Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Uyan artık

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 740

Halimedip

Yeni Üye
Uyan milletim uyan
Uyanin anam,babam,bacım,kardeslerim...yeter artık bu gamsızlık yeter artık bu cehalet bu ne gaflet aç artık o mühürlenmiş gözünü gör onları onlar sanırmısınki hevesine giderler. Hangi ana bacı baba isteyerek evladını ölümün en karanlığına göndermek ister. Mesela sen istemezsin. Düşün biraz çalıştır o zihnini onlar senin için şehit oldular. Senin bugünün, yarının için doğmamış çocuğun, torunun için şehit oldular o zamn kalkmanın dirilmenin zamanı bırak magazin dünyasını kaldır başını onlardan onların sana ne faydası var. Haydi anlat herkeze şehitlerimizi, uyanalım artık bu cahillikten bu kadar sustuğun yeter susma! Dogrul ben sehitlerime sahip çıkıyorum de . Yeterki bağlama dilini,kapatma gönlünü,saçma sapanlarla doldurma o güzel aklını . Kimmiş neciymis kac cocugu varmış, neymis hayali, hangi hayalleri yarım kalmış . Ben şehitin fotoğrafını gosterdigimde bu kim diyen ablamdan utandım ben bunları bu yaşta yazarken bunlari yapmayan büyüklerimden utandım.

ihaveanidea

Yeni Üye
Felsefe forumunda vatan,millet,sakarya...

Aferin.İlgi çektin yavrum.

meyelan

Yeni Üye
Başlık öfkeli bir ikon ile başlamış.
Hiç baskıya karşı koyamam:redface:hemen insanın insan olma değerine ait inandıklarımı milliyetçi bir kalıba alıp,benim insanım benim gibi düşünen insan,kıymetli ve hayalleri olan tek sınıf olarak değiştiriyorum.Gam edindiren değerlerimi insanlık tarihinde haksız son bulmuş tüm hayatlar ve unutulmuş bir çiçeğin kuruması alt sınırından, yukarı çekiyorum....Hemen uyanıp kendime geliyorum.Uyanamazsam su dökün ne bileyim tokat filan atın olmadı başlık sahibi elindeki çıngırağı kafama vursun.

Son düzenleme:

UpBot

Yeni Üye
Konu kaldığı yerden devam edebilir.

Yeni Konular