Mailime düşen davet mesajı üzerine geldim. Forumun eski halinden eser yok. Yorum yazmaya değer bir konu dahi bulmadım, son aktif olan konularda. Bu siteyi, kim veya kimler bu hale getirmeyi başardıysa kutlamak gerekir diye düşünüyorum.
Belli ki diğer üyelere de bu şekilde davranmışsınız. Eski üyelerin hiçbiri yok ortaklıkta.
Yönetici, laf sokma derdinde olacağına, takkesini önüne koyup, düşünmesi gerekir. Muhatap olduğum tutum, burada kalmama değer bir şeyler olmadığını gösterdi.
Tutumunuz, beni burada kalmaya yöneltmek değil, kaçırmaya yönelik. Aynı yolda devam edin kardeşim. Başarılar dilerim.
dediniz. Bunları düşünüyor oluşumuz, ön yargılı yajklaşımları, yapıcı olmayan tahrip edici ve temelsiz kanaatleri onaylayacağımız anlamına gelmez. Sizin derdinizin burada kalmak olmadığı, açtığınız başlığın içeriğini dolduruş biçiminizden, zorlama bir şekilde değersiz bulduğunuzu iddia ettiğiniz konuların ağırlığından bellidir.Bu nedenle "Bana böyle yaklaştınız, ben de o yüzden kalmam" demeniz hiç inandırıcı değildir. Bu forumun, "Her ne olursa olsun insanları burada tutmalıyız" gibi bir yaklaşımı yoktur. Başlığın açılışındaki gibi bir yorumu yaptıktan sonra, "Bu yorumum onaylanmazsa, gönlüm alınmazsa giderim" biçimindeki tavrınızla uğraşama mecburiyetimiz yoktur. Başarılar dileriz.Yönetici, laf sokma derdinde olacağına, takkesini önüne koyup, düşünmesi gerekir.
Kafanıza uymayan üyeleri kaçırmakla üstün yöneticilik niteliğinizi ortaya koymuşsunuz. Şu konuda ortaya koyduğunuz üslup dahi kalibrasyonunuzu göstermek için yeterli. Tabii siz yaptığınızın farkında değilsiniz. Farkında olsanız yapmazdınız zaten. Bunun ayırdında olabilmeniz için, daha epey zamana ihtiyacınız olduğu açık seçik ortada.
Tabii ki üç sonra yok olacağım. Fazla bile kaldım. Sizlerin yöneticilik yaptığınız bir forumda kalmaya gelmedim herhalde. Çapınızın ölçüsünü ortaya koymak için geldim, ve gidiyorum.
Yokluğumda laf sokmalarınıza devam edebilirsiniz. Sizler için çok şey ifade ettiği besbelli olan kontrol panelinizin başında, "sanal yöneticilik" hevesinizi tatmin etmeye devam edin.
Başlangıçta amacım üslubumu bu denli sertleştirmek değildi. Tutumunuzla buna siz zorladınız. Benim, konudaki üslubuma bakın; bir de sizin kullandığınız üsluba... Don Kişotlarınız ile birlikte... İşte aramızdaki kalibrasyon farkı... Fakat sizler bunu da göremezsiniz.
"Üyeleri" biçimindeki ifade ile kalabalığa karışarak benliğinizi arka plana atmış oluyorsunuz ki zayıflık ve kendine güvensizlik işaretidir, çoğul değil de tekil konuşursanız güçlü bir imaj verebilirsiniz. Gücü yarattığınız sanal kalabalıklardan değil bizzat kendinizden alın.Kafanıza uymayan üyeleri kaçırmakla üstün yöneticilik niteliğinizi ortaya koymuşsunuz.
Şu konuda ortaya koyduğunuz üslup dahi kalibrasyonunuzu göstermek için yeterli. Tabii siz yaptığınızın farkında değilsiniz. Farkında olsanız yapmazdınız zaten. Bunun ayırdında olabilmeniz için, daha epey zamana ihtiyacınız olduğu açık seçik ortada.
Tabii ki üç sonra yok olacağım. Fazla bile kaldım. Sizlerin yöneticilik yaptığınız bir forumda kalmaya gelmedim herhalde. Çapınızın ölçüsünü ortaya koymak için geldim, ve gidiyorum.
Yokluğumda laf sokmalarınıza devam edebilirsiniz. Sizler için çok şey ifade ettiği besbelli olan kontrol panelinizin başında, "sanal yöneticilik" hevesinizi tatmin etmeye devam edin.
Başlangıçta amacım üslubumu bu denli sertleştirmek değildi. Tutumunuzla buna siz zorladınız. Benim, konudaki üslubuma bakın; bir de sizin kullandığınız üsluba... Don Kişotlarınız ile birlikte... İşte aramızdaki kalibrasyon farkı... Fakat sizler bunu da göremezsiniz.