Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Selamlar

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,972

feylesof

Yeni Üye
Merhaba site ahalisi, selamlar...

Felsefeyle amatör olarak ilgilenen biri olarak bu siteyi gördüm, sevindim. Alan adı çok güzel, geliştirilmeye müsayit. Siteyi geliştirmekte size yardımcı olabileceğimi düşündüm 🙂

Moderatöre ihtiyacınız var ise (ki vardır sanırım) adayım. Fikir alışverişini, tartışmayı severim. Şu anda çok yeni bir site sanırım fakat ileride daha iyi olacağına eminim. Türkiyedeki Felsefe alanındaki sitelerin ve kaynakların eksikliğini bir nebze de olsa giderebilecek bir site olması temennim. Neyse bu günlük yeter bu kadar sanırım, iyi geceler...

feylesof

Yeni Üye
Ynt: Selamlar

Bu arada elimde e-kitap benzeri dökümanlar mevcut felsefe ve hayata dair ilerleyen vakitlerde paylaşmaya çalışırım...

mavimor

Yeni Üye

Sitemizin gelişmesi doğrultusunda her türlü desteğe ihtiyacımız olacak elbette. İlk etapta dolu dolu bir site olabilmemiz için bol bol yazılarınızı bekleriz🙂

fides

Yeni Üye

feylesof hoşgeldin.Böyle fıkır fıkır bir bir geliş olmuş site adına sevindirik oldum😀 Çalışmalarınla bizde yer edineceğini umuyorum. Daha yeni geldin hemen terfi mi istiyorsun? 😀

chimera

Yeni Üye

feylesof hoşgeldiniz..

feylesof

Yeni Üye

Evet terfi istiyorum ama acelesi yok🙂 Hoşbuldum bu arada🙂 Siteye giren çıkan insan sayısını arttırmak lazım. Felsefe.net gibi bir site isminiz var ve bu isim için bu kadar kullanıcı çok az. Tamam site yeni ama daha çok kişi gerek🙂 Ben arkadaşlarıma tavsiye edeceğim. Başka sitelere link falan verdiniz mi, büyük forumlara yazsaydınız site tanıtım bölümlerine. Hem google ın daha iyi indexlemesini sağlar, hem pr değeri artar hem de o sitelerdeki kişiler buraya gelmiş olur. Zamanında bu işlerle çok uğraşmış biri olarak söylüyorum sadece içerik eklemekle kullanıcı sayısı artmıyor. Bir şekilde sitenin tanıtılması gerek yoksa sonuç büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Başıma geldi biliyorum🙂 Şimdi yeni projeler üzerinde çalışıyorum. Neyse hep uzatıyorum sanırım gereksiz yere, önerilerim bunlar, siz de bir şeyler söyleyin🙂

fides

Yeni Üye

Güzel tavsiyelerde bulunmuşsun. Sitemiz çok yeni. Yani çalışmalar üzerinde yoğunlaşmamız gerekirdi. İçerik olarak boş bir sitenin tanıtımını yapmak oldukça absürt olurdu.Bu yüzden öncelikli amaç içeriği genişletmek oldu. Ama gene de eksiklerimiz var bu konuda üyelerimizin desteğini bekliyoruz. Bundan sonra tanıtıma daha çok ağırlık vereceğiz tabi bu konuda da üyelerimizden destek istiyoruz.

Yeni Konular