- 29 Eyl 2013
- 258
- 1
- 0
bilgisayarin ortacagan kalma salonda aksesuar niyetine duruyor da lepdob cok isiniyor ekstra pervane aldim hatta Kücük pille calisan vantilatör aldim özellikle Video actigimda isiniyor ve kapaniyor bazen 🙁((
bilgisayarin ortacagan kalma salonda aksesuar niyetine duruyor da lepdob cok isiniyor ekstra pervane aldim hatta Kücük pille calisan vantilatör aldim özellikle Video actigimda isiniyor ve kapaniyor bazen 🙁((
sakin ol bence artık kız çocukları öyle hayallerdeki gibi değil ,ifaden nesilden çok senin temiz kalbinin alameti .canavara dönüşeceğim galiba kaçın en iyisi siz.Nefes nefese yanına gelip o tatlı çocuk şivesi ile ellerini dizlerine koyup offf yoyuldum demesini düşün O deyişte istediğini başarmış olmanın verdiği gurur ve mutlulukda olsun yürürken omuzları daha dik olcak şekilde kendine güvenen şirin tatlı melek kız çocuğu işte 🙂
sakin ol bence artık kız çocukları öyle hayallerdeki gibi değil ,ifaden nesilden çok senin temiz kalbinin alameti .canavara dönüşeceğim galiba kaçın en iyisi siz.
🙂) Ya meyelan ben hayirli sabahlar dilemistim ama gözden kacmis olmali 🙁 yeniden hayirli sabahlar dliyorum.
isiniyor iste flzf, öneriniz icin cok merci yani 🙂) dinlendirme Fikri hic aklima gelmemisti 😀
ne kadar meraklısınız..
sende 15 göstermiyorsun ya neyyyyyse..bu günlük bu kadar yeter..