fides Yeni Üye Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 1,694 Tepkime puanı 5 Puanları 38 10 May 2008 #1 Forum adminlerimizden "mt" yarın (11 Mayıs) dünya evine giriyor. Tebriklerr ve mutluluklar "mt". Not: "mt" umarım ayakkkabının altına adımı yazmayı unutmazsın😀
Forum adminlerimizden "mt" yarın (11 Mayıs) dünya evine giriyor. Tebriklerr ve mutluluklar "mt". Not: "mt" umarım ayakkkabının altına adımı yazmayı unutmazsın😀
mavimor Yeni Üye Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 1,456 Tepkime puanı 3 Puanları 38 Yaş 46 11 Haz 2008 #2 Ynt: Tebrikler Teşekkürler Fides🙂 biraz geç oldu cevap vermek ama nikah sonrası siteye zaman ayırmaya yeni yeni başlıyabileceğim🙂 darısı senin başına ne diyelim🙂
Ynt: Tebrikler Teşekkürler Fides🙂 biraz geç oldu cevap vermek ama nikah sonrası siteye zaman ayırmaya yeni yeni başlıyabileceğim🙂 darısı senin başına ne diyelim🙂
S Samet Aras. Yeni Üye Katılım 6 Şub 2009 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 6 Şub 2009 #3 Ynt: Tebrikler Merhaba; Tebrik ederim.
mavimor Yeni Üye Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 1,456 Tepkime puanı 3 Puanları 38 Yaş 46 6 Şub 2009 #4 Ynt: Tebrikler Teşekkürler, artık torun sahibi olduk sayılır🙂 üzerinden geçmişti epey. Yine de sağolun.
Ynt: Tebrikler Teşekkürler, artık torun sahibi olduk sayılır🙂 üzerinden geçmişti epey. Yine de sağolun.
F faust Ziyaretçi 20 Şub 2009 #5 Ynt: Tebrikler Abi tebrikler Allah mesut etsin (Bilmiyorum başkane denir) ,biraz geç oldu ama (uyuya kaldım herhalde 🙁 )
Ynt: Tebrikler Abi tebrikler Allah mesut etsin (Bilmiyorum başkane denir) ,biraz geç oldu ama (uyuya kaldım herhalde 🙁 )