5 5N1K Yeni Üye Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 67,692 Tepkime puanı 2 Puanları 38 Yaş 46 4 Ara 2011 #1 abıru : İsim Eskidil Farsça 1 ) Yüz suyu
E evrensel-insan Ziyaretçi 4 Ara 2011 #2 5N1K' Alıntı: abıru : İsim Eskidil Farsça 1 ) Yüz suyu Genişletmek için tıkla ... Bu su ne ise yariyor, kolonya gibi ya da tras sonrasi gibi bir cesit ferahlatici mi?
5N1K' Alıntı: abıru : İsim Eskidil Farsça 1 ) Yüz suyu Genişletmek için tıkla ... Bu su ne ise yariyor, kolonya gibi ya da tras sonrasi gibi bir cesit ferahlatici mi?
mavimor Yeni Üye Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 1,456 Tepkime puanı 3 Puanları 38 Yaş 46 4 Ara 2011 #3 Japoncada yıkanmak banyo yapmak anlamlarına gelirmiş🙂.. Sanıyorum, şeref haysiyet ile alakalı bir kelime bu..
Japoncada yıkanmak banyo yapmak anlamlarına gelirmiş🙂.. Sanıyorum, şeref haysiyet ile alakalı bir kelime bu..
E evrensel-insan Ziyaretçi 4 Ara 2011 #4 mavimor' Alıntı: Japoncada yıkanmak banyo yapmak anlamlarına gelirmiş🙂.. Sanıyorum, şeref haysiyet ile alakalı bir kelime bu.. Genişletmek için tıkla ... Bir cesit abdest ya da tovbe yikanmasi olmasin!
mavimor' Alıntı: Japoncada yıkanmak banyo yapmak anlamlarına gelirmiş🙂.. Sanıyorum, şeref haysiyet ile alakalı bir kelime bu.. Genişletmek için tıkla ... Bir cesit abdest ya da tovbe yikanmasi olmasin!