Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Sosyalizm/Komünizm Sevmiyorum Çünkü...

tunga

Yeni Üye
19 Kas 2012
3
0
1
33
ilahi dinlerin getirdiği züluma örnek verir misiniz? ilahi dinler insanların kurtulusları içindir son din islamiyetdir..islamiyetde insanlara acıyı yaşatacak hiçbirşey bulamazsınız.. . komunizm uygulanamayan ve uygulanamayacak bir sistemdir..

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
44
Uzağa gitmeye gerek yok. Günümüzün köktenci dincilerin intihar eylemleri,11 eylül,İsral'in Filistin katliamları,Hristiyanlığa terstir diye paganların katledilmesi,cadıdır diye canlı canlı yakılması vs.

tunga

Yeni Üye
19 Kas 2012
3
0
1
33
11 eylülü bir daha arastırın derim .. bakınız bi bozulan ve değiştirilen din vardır Hristiyanların bilinen bile 4 kitabı var gerisini siz düşünün.yahudilikde öyledir..bana komunizmin gelidği bir ülkede refah ve mutluluk getirdiğine dair bir kaynak gösterin alır ve okrum..benim okuduğm kitaplar ise en son din ve medeniyet,sosyalizme giriş ,necip fazıl sosyalizm ve komnizm üstüne bir kitabı.

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
44
Sayın Tunga, işte sizin inancınıza geldiğinde bozulmadan yahut değiştirilmeden bahsediyorsunuz.Ancak bu dediğiniz durum hertürlü inanç ve ideoloji açısından geçerlidir.Komünizm,kapitalizm,liberalizm,demokrasi,İslam,Hristyanlık vs. bunların tamamında sistemin kendisinden sapan uygulamalar vardır.
Çin diye bir devlet var.Dünyanın iki numaralı gücüdür." İyi ama Çinde şöyle şöyle kötü şeyler oldu".İyi de hangi memlekette olmadı?

19 Kas 2012
233
0
16
Komünizm benim de olmasını istediğim bir sistemdir. Bir yanda aç, fakir kardeşlerimiz yatacağına herkes eşit olsa ne zarar çıkar ki?
Birisinin çok yemekten karnı ağıracak, diğerinin ise açlıktan bu adaletsizliktir diye düşünüyorum. Komünizm'in şu anda dünyada baş göstermesi bana çok güç geliyor ama islam yayılırsa ve bütün zenginler zekatını verirse bu neden gerçekleşmesin?
İşin içine islam girerse komünizmden çıkar ama olsun sonuçta komünizmin amacı eşitlik değil mi? Tamam işte...

Yeni Konular