Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

GSÜ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jasso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    gsu

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 733

Jasso

Felsefe.net
Uzaklaştırılmış
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak bu sene üniversite sınavına giriyorum Galatsaray Üniversitesi Felsefe bölümünü düşünüyorum puanımda gayet yetecek şekilde fakat muhafazakar bi ailem var bu benim için hiç sıkıntı değil fakat okulun etkinlikleridir
mezuniyettir onların dışlanması bir kötü bakış onlardan önce beni üzer ben yargılıyım belki Frankafon bir üniversite diye yardımcı olursanız sevinirim çünkü gönül rahatlığıyla okumak istiyorum

sherlockholmes

Yeni Üye
Kazasız belasız okumayı nasip etsin benim hayalimdeki bölüm nasıl bu kadar zeki oluyorsunuz ya ben işletme okudum memnun değilim sen memnun olacağını okulu oku aman...

Jasso

Felsefe.net
Uzaklaştırılmış
Kazasız belasız okumayı nasip etsin benim hayalimdeki bölüm nasıl bu kadar zeki oluyorsunuz ya ben işletme okudum memnun değilim sen memnun olacağını okulu oku aman...

teşekkür ederim düşüncelerin için iyi haberle gelicem 🙂

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak bu sene üniversite sınavına giriyorum Galatsaray Üniversitesi Felsefe bölümünü düşünüyorum puanımda gayet yetecek şekilde fakat muhafazakar bi ailem var bu benim için hiç sıkıntı değil fakat okulun etkinlikleridir
mezuniyettir onların dışlanması bir kötü bakış onlardan önce beni üzer ben yargılıyım belki Frankafon bir üniversite diye yardımcı olursanız sevinirim çünkü gönül rahatlığıyla okumak istiyorum

Yazılarını ilgi ile takip ediyorum, genç yaşına rağmen paylaşımların çok dikkat çekici ve düşündürücü, hep böyle olmasını dilerim. Galatasaray Üniversitesi çok iyi bir tercih, yurtdışı olanakları dikkate değer. Muhafazakar ailen açısından sorun olacağını sanmıyorum sonuçta senin alacağın kaliteli eğitim öncelikli olmalı. Muhafazakar olup yabancı ülkelerde yaşayan, o kültürle uyum sağlayan insanlar yok mu? Geleceğini böyle konular ile harcama derim.

Jasso

Felsefe.net
Uzaklaştırılmış
Teşekkür ederim düşünceleriniz için kafamdaki soruların bir kısmı tatmin olmuş hissediyor galiba, güzel haberle dönücem yeniden teşekkür ettim 🙂

UpBot

Yeni Üye
Faydalı bir konu olmuş fikri olan var mı? 🙂

Yeni Konular