Görüyorum ki önerilerden, Felsefe.net in niteliğinden öte daha aktif magazinliği tartışılıyor, ve önerilerde o yönde şekilleniyor, dün mühendis lede görüştüm, ne yapabiliriz diye, magazinsel katkı verebileceği bir şey olmadığını söyledi, aynı düşüncedeyim, üyeliğimi bu günden iptal edebilirsiniz. Açılan onca başlıktan gerçekten Çağdaş felsefe konusu olan bir şey aramaktan yoruldum, her seferinde Fidevs değişmelerden bahsediyor ama konu gelip giden kişiler değil, yönetimsel anlayış. Kurdu kuzuya boğdurup, reyting oluşturma mantığı, demokrasi sorumlulk demektir, yetkinlik demektir, yasa ve kurallar içerisinde hareket demektir, örgütlenme ve hak peşinde koşma demektir, bunları yaparkende, merkezin bu konuda oluşturduğu yasa ve kuralları denetlemesidir. Öncelikle yönetimin buranın bir felsefe sitesi olup olmamasına karar vermesi ve bu konudaki uzman kişileri popilizm peşinden koşan insanlara karşı koruması gerekir, Phi gibi benzer kişilerin anlamsız inatlaşmalarında, adil davranıyoruz diye doğru ile yanlışı aynı kefeye koymaz...
Bunların radikal olarak çözümlenmesi gerekir, hatır ziyaretleri de bir yere kadardır.
Konu başlıklarına bakıyorumda, "Tanrının varlığının ispatı" "Ateistler neden tehlike" "var varmıdır, yok yokmudur" vs Çağdaş felsefenin içerisinde bu tür şovlara ve aptallıklara yer yoktur.
Saygıyla...
Bunların radikal olarak çözümlenmesi gerekir, hatır ziyaretleri de bir yere kadardır.
Konu başlıklarına bakıyorumda, "Tanrının varlığının ispatı" "Ateistler neden tehlike" "var varmıdır, yok yokmudur" vs Çağdaş felsefenin içerisinde bu tür şovlara ve aptallıklara yer yoktur.
Saygıyla...