Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

? Soru -Soru -Soru ?

tekinsiztekin

Yeni Üye
9 Mar 2011
7
0
0
32
ben siteye daha yeni üye oldum ve merak ettiğim bir soru var. bazı üyelerin isimleri renki yazıyor bunlar galiba seviyeleri ama bu seviye neye göre oluyor? bir an mesaj sayısı giye düşündüm ama aşağıdaki listeye bakınca kafam karıştı, lütfen bi açıklayı verin ya...

7 Aksiyom 611
8 chimera 499
9 şehrin yabancısı 398

Nejdet Evren

Yeni Üye
19 Ağu 2008
3,589
179
63
62
mesaj sayısına gör renk alınıyor, tek ölçü bu...gerçi bu şekil pek istediğim bir şekil olmasa da, yapacak bir şey yok...

Feylesof TeCe

Yeni Üye
31 Ara 2010
926
1
0
31
mesaj sayısına gör renk alınıyor, tek ölçü bu...gerçi bu şekil pek istediğim bir şekil olmasa da, yapacak bir şey yok...

Sayın nejdet, konuya cevap vermişiniz de konu benim de kafama karıştırdı açıkçası. Sayın tekinsiztekin'in verdiği örneğe tekrar bakın. Rütbeler ya da seviyeler mesaj sayısına göreyse aksiyom çoktan düşünür ya da filozof olurdu. Mesela mühendis adlı üyenin 253 mesajı var kendisi düşünür ama iuflsfozkn adlı üyenin 380 mesajı var ama felsefe aşığı. Sayın tekinsiztekin delinin biri kuyuya taş atmış misali karıştı her şey!

Nejdet Evren

Yeni Üye
19 Ağu 2008
3,589
179
63
62
söylediğiniz tersliğin farkındayım ve nedenini bilemiyorum. bunu site yönetici arkadaşların yanıtlaması/çözümlemesi gerekir. vBulettin e geçtikten sonra olmuş olabilir.

Feylesof TeCe

Yeni Üye
31 Ara 2010
926
1
0
31
söylediğiniz tersliğin farkındayım ve nedenini bilemiyorum. bunu site yönetici arkadaşların yanıtlaması/çözümlemesi gerekir. vBulettin e geçtikten sonra olmuş olabilir.

nejdet size katılıyorum ve yöneticileri çağırıyorum. fides!!! Phi!!! lütfen yardımcı olun. ADMİNLER GÖREVE - ADMİNLER SİZİ SEVİYORUZ...

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Saydiginiz arkadaslar icerisinde daha onceden gorev yapmis kisiler var bu yuzden bu ayarlamalari yaptik. Bu durumun sizi bu kadar ilgilendirmesine hayret ettim acikcasi. Yani o kirmizi ben niye yesilim durumuna getirmeniz olayi tuhaf. 1-2 kisi de boyle degisiklik var diger butun kullanicilarimiz post sayisina gore yukseliyor.

Ilginize tesekkurler umarim merakinizi gidermisizdir.

glsezinrs

Yeni Üye
12 Ara 2010
1,358
0
0
64
Sitenin içeriği değişmiş görünüyor.Düşünce panosu...gibi birşey okudum.Değişiklikle ilgili bilgilendirir misiniz lütfen?

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Onu bende anlamadim. Seo ayarlarinda sorun var sanirim icerik olarak pano yaziyor. En kisa zamanda duzeltmeyi planliyorum...

E

evrensel-insan

Ziyaretçi
Benden baska gozlemleyen oldu mu, bilmiyorum. Son zamanlarda hem site erisimi saglanamadi, hem de tiklamalarin yerine oturmasi cok yavas.

Bu durumu gozlemleyen oldu mu? ya da yonetimin bu konuda bildigi ve aciklamak istedigi bir bilgi var mi?

E

evrensel-insan

Ziyaretçi
Yine bugunde siteye erisimde ara ara sorun yasaniyor ve site ara sira donuyor. Bilhassa mesaj ya\zarken, yazinin tam ortasinda donuyor ve sayfa degisimi icin yapilan tiklama bazan etki etmiyor.

Erisim alinmayinca dun kisa bir error mesaji cikmisti. Bugun de su mesaj cikiyor.

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@felsefe.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Bu konuda yonetimin, yoneticilerin ve teknik ekibin bir bilgisi var mi?

Benden baska bir yazar da ayni sorunlarla karsilasiyor mu?

E

evrensel-insan

Ziyaretçi
Su siralar cok az bir yavaslamanin disinda baska bir sorun gozukmuyor.

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Evrensel,

Attığınız bir önceki mesajı okumayı atlamışım nedense anlayamadım. Üstad o sorun server kaynaklı bir sorun ve bazen kendiliğinden oluyor fakat 1-2 saat geçtikten sonra kendiliğinden sorun düzeliyor.

Yavaşlama konusunda benim de dikkatimi çekti. Bu da hosting firması ile alakalıdır diye düşünüyorum. Bununla ilgili de yazışmalarımızı yapacağım. (yetişemiyorum malesef zaman zaman:) )

Daha ileride sadece kendi bilgilerimizin olduğu bir hostingi içinde barındıracak bir Server kiralarız diye düşünüyorum fakat maliyetli işler biraz..

E

evrensel-insan

Ziyaretçi
Evrensel,

Attığınız bir önceki mesajı okumayı atlamışım nedense anlayamadım. Üstad o sorun server kaynaklı bir sorun ve bazen kendiliğinden oluyor fakat 1-2 saat geçtikten sonra kendiliğinden sorun düzeliyor.

Yavaşlama konusunda benim de dikkatimi çekti. Bu da hosting firması ile alakalıdır diye düşünüyorum. Bununla ilgili de yazışmalarımızı yapacağım. (yetişemiyorum malesef zaman zaman:) )

Daha ileride sadece kendi bilgilerimizin olduğu bir hostingi içinde barındıracak bir Server kiralarız diye düşünüyorum fakat maliyetli işler biraz..

Bir onceki mesaji mi anlayamadin? yani su mesaji mi?

Su siralar cok az bir yavaslamanin disinda baska bir sorun gozukmuyor.-e.i.-

E

evrensel-insan

Ziyaretçi
"atlamışım" demiş.Yani anlayamadığı şey; nasıl gözünden kaçırdığı...

Evet ben de boyle bir algi hissi almistim da, sadece emin olmak istedim.

Yalniz, mavimor'un bir avukata ya da tercumana ihtiyaci oldugunu hic dusunmuyorum. :)

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Evet ben de boyle bir algi hissi almistim da, sadece emin olmak istedim.

Yalniz, mavimor'un bir avukata ya da tercumana ihtiyaci oldugunu hic dusunmuyorum. :)

Belki de ben de mavimor'un sorulan her soruya, cevap verecek(gerekecek) kadar zamanı olmadığını düşündüğümden en azından sorunuza kendim cevap vererek sizi bekletmeyerek nezaket göstermişimdir:) Ki sorunuzun cevabı yukardaki mesajda yazılıydı size cevabım algı yanlışlığınızla ilgiliydi,başkasının adını yorum yapmaktan ziyade dikkatli okumanızı önerdim. Haa çok spesifik bir soru olduğunu düşünüyorsanız genelden ziyade özelden göndermenizi öneririm.
Umarım sonraki mesajlar konuyla alakalı olur.

E

evrensel-insan

Ziyaretçi
Belki de ben de mavimor'un sorulan her soruya, cevap verecek(gerekecek) kadar zamanı olmadığını düşündüğümden en azından sorunuza kendim cevap vererek sizi bekletmeyerek nezaket göstermişimdir:) Ki sorunuzun cevabı yukardaki mesajda yazılıydı size cevabım algı yanlışlığınızla ilgiliydi,başkasının adını yorum yapmaktan ziyade dikkatli okumanızı önerdim. Haa çok spesifik bir soru olduğunu düşünüyorsanız genelden ziyade özelden göndermenizi öneririm.
Umarım sonraki mesajlar konuyla alakalı olur.

Olabilir. Ben de ikinci okuyusta o yanlisligi kendimde duzeltmistim. Ayrica hic bir dusunce ureterek te o yaniti yazmadim. Sadece neyi neden anlayamadigini ogrenmek icin sormustum. Mesajin konu ile alakasi da, gelen mesajdaki bir algilamayi soruya gelen yanita gore uygun yapmak ve anlasilmayan yeri, anlasilir kilmakti.

Ayrica nezaketin icin de, tesekkurler.

Bu arada lakabina yonelik olan cumle ise sadece bir ironik takilma idi. Umarim sen de onu "yanlis" algilamamisindir. :)

Yeni Konular