Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

resim ekleme

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,129

felsefegunlugu

Yeni Üye
foruma katıldığımdan beri konulara resim eklemede sorun yaşıyorum. eklenti ekle diyorum daha sonra resmi bilgisayardan yüklesem de, url sini eklemeye çalışsam da 20 mb. ı geçtiği hakkında uyarı alıyorum. aslında 1 mb bile olmuyor resim dosyaları. bu konuda ne yapabilirim yardımcı olabilirse birileri sevinirim.

fides

Yeni Üye
foruma katıldığımdan beri konulara resim eklemede sorun yaşıyorum. eklenti ekle diyorum daha sonra resmi bilgisayardan yüklesem de, url sini eklemeye çalışsam da 20 mb. ı geçtiği hakkında uyarı alıyorum. aslında 1 mb bile olmuyor resim dosyaları. bu konuda ne yapabilirim yardımcı olabilirse birileri sevinirim.

Evet, şu an için böyle bir sorun yaşanıyor geçen ben de bu sorunu konuşmuştum yönetimle. Ama sonradan şöyle bir çözüm buldum kendime. Bazı kodları yazarak çözebildim bu sorunu ama sanırım yakında düzelir öncesinde böyle bir sorun yoktu forum sistemini yenileyince böyle oldu. Neyse çözüm:

ile belirttiğim yerdeki "İ" harfi küçük harfle yazılmalıdır. Ekleyince göstermediği için açıklamamı böyle yaptım. Deneyiniz olmazsa bir daha bakalım bu konuya.

fides

Yeni Üye
buraya resmi yapıştırın [/İmg] ( Bu kodları ekleyin)

i harfi küçük olacak. Yukardaki açıklama anlaşılmamışsa bu mesaj daha anlaşılır kılacaktır. (vbulletin biraz karıştırmış da.)

Yeni Konular