Kıymetli arkadaşlar ben bir 11.Sınıf öğrencisiyim ve yaklaşık bir iki yıldır yoğun bir şekilde felsefe ile ilgileniyorum. Bir gün aklıma okulda felsefe topluluğu açıp tartışma ortamı yaratmak geldi idare ve okul başkanımızla görüştüm sıcak baktılar ve bende kolları sıvadım. Yaklaşık bir iki hafta önce forumda bir konu açmıştım bu konu ile ilgili ((http://www.felsefe.net/serbest-kursu/76122-okulda-felsefenet-toplulugu.html))
ve bu konuda birazda planlarını tartışmıştık az da olsa. Neyse ben topuluğu kurmayı başardım haftaya peşembe yani 16.04.2015 tarihinde ilk toplantımızı gerçekleştircez. Facebook adlı sosyal paylaşım sitesinden bir de sayfa kurdum gerek grup içi iletişim gerek katılamayanlar için neleri nasıl tartıştık gibi şeyler olacak. Grupta olmayanlarda sanal alemden bize katılabilecek. Fikirlerinizi siz forum ahalisinin bu konu hakkında cidden merak ediyorum. Saygılarımla.
Okul Felsefe Grubumuzun sosyal iletişim adresi:
ve bu konuda birazda planlarını tartışmıştık az da olsa. Neyse ben topuluğu kurmayı başardım haftaya peşembe yani 16.04.2015 tarihinde ilk toplantımızı gerçekleştircez. Facebook adlı sosyal paylaşım sitesinden bir de sayfa kurdum gerek grup içi iletişim gerek katılamayanlar için neleri nasıl tartıştık gibi şeyler olacak. Grupta olmayanlarda sanal alemden bize katılabilecek. Fikirlerinizi siz forum ahalisinin bu konu hakkında cidden merak ediyorum. Saygılarımla.
Okul Felsefe Grubumuzun sosyal iletişim adresi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.