- 8 Nis 2012
- 2,000
- 1
- 38
Neden, bütün tartışma neden benim buğz etmemle ilgili o zaman. Ortada inkar edilemez bir kötülük var, ve ben bu kötülüğe isyan ediyorum.
Tüm yardım kurumları çakallar tarafından işgal edilmiş. Kurumu korumak, öncelikle çakalları buralardan uzaklaştırmakla olur. Kuruma gelen eleştirilere karşı çıkmak, çakallara da zımnen arka çıkmak olarak algılanabilir.
Herşeyi devletten bekleyip, kurumların soyulmasına sadece buğz etmek diye birşey söz konusu olamaz. Kurumun soyulmasına seyirci kalmak anlamına gelir bu. Devlet suç işlendikten sonra müdahale eder. Bir kurum soyuluyorsa, Müslümanların, soyguna engel olmak gibi bir görevleri vardır.
Hukuk sistemi var gidip adamların başına çökecek halimiz yok.Şüphelendiğiniz kurum veya kişiler varsa savcılıklar ne güne duruyor..Adalet geç tecelli atsede bir şekilde işliyor işte..