Siyaset Felsefesi

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 3937
  • Başlangıç tarihi
  • 1,598

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Siyaset Felsefesi 1. ve 2. Sınıf Ders Notları kategorisinde Üye silindi 3937 tarafından oluşturulan Siyaset Felsefesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,598 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Siyaset Felsefesi 1. ve 2. Sınıf Ders Notları
Konu Başlığı Siyaset Felsefesi
Konbuyu başlatan Üye silindi 3937
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan white walker

MooN

Yeni üye
Yeni Üye
Katılım
27 Kas 2021
Mesajlar
95
Tepkime puanı
33
Puanları
18
Konum
Dünya'dan uzak
Hangi Felsefe Akımına Yatkınsınız ?
Varoluşçuluk
Sen git yaşıtlarınla kumdan kale yap orada oyna hemi evladım. Ben 7' den 70' e herkesle iletişime açığım. Çocukları küçümsediğimden değil ama senin gibi hakaret olarak değil/teşpihen kütük gelip, kütük gideceği aşikarlara anlatabileceğim bir şey yok maalesef. Sen cahilliği baki kalacak çocuk bundan sonraki yazılanlara sakın cevap verme, vaktimi boşa harcama, benim vereceğim cevaplar sana değil zaten. Senin bilgi kirliliğine, diğer okurlara hitab zaruretinden ibarettir.


"Can güvenliğinizde var" demiştin. Sabıkayı gözüne soktuyduk sanıyorum. Diri diri insan yakacak kadar cani zihniyettesiniz. Sanırım senin çükünü 0-7 yaşında zorla(!) kesmediler, doğar doğmaz nüfus kağıdına dini islam yazmadı baban. Her karşılaştığın insan 2 dk ayak üstü sohpet esnasında "iki, kelimesinden birinde sana arapçı"tanrı" telkin etmiyor. Daha sayayım mı? Hele benden 1 jenerasyon fazla amcaları saymıyorum bile... Sıkılıp yeter amca ben senin dinine, hiç bir tanrı varlığı iddiasına inanmıyorum dediğinde o gözlerinden, dilinden nefret saçar, elinde güç kudret olsa seni oracıkta boğacak zihniyete hiç değinmiyorum bile. Sen ne dayamamasından bahsediyorsun? Anlayana saba namazının hoperlörle okunması bile dayamanın ağa babasıdır. Hopörler biaattır bu arada. Dolmadığı halde 200 m bir cami var zaten her yerde!. Çık minareden çıplak sesle oku ona itirazım yok. Gördün mü ateist sizim gibi kimseye dayama yapmıyor.

Doğrudur. Ama anayasaya tezattır. Okuduğunu anlamadığın zaten buradan belli. Dininide anlamıyorsun. Orada yazanla 180 derrece ters bidat fake din(sözde islam) yaşantısı içerisindesin. Olması gereken yeni laik, Türk' çü bir marştır.

Anayasa' da laik sosyal hukuk devleti diyor. Dinlisinde de- dinsizine de eşit şartlarda hizmet etmek zorundasın. protestan isilam diyanet işleri anayasaya aykırıdır. Benim vergimle cami yapman en basitinden ahlak dışı ve onursuzca bir tutumdur. Bu durumda S.Demirel' in tabiri ile yallak arabistan' ben değil sen olmalısın. Gel gör ki 2*2=5 ediyor mevcut günümüz Türkiya' sında!. Ayrıca bu vatan Türk' lerin, ismindende anlaşılacağı üzere. Padişahcı, köle cehalete Atatürk çoktan son vermişti. Ama gel gör ki toplum orta cağa dönmenin gayreti içerisinde.

Amerikan sevici sizlersiniz ayrıca. Yerli-milli ayağı yapanların ekserisinin çoluğu cocuğu torunu amaerikan vatandaşıdır. Son olarak bizim kimseyle sorunumuz yok. Anayasa da da açıkça belirtildiği üzere, İnsan haklarına saygılı her ideolojiyle sorunumuz ol(a)maz. Aslımız da ortaasyadır. Biz sizin gibi arap kültüürü ve inancına 180 derece ters ülkelere kapak atma riyasına düşmeyiz merak etme sen. O sizlere mahsus kaypaklık olsa gerek. Açıkça alenen görüldüğü üzere...

O senin temelsiz iddian. Arabistan' da bütün dükkanlar ezan vakti kapanır. Sive se*e seni zorla camide cemaatle namaz kıldırırlar. Senin gibi sabah namazında koca caminde 2 saf müslimanı bile olmayan toplumlara gerçek arap kültü müslümanları oturma organıyla güler geçer. He çocuk he en iyi orjinal müsliş sensin. Sahi kaç tane islam var? Hanginizin ki daha doğru. Sizin ki fake ondan şüphme yok. Sen giderken biz geliyorduk. Dedim ya biz bildiklerimizi çokttaaan unuuutk cahil çocuk.


Zarar- kötülük demişken. Bana sözde trukish müslimanlar borcunu(öyle ufak bir borcdan bahsetmiyorum) ödemiyor, ödememek için kırk takla atıyor mesela.. Bir de böyle üstüne senin gibi üstün zeklalır pişmiş pişmiş bilmişlik taslıyor. Sen önce bana verdiğin zararın bedeline öde. Nerde sende o ahlak-onur. Utanmaz bir de üste amerikancı olarak, amerikaya kovuyor beni. Borcunu ödesen ahlak abidesi turkishsözde msüiman belki ortaasyaya gider, orjinal soydaşlarımla yaşarım. Senin gibi arapçı taklitleri ile mi uğraşacam, stres sıkıntı duyacağım.

He daha dün yüzbinlerce insanı diri diri betonenkazlara gömen de dinsiz-imansız zihniyetti zaten. Deprem-"tanrı" yaptı değil mi? Siz müslimanların bunda hiç sorumluluğu yok. Sahi ülke çook müslimş yöneticilerinin sorumluluğu yoksa, arabistan da hacda ezilenler için niye yargılama yapıldı bakanlara idam kararı çıktı? Gördün mü biz kör değiliz. Arabistan da olsa araba saygı duyarız. Siz insanın canına, ölüsüne bile saygı duymuyorsunuz Çocuk iftiranın da bir adabı var. Para toplamak için Yepı kayıt belgesi adı altında çürük binalara onay verip insanı tabut evlere sokmak cinayettir. Katilllerin dinsizlere kötülük atfetmesi ahlaksızlığın daniskasıdır. Bir ateist Japon kadar, onurunuz değeriniz yok güzümde. Cehennem varsa şayet en alt katı sizi bekliyor. Destekçi desteklediği ile beraber ben demiyorum sahih buhari diyor. Bu açık. Gıdamızdan bile çalıyorsunuz. Kendinize beton rantiyesi yapıyorsunuz. 2002 den önce en düşükle emekli aylığı nerdeyse 2,3 asgari ücerteken. Bugün en düşük emekli aylığı 4000(kök) ler civarıdır. Hadi oradan sözdetürk müsliman adaletiymiş. Düşman başına... Sen aptes alsan ne olur. PArfümle gezzsen ne olur. 2 ay yıkanmayan kendi halinde sokakta yatan sen ve zihniyetinden temizdir.

Dinsizlerin kötülüğünü sende böyle gösterde görelim. Gördüğünü sandığın senin çölde görülen seraptır- serap.


Senin bi m*k gördüğün yok ama biz kimin kimi diri diri gömdüğünü çok iyi biliyor ve görüyoruz!.


Ahmak ısın, yoksa bununda mı taklidini yapıyorsun? Ateist' e münafık diyecek kalak bir insan nasıl ilerizeka olabili ki?

Daha da cevap vermeye gerek kalmadı zaten... Cehlaetin pik yaptığı nokta burası. Dolayısı ile bütün sözde düşüncelerin, korkakça hezyanların zırvadır zırva!.
Egonu müthiş tatmin etmiş olmalısın. Tanımadığın birini bu denli hakaretlerle yargılarken bence bir daha düşün. Söylediklerinin tamamı zırvalık Ateist misin peki ne diye islamı karalayarak ağlıyorsun hiç onurun gururun yok mu tanri yok inanmiyorum de otur yerine ne diye tepiniyosun. Bu ülke sınırları içinde olduğun sürece ezan sesleriyle uyanacaksın ! Hepimiz ölene kadar bu böyle ! Amerikancı olan da sensin hiç bir zaman ülkemi terk edip gitme niyetinde olmadım ama senin onlardan bi farkın yok Amerikanın müslümanlara yaptığı fiili zulüm seninki fikri zulüm ne fark var ? Depremi de bize mal etmişsin pes doğrusu bende deprem bölgesinde yaşıyorum en çok zorlugu biz çektik burda halen de çekiyoruz. Ben yazılarımda halkin cehaletini yönetenlerin yetersizligini zaten elestirdim tabi senin aklın fikrin islamı karalayarak hakaret etmekte olduğu için görememissindir. Halk oturdugu evi kontrol ettirseydi 3 krs ucuza oturmasaydı yetkili kimseler de o 3 krs un pesine düşmeseydi de izin vermeseydi keşke ancak ölüm bu vakti gelen gidiyor enkazlardan sağ çıkanlar oldugu gibi ölenler de oldu bizler de üzüldük fakat sorumluların içine tüm müslümanları koyamassın biraz adil ol! Neymiş müslumanlar borcunu ödemiyormuş. Sen ne sanıyorsun kendini mükemmel bir mahluk olduğunu mu ? Her seyi dört dörtlük mü yapıyorsun ? Bir müslumanın da dört dörtlük olmasını bekleyemezsin. Birinde bi hata görünce bu nasıl müslümanlik diye sorgulayamazsın. Cehennem herkes için var. Herkes günahı ölçüsünde müslüman dahi olsa cezasını çekecek. Yargılamak sana mı düşüyor. Neyse sevindigim bir nokta var müslümanlar olarak sen ve senin gibilerini çok iyi kudurtmuşuz bin beter olun. Bizler burdayız ve sizin gibiler yüzünden bin tane oyum olsa bin tanesini de akp ye verecegim ac da kalsam enkaz da da ölsem yine de akp ye verecegim siz başa geçmeyin diye ve inan bana akp ye oy verenlerin % 99 u da bu sebeple veriyor siz oldugunuz sürece akp basta kalıcak buna alışsanız iyi olur ;) iyi kudurmalar sana...
 

dragon

Sorgucu Üye
Yeni Üye
Katılım
14 Eki 2022
Mesajlar
441
Tepkime puanı
27
Puanları
28
Konum
dünya
Üniversite Bölümü
Sosyoloji
Ünvan
dünyalı
İftira- uyduruk- yalan-dolan. Alayı zırva...
 

dragon

Sorgucu Üye
Yeni Üye
Katılım
14 Eki 2022
Mesajlar
441
Tepkime puanı
27
Puanları
28
Konum
dünya
Üniversite Bölümü
Sosyoloji
Ünvan
dünyalı
Depremi de bize mal etmişsin pes doğrusu


Deprem Katilleri
16.12.2018

Çürük binalar inşa eden, bu binalar depremde yıkılan yahut deprem falan olmadan durup durduğu yerde yıkılan müteahhitler katildir.
Böyle binalara oturma ruhsatı verenler katildir.
Deprem bölgesinde, kanunların ve nizamların izin vermemesine rağmen bin türlü alavere dalavere ile fazla kat çıkılmasına izin verenler katildir.
Depremde yıkılacak çürük binalara af çıkartanlar katildir.(Sizce kimden bahsediyor?)
Deprem beklenen bir bölgede, ilk depremde yıkılacak ve içindekilere mezar olacak binalarda oturulmasına izin veren, göz yumanlar katildir.

--------------------------7----------------------------


Sanırsın bu yukarıdaki yazıyı yazan, kaleme alan(katilsiniz diyen) bu sözde müslişlere iftira atan ateistler. Rey veren yönetimin bütün cinayetlerine ortaktır(katildir.). Bu çok açık sindiremiyorsan git soda iç, şişen yerlerine buz koy belki geçer. Tanrı diye bir zımbırtı gerçekten olsa da keşke cezanızı elvan elvan verse... Bunun faturasınıda utanmadan bana ödettiriyorsunuz. Sizde suç yok tabi, ülkede anayasayı uygulayacak bir laik cehepe, cumhuriyet/ Atatürk savcısı olmayınca böyle oluyor işte.

Cahilsin, çocuktan daha çocuksun daha kaç kere sana git yaşıt denk akranlarınla(akape) aşık at diyeceğim?
 
Son düzenleme:

MooN

Yeni üye
Yeni Üye
Katılım
27 Kas 2021
Mesajlar
95
Tepkime puanı
33
Puanları
18
Konum
Dünya'dan uzak
Hangi Felsefe Akımına Yatkınsınız ?
Varoluşçuluk
Tanrı diye bir zımbırtı gerçekten olsa da keşke cezanızı elvan elvan verse...
:) senden sıra bize gelmez.
Sanırsın bu yukarıdaki yazıyı yazan, kaleme alan(katilsiniz diyen) bu sözde müslişlere iftira atan ateistler. Rey veren yönetimin bütün cinayetlerine ortaktır(katildir.)
Suçu kimse kendine aramıyor zaten. Herkes üstüne düseni yaptı mı ? Bu ülkede olan ilk deprem değil bu daha önce de oldu niye her vatandaş kendi önlemini almadı ? Devlet bakmadı demek kolay. Cahil insanlar sorumluluk almaz zaten. Herkes oturdugu eve baktırsın sağlam mı değil mi diye. Bütün bir şehrin yok olması söz konusu devlet birine izin verdi 3 une 5 ine izin verdi diyelim hadi 10 una 20 sine yahu Hatay yok bildigin yok yani demekki ne kadar önlem de alsan bazen olmuyor 2 büyük deprem arka arkaya oldu ne bekliyorsun devlet toparlamaya çalışıyor bi sekilde. Oyunu veren her insan aklı başında bireylerdir ki evleri için de gerekeni yapmaları gerekirdi. Ortada katil arayacağına toplumun cehaletine bakacaksın.
Bunun faturasınıda utanmadan bana ödettiriyorsunuz.
Kimse seni zorla tutmuyor bu ülkede gidebilirsin.
Sizde suç yok tabi, ülkede anayasayı uygulayacak bir laik cehepe, cumhuriyet/ Atatürk savcısı olmayınca böyle oluyor işte.
Sen laik misin aceba ? Tutturmuşsun bi din gidiyor. Başka lafın yok mu senin. Ne kadar sığ düşünüyorsun. Guya sosyoloji okumussun toplumdan bi habersin toplumun tek sorunu islam mış gibi davranıyorsun kin kusarak besleniyorsun resmen bu da çözüm üretmiyor. Sorun odaklı olmayı şikayet etmeyi bırakıp geçici degil kalıcı çözümler üretebildigimizde bi yere varabiliriz.
Cahilsin, çocuktan daha çocuksun daha kaç kere sana git yaşıt denk akranlarınla(akape) aşık at diyeceğim?
Egonu tatmin etmeyi bırak benim yazımın altına yorum yapan sensin seninle konuşmaya meraklı değilim. Aşık atmak mı? seninle mi? sen benim için yok hükmündesin seni kâle alacağımı mı sanıyorsun? Cevap vermek zorunda degilsin yaşın kadar agır oturaklı biri olabilseydin keşke. Akp akp diye sızlanmayı bırak. Hiç bir ateist senin kadar islamı anmıyor. Madem tanrı yok sen neden bahsediyorsun ? Git kendine başka mevzular bul.
 

dragon

Sorgucu Üye
Yeni Üye
Katılım
14 Eki 2022
Mesajlar
441
Tepkime puanı
27
Puanları
28
Konum
dünya
Üniversite Bölümü
Sosyoloji
Ünvan
dünyalı
Deprem Katilleri
16.12.2018


Depremde yıkılacak çürük binalara af çıkartanlar katildir.(Sizce kimden bahsediyor?)
Deprem beklenen bir bölgede, ilk depremde yıkılacak ve içindekilere mezar olacak binalarda oturulmasına izin veren, göz yumanlar katildir.

--------------------------7----------------------------

Ya, islamı karalıyormuş-muş ateistler., "gavur"lar v.s v.s. Yerseniz.
He "islamı karalayan" arıyorsanız aynaya bakın siz önce. İmar barışı ile milleti tabuta sokmuşlar, şnsanları sakat bırakmışlar. Pişkin pişkin hala cennet diye bir şey varsa oraya gideceklermiş. Batı hukukuna göre de, islam hukukuna görede bu işin sorumlusu sizlersiniz.

Cezasını çekmedikleri, yargılanmadıkları gibi bir de ekonomik faturasını da bize ödettiriyorlar. Tıpkı ateistlere, diğer inançlara camilerini/imamlarını finanse ettirdikleri gibi. Bunlar işte böyle zeytinyağı gibidirler. Suç işler kendi suçlarını alakasız insanlara mal ederler utanmadan.
 

MooN

Yeni üye
Yeni Üye
Katılım
27 Kas 2021
Mesajlar
95
Tepkime puanı
33
Puanları
18
Konum
Dünya'dan uzak
Hangi Felsefe Akımına Yatkınsınız ?
Varoluşçuluk

Ya, islamı karalıyormuş-muş ateistler., "gavur"lar v.s v.s. Yerseniz.
He "islamı karalayan" arıyorsanız aynaya bakın siz önce. İmar barışı ile milleti tabuta sokmuşlar, şnsanları sakat bırakmışlar. Pişkin pişkin hala cennet diye bir şey varsa oraya gideceklermiş. Batı hukukuna göre de, islam hukukuna görede bu işin sorumlusu sizlersiniz.

Cezasını çekmedikleri, yargılanmadıkları gibi bir de ekonomik faturasını da bize ödettiriyorlar. Tıpkı ateistlere, diğer inançlara camilerini/imamlarını finanse ettirdikleri gibi. Bunlar işte böyle zeytinyağı gibidirler. Suç işler kendi suçlarını alakasız insanlara mal ederler utanmadan.
Vatandaşımızın sorununu çözdük dedigine göre bir talep var ortada toplumun cehaleti iş bilmeyen muhendisler malzemeden calan hırsız müteahhitlere hiç lafın yok değil mi? Tek suçlu biziz...Yaw he he
 

white walker

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
13 Ağu 2023
Mesajlar
7
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Konum
neptün
Üniversite Bölümü
zoo
Ünvan
Yüzbaşı
iş bilmeyen muhendisler malzemeden calan hırsız müteahhitlere hiç laf yok

bır sonrakı secımlere, gurbetten bende beyaz(ak) partıye rey verecegım. Sızlerı dahadaha ıyı oldursun, dahadaha fakırlestırsın, dahadaha kole etsın ve hıc sorumlu olmasın /tutulmasın dıye...:)

akdevlet mıntıkasında ağır sılahlı faıle nıye bır sey demıyorsunuz zekası(mantıgı), neye benzıyor bılıyormusunuz?

-Elınde agır sılahla kadın/yaslı/çocuk bırılerını kovalayan şahsa mudahale ımkanı, durdurma gorevı/zorunlulugu olmasına rakmen, mudahale etmeyen kolluk gorevlısı dururken,faıl zanlısına suc atfetmeye benzeyor. Gorevlı gorevını yapıp elınde sılahlı olanı vurup ındırse ıdı zaten ortada cınayet mınayet olmayacaktı! ısnt ıt?
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst