Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Kullanılan Temalar

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,417

mavimor

Yeni Üye
Sevgili üyelerimiz, Felsefe.NET için bugüne kadar bir iki tema kullandık. Bunlar içinde şu an kullanılan tema kullanışlı diye son olarak buna karar verdik. Şimdi bu tema hakkında düşüncelerinizi, önerilerinizi buradan yazarsanız en güzel arayüzü kendimiz oluşturacağız.

Öncelikle;
- Fontların boyutu
- Kullanılan renk
- Font
- Logo
- Bölüm / konu (Yeni eklenmesini istediğiniz konular,vs)

chimera

Yeni Üye
Ynt: Kullanılan Temalar

Sevgili mt,
kesinlikle bu tema uygun bir seçim bencede.Kullanılan renklerde mükemmel.Ancak siteyi açtığımda okuma gözlüğümü alsammı diye düşündüm açıkcası.Benim gözlerimde mi acaba sorun emin değilim🙂Diğer arkadaşlarında yorumlarına bakmamız lazım elbette.
Ama dikkatimi çeken bir kaç konuyu aktarmak isterim.
-Koyu Gri kullanılan zeminlerdeki siyah yazımlarda ya boyut büyümeli yada renk koyu olmalı.Okunması
zorluk yaratıyor.
-Siteye ilk girdiğimizde üye girişinden önceki ana sayfada en üstteki 2.cümle kesinlikle okunmuyor.
-Konu başlıklarında büyük-küçük harf farklılığınıda düzeltmekmi gerekir acaba?
-Yeni eklemiş olduğun Müzik terimleri konusunu döküman paylaşımından kültür-sanat bölümünemi
eklemek gerekir?

mavimor

Yeni Üye
Ynt: Kullanılan Temalar

Tema konusunda kararımızı verdik, bu tema oldukça kullanışlı. Diğer temayı da kullanmak isteyen olursa önümüzdeki günlerde tema seçmeyi kullanıcı isteğine açabilirim.
Okuma güçlüğü derken sanıyorum fontların boyutları küçük kaldı biraz öyle değil mi? Sorun buysa css dosyasını düzenleyip fontları büyütebilirim.
Koyu gri derken konu üstlerinde şerit halindeki alanı mı kastediyorsunuz, yoksa ana menuleri falan mı?
Konu başlıklarını standat hale getirmek gerekir elbette, büyük harfle başlanıp küçük harfle devam etmeli diye düşünüyorum. Bunu da editleyerek düzenleyebiliriz. Bundan sonra kullanıcılarda sürekli bu kurala uyarlarsa sorun kalmaz.
Üstte ikinci satır okunmuyor ama sanırım bu temanın bug'u falandır. Araştırıp düzeltmeye çalışırım.

Müzik terimleri konusu bana kalırsa bu bölümde olmalı sonuçta önümüzdeki günlerde müzikle ilgili bir çok başlık açıldığında konu ile alakalı olan bu başlıkları döküman paylaşımı bölümünü bilmeyen ilgisiz kimse okuyamayacaktır. Bölümle alakalı olması yeterli diye sanıyorum.. Böyle değerli yorumlarınızı bekliyorum🙂 Değişiklikleri akşama yapacağım.

Yeni Konular