Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Sorun olmaması

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 2,059

mavimor

Yeni Üye
Şu ana kadar hiç bir sorun yazılmamasını hiçbir sorunla karşılaşılmamasına yoruyorum🙂

chimera

Yeni Üye
Ynt: Sorun olmaması

okadar çok sorun varki hangi birini yazsak diye düşünüyoruz belkide 😉

mavimor

Yeni Üye

işin latifesi zaten bu🙂 kimse bir şey yazmadığı için bir şekilde bu sorunların yazılması gerekiyor. Karşılaşılmadan sorunu çözemeyiz sanıyorum🙂

chimera ' Alıntı:
okadar çok sorun varki hangi birini yazsak diye düşünüyoruz belkide 😉

Karl Marx

Yeni Üye

Sanırım en büyük sorun içeriğin forumda konular halinde tutuluyor olması. Ayrı bir içerik yönetim sistemi kullanılsaydı daha iyi olurdu.

mavimor

Yeni Üye

İçerikte aynı konu ile ilgili sizlerin de eklemesi gereken ayrıntılar ya da diğer bilgileri eklemek açısından forumun daha doğru olacağını sanıyorum. Bir de sokrates hakkında bulunması gereken esas bilgiyi ziyaretçi ilk entryde bulacaktır. Daha sonrası ayrıntıları tartışarak daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Karl Marx ' Alıntı:
Sanırım en büyük sorun içeriğin forumda konular halinde tutuluyor olması. Ayrı bir içerik yönetim sistemi kullanılsaydı daha iyi olurdu.

caner

Yeni Üye

Sorun değil ama istek biraz. Arı başlık açmak istemedim. Sözlü olarak sana da söylemiştim Mustafa: Siteye google aramayı gömmek lazım; forum araması tatmin edici değil.

mavimor

Yeni Üye

Google aramayı önümüzdeki günlerde programıma aldım Caner, Teşekkürler.

caner ' Alıntı:
Sorun değil ama istek biraz. Arı başlık açmak istemedim. Sözlü olarak sana da söylemiştim Mustafa: Siteye google aramayı gömmek lazım; forum araması tatmin edici değil.

Nejdet Evren

Yeni Üye
bir sorunum var arkadaşlar,
hikayeler bölümüne uzun soluklu bir öykü aktarıyorum. Babası ( - ) adında . uzunluğu nedeniyle bölüm bölüm aktarmak istedim. ancak şunu fark ettim sonraki bölüm sayfanın en başına aktartılıyor. oysa ki, bölümler yukarıdan aşağıya doğru sıralansa okunması açısından daha iyi olacak. bu konuda bir düzenleme yapmanız mümkün müdür?

fides

Yeni Üye
bir sorunum var arkadaşlar,
hikayeler bölümüne uzun soluklu bir öykü aktarıyorum. Babası ( - ) adında . uzunluğu nedeniyle bölüm bölüm aktarmak istedim. ancak şunu fark ettim sonraki bölüm sayfanın en başına aktartılıyor. oysa ki, bölümler yukarıdan aşağıya doğru sıralansa okunması açısından daha iyi olacak. bu konuda bir düzenleme yapmanız mümkün müdür?

Profil bilgilerinden/Ayarları değiştir/ "Konu gösterim ayarları "nı kullanabilirsiniz.Bu seçeneği üyeler kendi tercihleri doğrultusunda düzenleyebilirler.Üyenin kendi kişisel tercihlerine göre sıralama yapılır.
Artık böyle bir probleminiz yok.Eskiden yeniye göre düzenlenmiştir.
İyi Forumlar...

Nejdet Evren

Yeni Üye
teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık

Yeni Konular