mi?
Okumak en iyi yol

Peki; bir kez deniyorum

Birincisi bunlar kehanet metni değil. Benim anlattığım biçimde insanlığı ilgilendiriyor. İnsanlığın "Kasyopya üzerine sohbet" başlığında yaptığım bilgilendirmeyi alması ve korunması gerekiyor:

Metin bilindik anlamda kehanet içermiyor. Bilgi içeriyor. Evrensel bilgiler ve bilgilendirmeler

Metin neden kehanet içermiyor?

Birincisi yanıt veren geleceğe göre zaman yok yani kuantum değişkenler var, olaylar bilinemez gelecek belirli değildir ve zaman ve olaylar her an açıktır. Sadece olasılık ve kestirme sunarlar. yüzdeyle bazen bazı olayları yorumlarlar... o da yakın bir zamanı

ilk başlardaki oturumlarda bir iki kehanet paragrafı var. biz ona bozuk oturum ve bozuk veri deriz. Yani alıcı iletişimi yöneltip bozuyor ya da başka faktörler. bunu okuyan biri anlayabiliyor. Pesetmeden metinler okunmalı.

Metin yanıtçısı evrensel bilgiler vermenin peşinde olduğunu ve varlığını kanıtlamak gibi bir amacı olmadığını belirtiyor. Hatta buna gerekte olmadığını hatta bunun anlamsız oluşunu da ekliyor..

Neden?

birincisi iletişimi kuran ve sağlayan biziz
bilgi isteyen biziz. Bağlantıya geçen biziz.
Kapımızı çalıp hadi size bilgi verelim bir şeyler bildirelim demediler.
Biz onlara ulaştık ve bilgi istedik yani güvenmiyorsak iletişimi sürdürmeyiz
Aldığımız verileri kontrollü olarak test ederiz.
Bu bir güven sınavı değil
Bildirim değil

Öyle bir kanıta ihtiyaç olmadığını okuyan anlıyor. Okuyan herkes ne dendiği ve neden kanıt gereksiz olduğu konusunda hemfikirdi. tüm forumlarda.

Bunun başka yorumları da var ama uzun. Ona da özgür irade ve inancı ihlal etmeme diyorlar. Yani zorla varlığını sana kanıtlamalı değil tersine inanmak istiyorsan bu senin sorunun.

Kanit derken sanirim anliyamadin.
Senden istedigim sadece basit bir kanit.
Kasyopya yada utopia degil;

Ornegin bana 1-30 haziran 2023 yilinda
1 ile 30 arasi ne olucagini anlatir misin?

Şimdi yukarıda dediğin niye saçma?

Öyle bir şey olsa herkes Kasyopya ya inanırdı ve okurdu .Bu olsa onların tabiriyle şu olurdu. "Çil yavrusu gibi dağılırdınız"
Bir kere milletin yarısı korkudan ölürdü. Üç büyük din bir gece de çökerdi. İsrail ve ABD deşifre olurdu.

Tüm bunlar olacağına göre o veri engellenir sansürlenir ve yayılamazdı, gizlenemezdi...
Herkes bu celseleri bilirdi
Herkes bunu bilse metin korunamaz ve saklanamazdı
Bir kere devletin eline geçerdi ....
Ben bunu senin gibi insanların gözüne sokuyorum hala görmüyor
Bence 25 yıldır olguyu koruyan bu. Bir zırh gibi .Herkes saçma olamaz sanıyor. o yüzden yaymak güvenli ve saklaması kolay...

Okuyanların % 80 ini ilk üç sayfada dışarı atıyor. İlk bir kaç yüz sayfa bezdirici. Tüm bunlar olguyu koruyor ve güvenle saklanmasına yardımcı oldu.. Başların saçma ve kötü oluşu daha iyi ve arada kötü yerler olması iyi, güvenli yapıyor...
Herkes erişemedi dikkatten kaçtı.

Kanit goreceli olmak zorunda degil.
Ses frekansindan cikan dalgalarin
Sonucuda olabilir.
Kanıt var dolu, oku. Okunan gerçekle örtüştürülüyor. Kanıt bu.

onu oku bitir üç yıl içinde süngerin su emmesi gibi emdiğin yeni bilginin yeni herşey olduğunu ve süngerden geri akmadığını süngerin dokusuna işlediğini göreceksin

Kanit goreceli olmak zorunda degil.
Ses frekansindan cikan dalgalarin
Sonucuda olabilir.
Kanıt okuyucuya okurken

zırva diye 100 sayfada pesetme...

hayatın kanıt dolacak. tüm yeni bilgin olacak. okunan herşey (bir bölümü hariç) yeni bilgi tabanın olacak.

Son düzenleme:

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
Etçili neden araştırmıyorsun ve etçile neden şans vermiyorsun?

Şunu yap.

7-8 ayrı facebook grubu var imzamda kırmızı linkte bulabilirsin. Katıl ve izle. Yabancı dil bilmen gerekmiyor. Şimdi uygulama çeviri yapıyor. Uygulama tek tek çevirdiği için zor ve internete bilgisayarla giren için daha iyi. Bilgisayarda tüm sayfa çevrilebilir.
Chrome, Edge ve Yandex te dahili çevirmen var ve bu çevirmenlerle yazılanlar sayfa Türkçeymiş gibi okunup Türkçe kadar iyi anlaşılabiliyor.
7-8 ay izle. Tavsiyem o:. çünkü hayatında görmediğin kadar sağlık tavsiyesi alacak ve iyileşme öyküsü bulacaksın ve bunu yapan için modern tıp tarihin sularına gömülecek.

ben 1.000-1.500 aralığı şahsi özgür yemek bütçem olsa başlardım. Bu bütçe yoksa yumurta bol yeme, mevsiminde ucuz balık stoklama gibi yöntemlerle o bütçenin yarısıyla bile yapılabilir.

Bu diyeti nişe yaramadığı çok az insan duydum ama duydum bir yüzde bilemem. Bu diyette inme geçiren şu ana kadar sadece iki insana rastladım.
Bu diyetten bir iki yıl sonra herkesin kan değerleri bir çocuğun ki gibi.
Bu diyetten sonra bir iki yıl içinde kan kolesterolü normal seviyeye geliyor. Bazen 6-8 ay. o ara yüksek ve dengesiz seyredebilir.
Bu diyetten bir iki yıl sonra kalp krizi riski için yapılan CAC denen kalsiyum skorlama testi herkes için "0" yani sıfır kalp krizi riski sıfır damar plağı ve 10 yıl kalp krizi ve inme geçirmeme garantisi.
Bunları gözlerinle görebileceksin...
Peynir ve kahve gibi bir kaç kaçamağı çıkarabilenler için sonuçlar olağanüstü ve çok çok daha iyi.

Bir daha antibiyotiğe gerek olacağını sanmıyorum...

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
Fayzır ve Moderna'nın FDA onayı almış -ruhsatlandırılmış- aşıları var ancak bunları kullanamıyorsunuz.
Aşı EUA (acil onay) veilen aşı ve içerikle muhtemelen tamamen aynı.
Yani FDA den onay almış bir aşıyı deneysel olarak almaya devam ediyorsunuz

FDA'nın Pfizer'in COVID aşısı Comirnaty'yi onaylamasının üzerinden 218 gün geçti. Hala Amerikalılar için mevcut değil.

Moderna'nın FDA onaylı Spikevax'ı da Amerikalılar için kullanılamaz durumda. Her iki şirket de ürünü Amerikalıların kullanımına sunma planlarını açıklamadı. CDC şu anda ürünlerin "şu anda sipariş edilemediğini" söylüyor.

((FDA onaylı sürümleri yayınlamak yerine, önceki yasal ad üzerinde güçlendirici EUA'lara devam ederek yürüttükleri yasal kumar nedir?))

Kayıtlara göre Pfizer ürünü 218 gün önce ruhsat aldı.

Fakat 218 gündür ruhsat alınan isimle bir ürün yok ortada. Aynı ürün acil izin statüsünde 475. gününde kullanılmaya devam ediyor.

Ruhsatlı ürün değil özel izin statüsünde devam eden bir firma ve otoritenin kaçındığı şey ne?

Yeni Konular