Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Facebook Üzerinden Yayın Yapan Bilimsel İçerikli Sayfalar

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,481
F

faust

Ziyaretçi
Evrim Ağacı

İsminden de anlaşıldığı gibi,evrimsel biyoloji üzerine yayın yapan geniş içerikli bir facebook sayfasıdır,bu konuda yazılan makalelerin donanımını içerikleriyle karşılaştırma fırsatı bulursanız yazarlar hakkında bilgi edinmiş olursunuz

Pozitif İnfotropizma

Bu grupta fizik bilimi kaynaklı olup/genişçe bir makale arşivine sahiptir,yazarımızın da kim olduğunu yazılardan da çıkarsama yapılıp/donanımı rahatça görebilirsiniz.

sakal

Yeni Üye
Evrim Ağacı

İsminden de anlaşıldığı gibi,evrimsel biyoloji üzerine yayın yapan geniş içerikli bir facebook sayfasıdır,bu konuda yazılan makalelerin donanımını içerikleriyle karşılaştırma fırsatı bulursanız yazarlar hakkında bilgi edinmiş olursunuz

Bu siteyi ara sıra takip ediyorum sayın faust,her ne kadar bilimsel olarak evrim üzerinden açıklama getirilen yazılar olsa da bizim ülkemizde* hayvan*demek bir hakaret veya ağır bir söz olarak algılanır ve durmadan ben hayvanım demese bile ıkına sıkıla kendine hayvan yakıştırması yapan yorumlarla karşılaştım..Ayrıca sanki bir yalan uydurulmuş ta hani ''yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış'' sözüne rast gelmişcesine ve bu yalancılar akşamla yatsı arasında kalmış bir profil çiziyorlar..açıkçası pek beğenmedim..diğer siteye en kısa zamanda göz atacağımdan emin olabilirsin..

F

faust

Ziyaretçi
Yıkılmak istenen şeyler var demek ki varoluşunuz da,yöneticinin tavrından kaynaklanıyor bazı şeylerde,yani herkes bilsin herkes anlasın bir havası veriliyor,iyi de oluyor ve evrim konusunda hiç bir kapalı bir tutum içine girilmiyor,bu yüzden kültürel anlamda geri bir adımda olduğumuz için evrimde bize çok uzakta olacaktır her zaman,bu konuda gerçekten bilmek istersek ve bir şeyleri yıkarsak evrim ağacı yazarlarınında dilini anlayacağımızı düşünüyorum

Yeni Konular