Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

tüm alan denklemi

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 8,330

turan zengin

Yeni Üye
sayın euhemeros sicimler ölçülemiyor olmasının nedeni farazi olarak değerlendirilmesi, şimdiye kadar görüntülenmiş değildir. ben sicim kuramına sıcak bakmıyorum nedeni ise evrenin atomik yapısına uygun değil. evrende enerji ve atom zinciri vardır. evrenden atoma kadar davranış şekilleri aynıdır. ben kişisel olarak tanecik kuramını benimsiyorum enerji ve madde zincirine daha uygun .

Euhemeros

Yeni Üye
Bu sabah bir yerde epey uzun bir makale okudum. Ve kuantum mekaniğine sürekli eleştiride bulunuyordu. Hem bilimsel veriler kullanıyor. Hem de "Ben yalnızca görüşlerimi yazıyorum." diyordu.

Sizce yapılan öz eleştiriler haklı mı? Tarihteki bir çok kuram yerini daha güçlü olan teorilere bıraktı. Sizce kuantumun sonu da yakın mı dersiniz? Ya da kuantumun benimsediği aksiyomlar(ilkeler) yeteri derecede dayanıklı mı?

turan zengin

Yeni Üye
sayın euhemeros kuantum mekaniği çok yönlü bilim dalı,atomaltı parçacıkları ,manyetik alanları ve bunlarla ilgili mekaniklerin olduğu havuzun genel adı. kuantumu doğrulayan çok sayıda deneyimli ve köklü bilim adamları var. mantıklı ve akademik dayanaklar ve onları doğrulayan deneyler mevcut.

Euhemeros

Yeni Üye
Turan Bey, acaba karanlık madde dedikleri şey evreni oluşturan hiçlik olabilir mi?

turan zengin

Yeni Üye
sayın euhemeros dediğiniz gibi karanlık madde evreni ilk evrede oluşturan saf enerjinin maddeye atomlara dönüşmemiş hali olabilir, hiçlik olmasa bile hiçliğe en yakın durum olabilir.

Euhemeros

Yeni Üye
Bilim insanlarını anlamak zor. Her zaman o zamanın imkansızını isterler.

turan zengin

Yeni Üye
doğruya en yakın sonuçları bulmak için akıl sınırlarını zorlarlar, edinimlerini güzel betimledikten sonra en önemli aşaması olan bilgiyi aktarma gelir yani topluma tüm insanlığa sunarlar,çok emek isteyen bir uğraş.

Yeni Konular