Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Ogretim Gorevlisi Ahmedinejad

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,119

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
8 Yıl İran Cumhurbaşkanlığı yapan Ahmedinejad şu anda öğretim görevlisi olarak çalışıyor.

Facebook'ta yayınlanan fotoğrafta Ahmedinejad'ın şehir içi yolcu otobüsünde ayakta yolculuk ettiği görülüyor. Özellikle Türkiye 'de paylaşım rekoru kıran fotoğrafın altında ise şunlar yazıyor: Bu adam 8 yıl İran’ın Cumhurbaşkanlığını yaptı. Sekiz yıl boyunca devlet bütçesinden maaş almadı, sadece öğretim görevliliği maaşını aldı. Kendisi için özel emeklilik yasası çıkarmadı ve eski mesleği olan öğretim görevliliğine geri döndü.

876763_detay.jpg

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Makam-şöhret peşinde koşup kendini kaybedenlere örnek olsun. Kendisini her konuda takdir etmesem de bu konuda gerçekten takdir ettim, helal olsun!

istanbul2

Yeni Üye
olması gereken birdurum ama makam ve paranın insanların yaşam üzerinde ki etkisinide unutmamak lazım böyle bir durum bizim ülkemizde uygulanamaz uygulansada daha büyük olay olur🙂

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
olması gereken birdurum ama makam ve paranın insanların yaşam üzerinde ki etkisinide unutmamak lazım böyle bir durum bizim ülkemizde uygulanamaz uygulansada daha büyük olay olur🙂

Yıllardır asgari ücrete küçük oranlarla zam yapmaya özen gösterilirken milletvekillerinin maaşı ortada...

ls2

Kahin
Onursal Üye
Sanrıım bizim milletvekilleri 2 yılda emeklilik hakkı elde ediyorlar. ama millete 65 yaş kanunu çıkardılar bu ilerde dahada artabilir. siyasetçiler sosyal güvenlik kurumlarını yıllarca iyi yönetemediler, nakit/sıcak para için 20 yıl geriye dönük faiz afları ve prim ödemeleri kampanları yaptılar sonra haliyle bu kurumlar battı..ve sonra noldu primler ve yaş yükseldi emeklilik zorlaştırıldı..bedeli gene halk ödedi tabiki..bedeli zaten hep halk öder..politikacılar toplumda saygıyı en az hak eden guruhtur.. gördüğümüz yerde yüzlerine tükürmek yada bunu yapamıyorsakta kızıldereliler gibi ayakların yanına tükürmek gerekir..belki o zaman utanmayı öğrenirler..

Yeni Konular