Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Üzüntü ve kızgın dolu bir gecenin arefisindeyiz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elbisss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,458

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
ahsap-tablo-turk-bayragi-ve-asker.jpeg

34 şehidimiz ve yaralılarımız var şehit mehmetçiklerimize ALLAH tan rahmet dilerken Yaralı mehmetçiklerimize ALLAH acil şifalar vermesini temenni ediyorum....Mehmetçiğimize uzanan eller kahrolsun...

Bu konuda çok sabrettik çok dayandık çok mücadele verdik fakat bardakta ki su o kadar dolup taştı ki artık yeni bir hamle yapmamız gerekiyor...Bu konuda RUSYA ya şunu söylemek istiyorum önümüzde durma engel oluşturma daha fazla kendi ekonominde Suriye yi ayakta tutamaz...bunun bilincindesiniz...

Bu konuda Hızlıca yapılacak Süreçler ve izlenecek yol haritası...

1--Acil olarak RUSYA ile ilişkileri hızlandırın diplomatları acil çağrı ile Rusyaya gönderin
2-- NATO nun 5.maddesi kapsamında NATO yu bu gece acil toplantı talebi ile toplayın.....
3--3 gün süre zarfı içerisinde toparlanın artık ŞAM ı ziyaret etme vakti geldi....
4-- NATO ile verileri paylaşın temas halinde olun
5--NATO nun 5.maddesini devreye sokun
6--Afrin de olduğu gibi KURT KAPANI taktiğini uygulamaya devreye sokun Bekleyerek daha fazla zaman kaybedemeyiz....,,
7--Rusya konusunda sağduyulu ve ihtiyatlı olun Rusya ile ilişkileri bozmak istemediğimizi sorunumuzun Rusya ile ilgili olmadığını defalarca anlayasaya kadar anlatın
8-- BM yi de harekete geçirin acil toplantılar için toplanmaya çağırın bugün yaşanılanlar kabul edilir bir durum değil kaldı ki ben bunu asla kabul edemem....
9--Artık Suriye ile ipler kopmuştur ESED i ziyaret etme vakti ŞAM a inme vakti gelmiştir...
10--Rusya sorun çıkarmaya çalışırsa çıkarmayacağını düşünüyorum ola ki olursa Bogazları NATO gemılerıne sonuna kadar açın...

ALLAH yardımcımız olsun inşallah..Gazamız Mübarek olsun ASLANLARIM YİĞİTLERİM...

Böyle.

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Mülteci akınını daha fazla tutamayız Mültecilere kapıları sonuna kadar açın herhangi bir önlem yapmayın...........Biraz da onlarda insanlık var mı bir bakalım göreceğiz...

Böyle.

• Beğen
Tepkiler: Cry

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Bu bir SAVAŞ halidir ve SAVAŞ ta ne yapılması geerekiyorsa onlar İCRA edilecektir Türkiye Halkı Müsterih olsun...

Öyle.

• Beğen

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Türk Ordusunun hareket ve kabiliyeti ve icra bölgeleri Rusya nın bilgisine sunularak yapılmaktadır bu konuda bilgi eksikliği yada veri paylaşım eksikliği asla olmamıştır Rusya Savunma Bakanlığını doğru konuşmaya davet ediyorum..Konuşmazsa Türkiye verileri açık paylaşır...

Böyle.

• Beğen

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Rsuya ya söylüyorum ve dile getiriyorum bu bir savaş halidir ve rusya ile ilgili herhangi bir problemimiz yada sorunumuz yoktur bu saatten sonra BARIŞ asla düşünülemez Önümüzde durmayın yeterli bizim için...

Bu bir SAVAŞ halidir ve Bu süreçte ne icra edilmesi gerekiyorsa nereye kadar girilmesi gerekiyorsa gereği fazlasıyla yapılacaktır...Hiç olmadığı kadar kararlıyız...

Böyle.

• Beğen

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Rusya ya sadece şunu söylüyorum ciddiyetimizi anlamanızı istiyorum önümüzde gölge olursanız karadeniz bogazını açık bir şekilde bırakırız ve bu sorunla baş başa kalırsınız..

Öyle..

• Beğen

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Rusyaya şunu söylemek istiyorum...

Suriye için 9 yılda bölgeye 50 milyar dolardan fazla para harcadınız ve halende harcamaya devam ediyorsunuz bu süreci daha fazla taşımanız zor tıp kı bizlerin mülteciler konusunu daha fazla taşıyamadığımız gibi....

Sürecin işleyişine göre yeni dizi önlem sürecimizde var önümüzde durmayın bize yeterli ...

O dizi önlemden birini söylemek gerekirse...

Karadeniz Bogazında üs kurmak isteyen devletlere belirlenen bölgede izin verme gibi durumda masada diyebilirim..

Özellikle vurgulamak istiyorum Türkiye nin Rusya ile ilgili bir problemi yoktur bize bir saldırı oldu ve bu bir savaş sebebidir gerekli cevaplar verilecektir ve suriye de girilmesi gereken yere kadar girilecektir...

Böyle.

• Beğen

Leonardo18

Yeni Üye
1) Tayyip istifa etsin
2) AKP kapatılsın.
3) Suriye ve Libya'dan derhal çıkılsın. (benim askerimin kendi ülkesi olmayan yerde ne işi var? Fransızlara / İngilizlere mi özendiniz?)
4) Rusya'ya roketleri geri verilsin. ABD ve NATO'dan özür dilensin.
5) Adam olmayan hiçbir ülkeye üs filan da verilmesin.
6) Batı ile ilişkilerimizin normale dönmesine çalışılsın

TASRAB

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
M4 ve M5 Karayolunun kapatılmasını ben istedim bu konuda itirazı olan varsa bana yapsın bir başkasına değil ben gerekli cevapları veririm..Bundan hariç 2 karayolu da var yakın süreçte onunda kapatılması gündemde diyebilirim...

M4 -M5 Sadece bir karayolu değil Lojistik destek anlamında kesilmesi anlamında oldukça önemli diyebilirim...

Böyle.

• Beğen

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Sevgili Ülkemin Güzel insanları

KARA PROPAGAN daya ve ALGI OPERASYON larına dikkat edin ...

Sizlere bugün bir şey anlatmak ve dikkatinizi toplamak istiyorum..Böylesi önemli harp süreçlerinde ki en büyük nihayi hedef iç yapıyı zayıflatmak ve umutsuz bırakmak üzerine olur...hatta öyle ileri giderler ki askeri gücünüzün yetersiz olduğu algısı oluştururlar ...

Bu konuda ne olursa olsun ordunuza guvenın Ordu gucsuz olsaydı çoktan bölgeler kaybedılırdı..Halen ordu dimdik ayakta ve operasyon yapabilen konumdadır..

Harp başladığı anda zaiyatlar verildiğinde halkları zayıflatmak için propaganda tekniği kullanılır ve bu teknık taaa hıtler döneminden başlayan bir teknıktır bu teknık içerisinde doğrular yoktur sadece yalan üzerine kurulu bir düzenek ve işleyiş çarkı vardır.....Hitlerin politikasını bilenler iyi bilir ki o da şudur yalan söyle mutlaka inanan olacaktır diye...

İşte bu aşama bu zamanlara kadar gelen bir sürecin evreleridir diyebilirim fakat bu zamanlarda daha profesyonel yapılan bir durumdur.Bu zamanlarda ki kullanılan en yaygın araçlar sanal alem platformlarıdır..

Bu platformlar için o bölgenin dili en iyi şekilde bilen kişiler tarafından kullanılır devamında burada KARA PROPAGAN da yaparlar tıpkı yukarıda ki arkadaş gibi belki bu arkadaş KGB ye baglı bir memurda olabilir 🙂 örneğim hazır bir şekilde karşımda olması ne kadar güzel ...

Sanal ortamlar yaşayan bir şehir gibidir fakat bu şehirler MATRIX ağı gibidir bu ağda olduğunuzda bir anda farklı bir ağ içerisinde kendinizi bulabilir ve hiç olmadığı kadar mental ve düşüncenizde tahribatlar da oluşabilecek bir duruma magruz kalabilirsiniz....

Bazen öyle inandırıcı olurlar ki yok işte benim dayımın oglunun eniştesi askerdeymış olayı yakın biliyormuş işte en az 200 şehit varmış gizlice toprağa gömmüşler vssss gibi yada benim arkadaşım askerde o haber verdi işte şu kadar yaralı var şu kadar ölü var gizleniyor diye...

Bakın güzel insanlar bu insanlar fake hesaplar ile bir çok sanal ortamda sahte ve yalan haberler ile boy gösterirler böyle durumlar için kurulmuş özel ekipler ve birimler vardır bunların isimlerini vermek istemiyorum siz araştırın bulun istiyorum ben hepsini tek tek biliyorum...

Böyle şirketler sizlerin yani halkların nelere nefret duydugunu nelere sevındıgını ve nelerden hoşlanmadıklarını ve neleri sevdiklerini araştırırlar bazen kademeli olarak bir haber yayarlar yorumlarla bu yalanlar tutmaya başlayınca yavaş yavaş farklı haberler ve resımler de sunmaya başlarlar bu AFRIN de kendını gösterdi bunu unutmamanızı istiyorum...

BİR KERE şunu iyi düşünün 200 şehit olsaydı bu insanların aileeleri var bu süreç uzun süre saklanamaz...Burada maksat esas temel yalan at illa inanan olacaktır diye....

Bazı süreçler yalan üzerine olmaz yukarıda ki arkadaşın yaptığı gibi algı oluşturma adına olur neye dayanarak olur MATRIX agında sızı bıldıklerı deger yargılarınıza gore olur yanı sızı nefret ettıgınız surece surukleme adına ulkeeyı karıştırma adına bır sureç işletirler ..

Bazen ınanarak bazende yanılarak MATRIX agında kullanıcılar kaybolur durur....Ben bu MATRIX ağını oldukça detaylı sıze sunmak ısterım fakat bugun o gün değil sadece kısa bir şekilde anlatmak istedim....

İleride unutursam bana hatırlatırsınız MATRIX SANAL AĞIN da nasıl Propaganda oldugunu devamında nasıl Algı oluşturulmaya çalışıldığını anlatmak isterim.....

Bu konuda şunu asla unutmayın istiyorum...

Sanal alemde fake hesaplar oludugunu asla unutmayın istiyorum Ben halkımın zeki olmasını çok istiyorum olayın sıcaklığı ile fevri davranmayın çünkü bu şirketler sizlerin duygularınızla ve hassasıyetlerınızle oyle bır oynarlar kı bır anda MATRIX agında kendınızı kaybetmış olursunuz Böyle ağlar da sizin gibi iyi dil bilen insanlar vardır ve ne yazık ki diyorum kendi halkınızdan bazıları böyle şirketlerde paralı memur olarak çalışırlar....

Hani bu ağı iyi kavramış düşünce insanları öyle vardır ki sizi ve ülkenizi hiç istemediğiniz bir anda önce ufak sonra buyuk algılarla çok farklı kötü konuma getirebilir...

Böyle durumlara sanal platformlarda çok itibar etmeyin gerçek resmi ağızdan haber almadıkça itibar etmeyin....uyanık ve zeki olun istiyorum sanal platformlar da fake hesaplar oldukça fazla bazen yurtdısı kaynaklı gırışler de yapabılıyorlar ama hesap ulkenızın hesabı ıle oluyor....SANAL DUNYA benın gozumde YAŞAYAN BİR ŞEHİR gibidir böyle ŞEHİRLER de MATRIX agında ki kara propaganda ya ve ALGI operasyonlarına oldukça dikkat edin istiyorum...

Böyle.

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
----devamı---
Fake hesaplar her zaman kendini birincil şekilde gizler nasıl gizler biliyormusun ilk yayını yapar sonrasında baglı bulunduğu ulkedeki paralı memurları ıle bu paylaşım 15 farklı kişide dagıtılır sonrasında bu kışılere ıtıbar başlar devamında 15 kışı olur 50 kışı sonrasında 100 kışı olur ve bu sureçte ne olur bılıyormusunuz fake hesapla başlayan sureç bır anda real hesaplarla yalandan gerçekliğe kavuşur böylelıkle ılk haberın çıktıgı fake hesabı ılk 15 kışıden başka kımse bılemez

O yüzden diyorum ya MATRIX AĞI öyle bir geniş ağdır ki bu ağda kaybolmamanız ve akıl sağlığınızı ve ruh yapınızı kaybetmemeniz gerekir çunku bu tarz algı ve propaganda şırketlerı sızın hassas oldugunuz konularla oldukça oynar ve sızı kışkırtma duzeyıne kadar bıle getırırler bır anda sınır katsayınız artar...

Böyle konularda sagduyulu ıhtıyatlı ve ulkesıne guvenen ınsanlar olun ve resmı açıklamaları bekleyın dogru netıceler aktarılacaktır kımse dogru olanı uzun sure saklayamaz bunu asla unutmayın..

Biraz zeki ve kurnaz olun benim halkım zeki ve kurnazdır ben sizi böyle biliyorum umarım yanılmam..

Böyle..

ls2

Kahin
Onursal Üye
Mülteci akınını daha fazla tutamayız Mültecilere kapıları sonuna kadar açın herhangi bir önlem yapmayın...........Biraz da onlarda insanlık var mı bir bakalım göreceğiz...

Böyle.

Türk Ordusunun hareket ve kabiliyeti ve icra bölgeleri Rusya nın bilgisine sunularak yapılmaktadır bu konuda bilgi eksikliği yada veri paylaşım eksikliği asla olmamıştır Rusya Savunma Bakanlığını doğru konuşmaya davet ediyorum..Konuşmazsa Türkiye verileri açık paylaşır...

Böyle.

ne lem bu böle! normal bir üye böyle bir uslup kullanır ,böyle duygu-düşünce üretir veya böyle bir tepki verir mi! sen bildiğin aktrolmüşsün elbisss. bundan sona eski nezaketi bekleme benden yevmiyeli eleman..

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
ne lem bu böle! normal bir üye böyle bir uslup kullanır ,böyle duygu-düşünce üretir veya böyle bir tepki verir mi! sen bildiğin aktrolmüşsün elbisss. bundan sona eski nezaketi bekleme benden yevmiyeli eleman..
Sorun etmem hangi pencereden bakıp nasıl görmek istiyorsan öyle görebilirsin

Benim icin önemli olan ülkem ve vatanimin Birliği ve bekasidir

Nezaket konusuna gelince önemli olan benim nezaketi herdaim sunabilmemdir senin tercihine ve kararına saygı duymak düşer insanız neticede herkes aynı sayginlikta ve nezaket dairesinde olacak diye bir durum yok

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Şöyle bir dip not eklemek isterim aslında gerek yok ama yinede sunmak istiyorum

Çocukluğumdan bu yana her gün okul sıralarında iken Mustafa Kemal pasamin portresine bakar ve bir gün senin gibi biri olmak isterim diye kendime hep söz verirdim

O günlerden bu yana sürekli üretmeye sürekli yeniliği kovalamaya özen gösterdim çünkü paşamin yeniliği ve üretmeyi sevdiğini iyi biliyordum

Hayatımda ne kadar başarılı olabiliyorum bilemem ama bildiğim birşey var olabildiğince mücadele ve çalışmaya üretmeye özen gösteriyorum bu yanımı aslında bu zamana kadar ilk kez söyledim.

Ben sözde değil özde de böyle biri olmaya özen göstermeye gayret eden biriyim

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Herhangi bir siyasi oluşuma uyeligim yok teklif te almadım kapım herkese açık teklif aldığımda kabul edermiyim bilemem o günkü ruh halime ve teklif edenin hedeflerine vizyonlarina ve değerlerine bağlı diyebilirim

Gönlüm daha farklı alanda strateji ,taktik,analiz hatta yenilik üretmekten yana ama nasip diyelim

Herşey bir yana hayatım hep mücadele ve zorluklarla geçti ama hayatımda bir gün olsun kendim için hiç hayal kuramadım böyle bir fırsatım olmadı varsa yoksa insanlar dedim biz garip bir yolcuyuz işte (gulucuk koyamiyorum çünkü böyle zor bir dönem de bu doğru olmaz)benim tek şartım ulkem ve menfaatleri dir

Kolay bir insan değilimdir nerede hangi çıkışı yapacağım kestirilemez etrafimda sürekli üreten insanlarla çalışmak çok hoşuma gider sorun ve hata neredeyse kafa yormak ve çözüm üretmek oldukça en iyi yanim fakat ben değerlere ,ilkelere ve prensiplere çok önem veren bir insanım devamında sistem üretmek ve yenilik ve dizayn peşinde olmak onu kovalamak adeta en sevdiğim yanım diyebilirim

Pratik ve analitik zekayı kullanmayı çok seviyorum bazen öyle anlar oluyor ki işin icinden çıkılamaz bu yol virajindan dönülemez bu sorun çözülemez dedikleri anda aslında imkansızı başarmayı çok seviyorum bu zamana kadar bunu başardım bundan sonrada bu azimle devam diyorum

Böylesi

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Hayatımda paraya hiç değer vermedim ama param olmadığında zorlukla mucade etmeyi hayatı deneyimleyerek öğrendim ve parasız birşey olmadığını da iyi biliyorum buna rağmen kendime belli hedefler koyup ulaşmaya çalışıyorum nasipse onumdeki hedefim arabami değiştirmek bagaj çok ufak geldigi için hedefime ulastigimda hayatım için değer katmaktan mutlu oluyorum

Projeler konusunda da bir cok hedefim var mesela bu zamana kadar hiç bir onerimi ve projemi parayla asla satmadım onerime ve düşünceme hatta projeme para veren olursa o yere asla öneri sunmuyorum dediğim üzere benim cok değişik prensiplerim var ne yapacağım i kestirmek çok zor

Kazandigima cokca sukretmeyi patronlarima şükran ve minnet borcumu ödemeyi onlarin bana olan güvenlerini düşürmemek için cok çalışmaya Önem veren biriyim

Hayatımda bana güvenen ve inanan hiç bir insanı yüz ustu bırakmadım aksine daha fazla çalışarak benden bekleneni fazlasıyla vermeye özen gösterdim ama yinede taktiri patronlarimin kendine bıraktım neticede kendilerine saygım hep sonsuz olmuştur olmayada devam edecektir

Bu süreçte hayatımdan farkli bir kare diyebilirim neyse sağlık olsun dünyada ki en büyük zenginlik diyelim

Böyle

Son düzenleme:

Leonardo18

Yeni Üye
Tüm bunlarla sorunumuz yok.

Ama sen AKP'li değil misin?

- Bence AKP'lisin. AKP propagandası yapıyorsun.

Fake hesaplar popülist partilere çalışır. AKP popülist bir parti.

Suriye meselesini bilmiyorum. Başar Esat demokratik bir lider değil. Yani Türkiye belki de halklıdır.

Yine de Tayyibin Suriyeli mültecileri Batı'ya karşı silah gibi kullanması hoşuma gitmiyor.

Sen Rusya / İran gibi ülkeleri ülke sayan yazılar yazıyorsun.

İran ve Rusya gelişmiş / başarı elde etmiş ülkeler değildir.

Tayyibin AKP'nin belki karizmasına aldanıyorsunuz. Ama size iyi görünen her şey kurgu.

20 Yıllık AKP Türkiye'ye ne getirdi?

40 Yıllık Siyasal İslam İran'a ne getirdi.

Biz her zaman hukuk devletinden, güçler ayrılığından yanayız. İki şey telaffuz ettim "Hukuk devleti" ve "Güçler ayrılığı"

Şimdi sen okula bunları öğrenmemişsen bu saatten sonra öğrenemezsin. O yüzden sana düşmanca davranmam.

Ama Sakal bırakarak hacı olunmayacağını nasıl anlayacaksınız?
- O önemli.

Yoksa o savaş belki de haklı bir savaştır. Bilemeyiz. BU başımızdaki adamların çok sorumsuz insanlar oldukları gerçeğini değiştirir mi?

Bunu görmek lazım.

ls2

Kahin
Onursal Üye
Sorun etmem hangi pencereden bakıp nasıl görmek istiyorsan öyle görebilirsin

Benim icin önemli olan ülkem ve vatanimin Birliği ve bekasidir

Bak dostum öncelikle şunu bil ve inanki ben ve benim gibi akpyi sevmeyenler ve islamı ilahi bir din olarak görmeyenlerde bu ülkeyi ve halkını çok seviyor.

Şehitlerimiz yüreğimizi yakmıştır. Onlar şehittir onlar ölü veya ceset değildir. onlar şahadet şerbetini içmiş Alplerdir.

şimdi şunu kavramanı istiyorum. ben islama inanmıyorum diye şahadet inancım olamaz sanma, ve şahadet inancının islam sayesinde varolduğunu hiç sanma. biraz tarih oku. Biz öyle bir milletiz ki 100 bin şehit versek bu millet bunu kabullenir. bizler öldürüldükçe bölünen değil birleşen bir millet olduğumuz için büyük bir milletiz . ve esasında millet olduğumuz için böyleyiz. ikisi ayrılmaz biçimde içiçe. ikisi hem birbirinin nedeni hemde sonucu.. umarım anlatabildim.

işte bu bizim kültürümüz budur. bugun rusları korkutacak olanda bu kültürdür! şehitler tepesi boş kalmayacak sözünü sürekli tekrar eden tayyip erdoğanda bu töreye sarılmıştır. bizler bu töreye sarıldığımız için bir devletimiz var ve adımız ve töremiz hala yaşamaktadır. parçalanan osmanlının içinden bu devleti bu töre doğurmuştur.

şimdi iyi dinle ve araştır. işte şu an yüzeyde islami biçimde görünen şehitlik inancımız ,derinlerde atalar inancı ve alplik ruhundan gelmektedir.

bunu araştır.

islam tek başına hiçbir şeydir. bir töreye eklemlendiğinde anlamlıdır. islam arap töresidir ve arap töresi içinde anlamını bulur. ve islam Türk töresi içine eklemlenmiştir ve bu töre içinde anlamlıdır. bizler Türk müslümanlığı yaşıyoruz. bunuda araştır. ve benim Türk töresi içine eklemlenmiş bunlunan islama saygımda inancımda vardır. bu atalarımın ve milletimin hakikatidir çünkü..

Halkın inançlarını ideolojilerine dayanak yapan ve siyaset yapan insanları anlayabilecek zihinsel donanımda olduğunu düşünüyorum. bunları ayırmayı ögrenmelisin..

ve evet ben bir Türk milliyetçisiyim, ancak bu etnik kökenli değil kültüreldir..şuanki şartlarda Türk milliyetçiliğinin bu millete ve devlete faydalı olacağını düşünüyorum. ama temelde ne ideolojilere nede inançlara dayalı değil temel insani değerlere bağlı bir devlet yapılanması olması gerektiğini ve bu ülkede yaşayan herkesin bu ülkeyi sevmesi için gerekenin yapılması gerektiğini düşünüyorum..

Bu yapıldıgında kimsenin ne Türk adıyla nede İslamla sorunu kalmayacaktır..

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Niye bu kadar rahatsız oldunuz anlayamadim söylediğim üzere benim duruşum ülkemin menfaatleri ve cikarlari üzerinedir bu konuda olumlu adım kim atarsa yada çaba verirse ona katkimi sunmaktan cekinmem ve bu konuda kimseden icazet alma gereği asla duymam

İnsanlara benim kadar değer veren onların üzerine titreyen dünyada cok nadir insan bulursunuz

Sistem kardeşlerim bile bana çok kizarlar bu insanlara gereğinden fazla değer veriyorsun diye devamında ekliyorlar ve şunu diyorlar insanlar çıkarları senle ters düştükleri zaman sana ilk tekmeyi atmayı denerler diye

Aslında evet insanlara gereğinden fazla değer veriyorum bazen hata yapiyorum ama ben yine cizgimde ilerlemeye devam ediyorum bu cizgimi hiç bozmadim inşallah ta bozmam

Devamında 2007 yılından beri yazmaktayim bu zaman zarfina kadar hiçbir yazımda siyasi parti ismi ve içerik yapmadım sizler beni tanimazsiniz ama beni tanıyanlar bu dengeyi ne kadar iyi korudugumu bilirler sizler beni perde önünde goruyorsunuz ama ben perde gerisinde bir çok yere eleştirileri ve önerilerimi oldukca sunan biriyim

En son elestirimi kıdem tazminatı ile yaptım ve açık dille ifade ettim

Sistem icerisinde bazen bir çok veriler ve paylaşımlar dolaşır bazen bunları sade ve akıcı bir dille aktarmak doğru olandır

Daha öncede söylediğim gibi beni ulkem ilgilendiriyor benim kapım mantıklı olan herkese hep açık kimseye kapamadim

Bununla birlikte insanların inanç ve dini değerleri inanıp inanmama ile ilgili durum kişilerin tercihinde olan bir durumdur bana söylemek zorunda değilsiniz

Ben dünyanın tüm insanlarını kucaklayan ve değer veren bir insanım ulkemde yabancı olan insanlardan tek isteğim insana insan gibi davranıp yasatmanizdir

Benim hayatımda tek bir kistasim var oda masamda benle yemek yiyen insanın içki içmesini istememiş olmamdır masamda içki içen olunca o masayı terkeden biriyim

Onun dışında buyuk bir kistasim yok insanları çok iyi dinleyen ve hassasiyetlere oldukça değer veren biriyim bir siyasi parti ve lideri sevmeyebilirsiniz kişilik haklarına saldırı olmadığı sürece demokrasi bağlamında sorun yoktur kisilerin tercihidir kimseye ben gidip ondan olacaksın şunu seçeceksin asla demem

Karar insanlarindir tıpkı tercihlerde olduğu gibi bu yüzden şunu söylemek istiyorum ki dengeyi orta düzlemde tutan biriyim her siyasinin mutlak hatası oluyor o yüzden doğru noktada buluşmak önemli diyebilirim

Böylesi hassas bir dönemde Türkiyemiz için bir olmak birlikte olmak ve beraber hareket etmek gerekiyor millet gerçekleri yakından izliyor ve görüyor o yüzden bize düşen ulkemizin menfaat ve çıkarlarını korumak ve kollamak tır diyebilirim

Böyle

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Benim için hayatimda önemli olan vizyon hedef ve prensiplerdir her alan için geçerli bir durum

Bu değerler olunca ortak bir akıl ve mantık daha belirgin ve akılcı bir şekilde isleyebiliyor

Süreci isletirken yada ilerletirken puzzle parçalarını iyi toplayabilmek gerekiyor

Bu konuda üstüme rakip asla tanımam

Söylediğim üzere hayatın kendisi bir surectir ama bu süreç durağan değil aksine akışkan bir süreçtir

Bu konuda bir cok envanter karşınıza cikabiliyor bu kistaslarla birlikte bir çok değer ve yargilarda oluşabiliyor önemli olan orta dengede akışkan süreci bozmadan reaaliktif bir duzlemde süreci iyi ilerletebilmektir diye düşünmekteyim

Böyle

Yeni Konular