Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Ortak Yapilacak Bir Is

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,518

evrensel-insan

Yeni Üye
Bu ortak isi yapacak olan dort kisi vardi, bunlar; HERKES, BIRISI, HERHANGIBIRISI ve HICKIMSE.

Onemli bir is yapilmasi gerekiyordu.
HERKES'ten bu isin yapilmasi istendi.
HERKES, BIRISInin, bu isi yapacagindan emindi.
HERHANGIBIRISI bu isi yapabilirdi, fakat; HICKIMSE yapmadi.
BIRISI buna cok kizdi, cunku bu is HERKESin isiydi.
HERKES, HERHANGIBIRKISInin bu isi yapacagini dusundu, fakat HICKIMSE, HERKESin yapmayacagini fark etmedi.
Sonucta, HERKES , BIRISIni, HERHANGIBIRISInin yapabilecegi ama HICKIMSEnin yapmadigi is icin sucladi.

X

FAdmin
Onursal Üye
@Alper'in asci, bahcivan, usak fikrasi var diyorlar @evrensel-insan bir ara soyleyelimde anlatsin yahu

evrensel-insan

Yeni Üye
@Alper'in asci, bahcivan, usak fikrasi var diyorlar @evrensel-insan bir ara soyleyelimde anlatsin yahu

Bu alper arkadasin kendi disinda herkes tarafindan adi telaffuz ediliyor.

Yoksa sizin mehdiniz mi?

Soyle kendine guzel bir baslik secsin, ya da acsin; onun ile soyle guzel akici bir dusunce bilgi paylasimi yapalim da "gorenler/okuyanlar catlasin" olma mi?

meyelan

Yeni Üye
@evrensel insan konu neye parmak basmak için niyet edildi bekleyip görmem gerek belki ama ;o benim işte 🙂 böyle bir durumda gurubun sazanı oluyor sanırım.İşin sonuna yakın vakitte tamam ben yaparım çekilin diyen.

evrensel-insan

Yeni Üye
@evrensel insan konu neye parmak basmak için niyet edildi bekleyip görmem gerek belki ama ;o benim işte 🙂 böyle bir durumda gurubun sazanı oluyor sanırım.İşin sonuna yakın vakitte tamam ben yaparım çekilin diyen.

Bekleyelim ve gorelim.

Haleporda ise, arsin burda!

Sonucta simdiye kadar bir dusunce ve bilgi ortaya koyan cikmadi.

Belki bu arkadas, ortaya bilgi ve dusunce koyamayanlarin "bilgi ve dusunce deposudur."

Gecenlerde cumhurun basi aciklamis "kitap okuyacak vakti olmadigindan baskalari okuyup, ona ozet geciyormus"

Iste baskalarinin fikri ile yasayanlara en guzel ornek.

Benim gencligimde bazi "devrimci dernekler" vardi.

Diyelim buralardan bir arkadas Pratik eylem yapiyordu.

Diyelim sen de onu durdurdun ve dernegi ile ilgili ya da ideolojisi ile ilgili bir sey sordun.

Su yaniti alirdin "ben dernegin Pratik elemaniyim, bu sorulariu siz dernegimizin teorisyenlerine soracaksiniz."

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Bu alper arkadasin kendi disinda herkes tarafindan adi telaffuz ediliyor.

Yoksa sizin mehdiniz mi?

Soyle kendine guzel bir baslik secsin, ya da acsin; onun ile soyle guzel akici bir dusunce bilgi paylasimi yapalim da "gorenler/okuyanlar catlasin" olma mi?

İşte insan mizahtan uzak yaşar ve başlıkları beraberinde diğer üye payaşımlarını tam okumazsa ortadaki espirinin ne olduğundan bihaber yorumlar yapar. Mizah diye birşey yok mu İngiltere'de ?Yapılan tüm espirileri hep çok ciddiye alıyorsunuz da, ondan sordum...

alpi

Yeni Üye
Fıkra

Bir amerikalı bir evrensel-insan ve bir de alper varmış
Alper bir gün forumda konu açmış ve fikirlerini ortaya koymuş.
Evrensel-insan Alper'in fikirlerini çürütmüş.

Yeni Konular