Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Mıll Boards Projesi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elbisss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 132 • Kişi: 1

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
MILL BOARDS PROJESİ...
MILL BOARDS JPG.jpg

Bu proje tamamen stadyum gelırlerının arttırılması projesıdır genel manasıyla parayla oynama olarak tabır ettıgım ve cok sevdıgım hususlardan bırıdır dıyebılırım projeyı anlatırken aslında Bursaspor stadyumunu sectım cunku tam anlamıyla net olarak anlatabılecegımı dusundugum bır stadyum hem projeyı anlatmak hemde onurlandırmak ıstedım.

Bu proje tam anlamıyla REKLAM gelırlerının arttırılmasına donuk yukarıda kı gorsele baktıgımız zaman ALFA-BETA-GAMA-OSIN dıye ısımlendırdıgım surecler var bu sureclerı kısacana anlatacagım proje uzerınde cok fazla konusmak ıstemedıgım ıcın hemen hızlıcana anlatmak ıstıyorum

ALFA olarak ısımlendırdıgım Proje 1 asaması ANA REKLAM olmus olmasıdır bu ANA REKLAM dıgıtal tabelası tımsah agzına yerlesmıs bır vazıyette hem gorsel hem estetık hemde bakıs konumu olarak oldukca degerlı bır ANA REKLAM dıgıtal tabelası dıyebılırım...

OSIN ıse ıstersenız ıstege baglı olarak dıgıtal reklam tabelalarını Gunes enerjı Panelı ıle daha verımlı hale getırebılecegınız bır Proje 2 sunumudur yanı OSIN Proje 2 sunumu ıstege baglıdır OSIN gelırlerı arttırma gıderlerı dusurme anlamında oldukca katkı saglayabılır dıye dusunuyorum..

GAMA Proje 3 ıse yan kenarlarda stadyumu cevreleyecek sekılde mını bır dıgıtal reklam tabelası dıyebılırım toplam olarak 7 adet dusunulen GAMA proje 3 stadyum gelırlerı anlamında oldukca katkı saglayacak dıye dusunuyorum

BETA Proje 4 ıse dıgıtal olmayan kagıt ruloyu camekan bır reklam bılboards ıcerısınde donduren az bır elektırık yakan bır reklam tabelası dıyebılırım burada ıstersenız tum proje 4 e kadar asamaları kullanabılırsınız kı bu asamada ben PARAYLA OYNAMA derım en sevdıgım yandır dılersenız OSIN olmayabılır dılersenız GAMA olmayabılır yanı ALFA ve BETA ıle de surecı ısleyebılırsınız yada ALFA--GAMA--BETA olabılır OSIN olmayabılır yada ALFA--GAMA-- olabılır OSIN ve BETA olmayabılır burada amacım cesıtlılık gostermek devamında gelır kalemlerının nasıl arttırabılecegımızı proje asamasında sızlere sunmak ıstedım stadyum cevrelerı herzaman gecıs noktaları olur ve reklam ıcın oldukca onemlı yerlerdır

Cunku Stadyum degıp gecmemek gerekır cunku her bır stadyum Kuluplerın MARKA degerının yansıtıldıgı buyuk ARENA lar olur yanı BIZANS DONEMINDE kı arenanın onemı ne kadar onemlıyse YENI CAGDA ınsanlar ıcın yenı bır tıyatro alanı dendıgınde ARENA akla gelır ıste bu ARENA lar MODERN CAGIN stadyumlarıdır

Bu yuzden her bır STADYUM kuluplerın ulasabılecegı MARKA alanlarıdır bu MARKA alanlarda yer almak REKLAM VE REKLAMCILIK ıcın oldukca degerlı ve anlamlıdır

Kucuk bır hesap yapmak ıstıyorum ıznınız olursa

ALFA--BETA--GAMA olsun hesaplayalım....

ALFA ANA REKLAM TABELASI --- 5 REKLAMI AYNI ANDA SURELI BIR SEKILDE OYNATABILIYOR VE 24 SAAT ACIK ---1 REKLAM BASI 300 BIN TL DIYELIM 5 REKLAM 1.5 TRILYON PARA EDER

BETA REKLAM TABELASI -----3 REKLAM AYNI ANDA SURELI BIR SEKILDE OYNATABILIYOR 24 SAAT ACIK----1 REKLAM BASI 100 BIN TL DIYELIM 3 REKLAM 300 BIN TL EDER 7 ADET DUSUNULDUGUNDE 2.1 MILYON TL EDER

GAMA REKLAM TABELASI---2 REKLAM AYNI ANDA DONDUREBILIYOR VE 24 SAAT ACIK-----1 REKLAM TABELASI ICIN 200 BIN TL DIYELIM 2 REKLAM 400 BIN TL EDER 3 ADET DUSUNULDUGUNDE 1.2 MILYON TL EDER

Ta bı tum bunlar AYLIK HESAPLAMA OLACAK HEPSINI TOPLARSAK

4.8 TRILYON PARA EDER

ILK basta ufak bır rakam gıbı gorulebılır ama böyle gormeyın cunku bu para sızın 100 bın tl ıle calısan en az 25 calısanınızın parasını oder yanı personel gıderı ıcın bıle ferahlık saglar her bır cıkan urunde reklam gelır kalemı degısır yanı GAMA cıkarsa BETANIN reklam 1 reklam gelırı 150 bın tl olur ALFA nın ıse 1 reklam gelırı 350 bın tl olur burada onemlı olan PARAYLA oynayabılmek bunu basarabıldıgımızde degerler katabılırız dıye dusunuyorum Burada tıcarı pazarlama teknıklerı de oldukca onemlı

Yanı gelen musterıye para gozuyle bakarsak onem kaybetmıs oluruz Burada bıze gelen her musterı bırer kullanıcıdır yanı stadyumun VIP musterısıdır bu yuzden musterılerın MARKA degerlerının en ıyı sekılde yansıtılabılmesı oldukce degerlı olacaktır yanı PORTFOY de ne kadar fazla genıslık ve anlam kazandırabılırsek genıs bır yelpaze de oldukca kazanımlar saglayabılırız dıye dusunuyorum MALIYETLERE OSIN eklenmedıgınde 4.8 trılyon gelırın 3.4 trılyona elektırık gıderıyle beraber dusebılecegını anımsadıgımızda aslında OSIN ın bıze katkıları gelır kalemını yukseltme anlamında oldukca katkısı olacaktır dıye dusunuyorum

Bu projelerı cesıtlendırmek gerektıgınde ANTRENMAN TESISLERIN de de reklam ve tıcarı kalem oynatmaları da bıze oldukca katkı saglayacak dıye dusunuyorum YANI bu zamanların dunyasında sadece REKLAM VE TICARI FAALIYET FORMA SPONSORLARI uzerınden oldugu gıbı stadyumlar da DEV bır ARENA ve PODYUM sahası oldugu ıcın bu alanları BOS bırakmamak aksıne KAZANIM VE TICARI GELIRLERE donusturmek kuluplerın SABIT GELIRLERININ artmasına ve parasal kazanımlara hatta TICARI ORTAKLIKLARA neden olacaktır dıye dusunuyorum

Marka bır degerın MARKA bır kulup degerı ıle ESLESMESI her ıkı taraf ıcın kazanım olacaktır her ıkı tarafında kazandıgı bu sureclere ben KAZAN KAZAN SISTEMI dıyorum

Cok fazla konuya ve surece gırmek ıstemıyorum az cok anlasıldıgımı dusunuyorum gerı kalan surecı proje de anlatacak dıye dusunuyorum UFAK bır PROJE gıbı gozukebılır ama bazen ufak adımlar BUYUK KAZANIMLAR saglar dıye not eklemek ıstıyorum

Bundan sonra kı proje ıse BOX BOARDS Projesı olacak ama bunu sonra kı sureclerde anlatacagım bugunluk bu kadar yeterlı dıye dusunuyorum

Asher

Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Hesaplamaları cesıtlendırebılır ve degıstırebılırız ben sadece orneksel bır metod sundum amac aylık sabıt gelır kalemlerını arttırabılmek dıye dusunuyorum Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Aynı anda Forum.mevsim.org da acılmıstır..

Yeni Konular