Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 2

Toplam: 216,602

daVinci

Yeni Üye
[MENTION=4544]seyrialemir[/MENTION] ssna iyi geceler...

seyrialemir

Yeni Üye
arkadaslar hepnizie iyi haftasonu diliyorum. ve bir sorum olacak, okudugum bir paylasimi nasil begenebilirim. bunu pek anlayamadim. cünkü begen gibi bir secenek yok?

meyelan

Yeni Üye
arkadaslar hepnizie iyi haftasonu diliyorum. ve bir sorum olacak, okudugum bir paylasimi nasil begenebilirim. bunu pek anlayamadim. cünkü begen gibi bir secenek yok?
sana da güzel bir gün dilerim,beğen normal de var.fakat bende ki bu pc de yok,öbüründe var tarayıcı farklı sadece belki ondandır desem

seyrialemir

Yeni Üye
mümükündür cünkü bende yok. Tesekkür ederim Meyelan

meyelan

Yeni Üye
hava kapalı,şu tarifsiz iç sıkıntımın bir kapatma düğmeside yok,huzur,sukunet,haddi hazmedebilme,çok soru sorma meyelan,yoksa yine heyelan..

karamel

Yeni Üye
meyelan şehir istanbulmuydu?
istanbul çün ki buzzzz ve kapalı.
ama olsun mutlu olmak için biraz sıcak içecek ve güzel düşler yetmiz mi?

flzf

Yeni Üye
Benide kırmızı yapın parası neyse vericem derken espiri yapmıştım allahtan bordo yapmışlar borçlanmadım 🙂

karamel

Yeni Üye
Benide kırmızı yapın parası neyse vericem derken espiri yapmıştım allahtan bordo yapmışlar borçlanmadım 🙂

ilgi çekmekte üstüne yok, önce flzf aşkı şimdi flzf teknik sorunları.Ben de sorun çıkarmak istiyorum..🙂

ls2

Kahin
Onursal Üye
İflas..geri gelmiyor..herşey bitti 🙂)

ls2

Kahin
Onursal Üye
e mail değiştirme taktiği tutmuyormuş 🙁

ls2

Kahin
Onursal Üye

top 10 listesi geri gelmiyor anlamında dedim🙂 ya çokta önemli değil..ayrıca üye girişi yapmadan sayfaya gelince görüküyor..başka bir tarayıcıdan üye girişi yapmadan foruma gel listeyi o pencereden takip et eğer çok alışmışsan bu listeye..

flzf

Yeni Üye
top 10 listesi geri gelmiyor anlamında dedim🙂 ya çokta önemli değil..ayrıca üye girişi yapmadan sayfaya gelince görüküyor..başka bir tarayıcıdan üye girişi yapmadan foruma gel listeyi o pencereden takip et eğer çok alışmışsan bu listeye..

Bu çözümü zaten problemle karşılaşır karşılaşmaz bulmuştum genede sağol ama bu yöntem çok uzun ,olmuyor ordan oraya sırf bu siteye girmiyorumki başka işlerimde oluyor.

ls2

Kahin
Onursal Üye
Bu çözümü zaten problemle karşılaşır karşılaşmaz bulmuştum genede sağol ama bu yöntem çok uzun ,olmuyor ordan oraya sırf bu siteye girmiyorumki başka işlerimde oluyor.

Phi çözer yakında umarım o zaman..

ls2

Kahin
Onursal Üye
Admin yetkisi olması lazım dediğim gibi kapatmaya yetkimiz olan açmaya yetkimiz olmayan birşey kapatmışız.

fabrika ayarları gibi bişi olsaydı da geri dönseydik bari 🙂

flzf

Yeni Üye
Çözüldü çözüldü Phi çözdü sonunda oh be dünya vermiş tekrar tekrar sağol Phi bir numaralı adminimsin bundan sonra 🙂)))))))))))

seyrialemir

Yeni Üye
Gözünüz aydin Flzf, hayirli olsun yeniden 🙂))

flzf

Yeni Üye
Teşekkür ederim valla gözümüz aydın rengim bile normale döndü heee herkese tavsiye ediyorum süper bi bağlantı bi yere tıkladım herşey düzeldi 🙂)))

Yeni Konular