Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni yaşınız 47 ise güzel bir yaş 🙂 çünkü toplamları 11 ediyor ve o da 2 bunu bir önemi varmı bilmiyorum 😀 iyi güzel huzurlu sağlıklı daha nice 47 yıllar. saygılarımla..
sevgili şehrin yabancısı,
hatırlanmak ne kadar duygu verici ve sivindirici bir olgu olsa gerek; bunu bana yaşattığın için sana yürekten teşekkür ediyorum. Aykırı sesini, kendince akışını seviyorum.
../.
sevgili turko29,
daha nice yıllar birlikte olacağız; tüm inatlaşmalara karşın; 1900 adlı filmi izlemelisin
../.
sevgili Aksiyom,
"Gün Olur Yüz yıl Olur" diyen bir yazar gibi bir tını var söylediklerinde, hep mutlu olmanı isterim.
../.
sevgili telrunya,
"her gün aydınlıktır
yoksa umut
her şey loş karanlıktır"
en sevdiğim parça/söz,şiir,türkülerden biridir biliyor musun? "sürgün"
../.
sevgili Mühendis,
96 yıl daha yaşarmıyız bilemem, ancak yazdıklarımız 966 yıl daha ayakta kalacaktır sanıyorum, seni orada görmek isterim bilesin, kaçmak yok bir yerlere, anlaştık mı?
../.
sevgili Kuzeys,
bir gün senle bir yerde çy içmek isterim, koyu demli bir sohbet eşliğinde,..
sevgili Mühendis,
çay içtiğin o dağ köyünü hatırladın mı?
öykünde vardı, ben unutmadım ve hala kokusu burnumda...
bir gün senle o yerde o çayı içmek isterdim,
kim bilir?
bir gün yüreğinde bir fırtına koptuğunda
uçurumun kenarına bak
endemik bir çiçek göreceksin
daha önce hiç görmediğin
renkleri göz-alan bir çiçektir göreceğin
iki seçeneğin vardır;
ya dönüp gitmek
ya da ona uzanmak,
unutma ki,
gidersen hiç bir şey olmayacak
ne bir ışık ne de bir kıpırdanma
uzanırsan
iki şeyden biri olacak;
ya ona dokunursun
ya da
onun yanında geçersin;
her hal ve şartta
bir kpırdanma yaşarsın;
buna değer...
Sevgili Nejdet,geciktim biraz bağışlayın.,pasta bitmedi değil mi?🙂
Yeni yaşınızın ve nice yeni yaşlarınızın kutlu olması dileğimle.
Aklıselim tavrınızla,pek çok aklıselimliklere imza atmanız ve
hep gönlünüzce, olmasını istediklerinizle,olması gerekenlerle anlamlanmış
çok mutlu yıllar yaşamınızı diliyorum...
Ne diyor Enver Gökçe, “dost dost ille kavga” bazen gerçek dostluklar kavga ile başlar, bazen de dostluğun en güzeli olan aşk ise, Ahmet Telli’nin dediği gibi, “Büyük aşklar yolculuklarla başlar” her iki yazar “kavga” ve “yolculuklar” kavramını farklı içerikte kullanmışlar. Buna, sözcüklerin ruhu demek mümkündür. Sözcüklerle yola çıkmak –ille-de bir tartışmayı/belki bir zıtlaşmayı ve sonuçta diyalogu yaratacaktır.