- 7 Ara 2013
- 6,615
- 504
- 113
- Konbuyu başlatan
Batı toplumunun kalbindeki ahlaki çürümeyi kaçınılmaz düşüşüyle doğru bir şekilde betimleyen bir tablo oluşturmak mümkün olsaydı, o zaman kesinlikle bu olurdu
Batı toplumunun kalbindeki ahlaki çürümeyi kaçınılmaz düşüşüyle doğru bir şekilde betimleyen bir tablo oluşturmak mümkün olsaydı, o zaman kesinlikle bu olurdu
* Felsefe okudum, İngilizce diploması aldım, Jane Smiley'den yaratıcı yazarlık dersleri aldım ve kafam bulutlarda (aklım karışık) yıllar geçirdim. Ne buldum biliyor musun? Yüksek derecede sağlık ve zindelik olmadan dünyadaki tüm felsefeler bir boka yaramaz.
* İnsanın kendini geliştirmesi gereken en önemli 5 şey:
1) 4'lük burpee. (not: burpe kuvvet antrenmanında kullanılan tüm vücut egzersizidir)
2) Borçsuz yaşamak.
3) Herkese kendisine davranıldığı gibi davranmak. .
4) Satılmışları, beceriksizleri ve çocuk katillerini sorumlu tutmak.
5) İç sesine güvenmek.
Ve Ana Akım Medyayı görmezden gelmek.
* Süper özgür olmak için hükümete (yetkililere) ihtiyacınız yok.
Ve: Tanrı ile aranızda aracılık yapması için bir kiliseye ihtiyacınız yok.
* Yüksek öğrenim kurumlarınız beyninizi lapa haline getirecek. Ve: Biraz sahte tarih, sahte bilim ve eksiksiz ve mutlak saçmalık emmek istiyorsanız? Bir devlet okulu öğretmenini dinleyin!
* Politika bencil arzularınızı ulusal çıkar gibi gösterme sanatıdır.
* Böceklere politikacılardan daha fazla saygı duyuyorum. En azından böcek öldürücüler senin tarafındaymış gibi davranmıyor.
* Parasal bir paradigmada asla barış ya da adalet bulamayacaksınız.
* Bankalar satılmışlarla dolu. Kiliseler pedofil sübyancılarla dolu. Devlet/hükümet zorbalarla dolu. Hastaneler şırınga kullanan psikopatlarla dolu. Okullar, gerçek tarihe dair HİÇBİR ŞEY bilmeyen, budala, aptallaştırılmış, boktan, s...k asalaklarla dolu.
* Doktorlar sağlığı mahvediyor. Bankacılar parayı mahvediyor. Öğretmenler eğitimi mahvediyor. Vaizler maneviyatı mahvediyor. Yargıçlar adaleti çiğner. Haberciler haberleri mahvediyor ve size beyni yıkanmamış 5 yaşındaki bir çocuğun tam olarak görebileceği saçma sapan bir fikirleri veriyorlar! Moronlarla dolu bir dünya hakkında konuşun..
*Yalancılar, beceriksizler, sahtekarlar, dolandırıcılar ve sahte arkadaşlarla dolu bir dünyada gerçeği/ doğruyu söyleyin...
Bir devrimci olacaksın.
* Devlete güveniyorsan. Resmi hikayeye inanabilir, oy vermenin bir fark yarattığını düşünebilir, sağlık tavsiyesi için aptal doktorlara güvenebilir, beslenmenize 4 besin grubuna güvenebilir ve sahte bir mikrop ve sahte bir hastalık için zehirli çamurla dolu bir şırınga alabilirsiniz. Bunu yapan adama acıyorum
* Sahte mikroplar, uydurma iklim krizleri ve tasarlanmış finansal felaketler. Ne olup bittiğini bilmeyen berbat bir halk istiyorsanız? Onları bu bokla doldurun! 1) Karşılık veremeyecek kadar korkaktırlar. 2) Korku kampanyalarını 7/24 sürdürürseniz böyle kalacaklar!
* Daha iyi sağlık, daha iyi bir vücut ve hayata daha iyi bir genel bakış mı istiyorsunuz? Hükümet (resmi anlatı) ne diyorsa tam tersini yapın... Sonuçlar garantili.
* Elbette, sizi öldürmek için ortaya çıkmış bir psikopat kontrol manyağı çete var. Sözde liderleriniz genellikle sizi öldürmeye çalışıyor. Önce zayıf, uysal salakların peşine düşerler. İlaçlarınızı keser, diyetinizi düzenler ve süper formda kalırsanız? Seni öldürmek çok daha zor. Göreyim seni.
* Bazıları şöyle der: Toplumu suçluyoruz. Ama biz toplumuz! Diyorum ki: S... saçmalık. Beni yalancılarınızla, satıcılarınızla, devlet adamlarınızla, ağız maymunlarınızla, sözde bilim adamlarınızla veya parası ödenen ve satın alınan politikacılarınızla aynı kefeye koymayın. İlgilendiğim kadarıyla? Hepiniz cehenneme gidebilirsiniz.
* Elektriği, banyosu ve akan suyu olmayan tek odalı bir kulübede serseri gibi yaşıyorum. İyi tarafı: Çıldırmış bir dünyaya sıfır borcum, sıfır stresim ve sıfır taahhüdüm var.
* Ben faturaları öde ve öl tipi değilim. Bu nedenle: Sahip olduğum her şeyi sattım, son borcumu da sildim, defolup gittim ülkeye ve düpedüz kabul edilemez hale gelen bir kültüre siktir git dedim.
* Bir insanı doğanın dışına çıkarın ve eski halinin zayıf, kopuk, zayıf düşmüş bir gölgesi olur. Böyle bir adamı köleleştirmek kolaydır.
* Doğa Ana'nın kitabından bir sayfa oku ve biraz kendini toparla.
* Sana sahte tarih öğrettiler. Sana sahte ilaç verdiler. Sahte para harcıyorsun. Sahte bir dünya. Onun dışında kal ya da sahte ol.
Bürokratlardan (yetkililerden) emir almayı bırakın. Kanıtlanmış katillerden tavsiye almayı bırakın. Senden 10 kat daha kötü durumda olan insanları dinlemeyi bırak.
* Senin paranı uyuşturucu ticareti yapmak, çocuk kaçakçılığı yapmak, var olmayan iklim krizleriyle savaşmak, gıdayla dalga geçmek, suyu zehirlemek, hava dalgalarını karıştırmak ve insanoğlunun genetik yapısını değiştirmek için kullanıyorlar! Çay vergisinden çok uzağız. Erkeklerin dövüş ruhuna ne oldu?
* Biraz daha derine in. Ve şunları bulacaksınız:
1) Uzmanların %99'u satın alınmış ve bedeli ödenmiştir.
2) Sözde bilim hakkında bilimsel hiçbir şey yoktur. Ve
3) Sağlığınızı önemsediklerini iddia edenler aslında sizi öldürmeye çalışıyorlar, ölü gibi. Hiçbir şey göründüğü gibi değil... HİÇBİR ŞEY.
* Aptal bürokratlar/teknotratlar (bilgi/yönetim sınıfı) için şükretmeyin. Sadece şunun farkına varın: 1) Hayatları boyunca hiçbir zaman gerçek bir işleri olmadı. 2) Tek bildikleri tecavüz, yağma, talan. 3) Tamamen aptal olmasalardı. Bürokrat olmayacaklardı 4) Cehennemdeki şeytani varlıklara borçludurlar. Dava kapandı.
* Kontrol manyakları sizi kontrol etmek istiyor. Bürokratlar size fatura kesmek istiyor. Katiller seni öldürmek istiyor. Tam ve mutlak aptallar sizi matrisin içine çekmek ve onlardan biri yapmak istiyor. Bu insanlarla pazarlık yapamazsınız. Onlarla pazarlık yapamazsınız. Onları değiştiremezsin. Deneme..
* Olaya şu şekilde bakın: Borcunuzu ödediğinizde, tüm uyuşturucuları bıraktığınızda, TV'yi bıraktığınızda, hayatınızın en iyi şekline girin ve kendi ürünlerini satan ve satın alınan ve parası ödenen uzmanları dinlemeyi bırakın. Savaşçı olun.
* Son zamanlarda öğrendiğim şeyler:
Bir sürü iyi eğitimli aptal var.
Hükümet gerçekten ölmeni istiyor.
Şeytani çocuk katilleriyle pazarlık yapamaz, akıl yürütemez veya pazarlık yapamazsınız.
Erkekleri unut.
* Kalbinize danışın.
Yaratıcınıza danışın.
İç sesinize danışın.
Sözde uzmanların hepsi satın alındı ve paraları ödendi.
* TV izlemeyi bırak, toksik arkadaşlardan kurtul, sudan başka bir şey içme, ilaçlardan, doktorlardan ve hastanelerden uzak dur, sabahları squat, şınav egzersizi yap ve Büyük Hükümete ve Büyük İlaç'a siktir git deyin kapatın ve beton dökün.
Artık bu kadar depresif olmayacaksın.
* Spor salonlarına gitmeyi bıraktım, güçlendim.. Abur cubur yemeyi bıraktım, daha sağlıklı oldum. Televizyon izlemeyi bıraktım, daha akıllı oldum. Uzmanlara güvenmeyi bıraktım, daha akıllı oldum. Devleti dinlemeyi bıraktım, daha özgür oldum.
Ahlak? Vazgeçen ol. Aynı benim gibi. Gücünüzü genişleteceksiniz...
* Aptallar, psikopatlar, satılmışlar, moronlar, TV izleyicileri ve düpedüz aptallarla dolu bir topluma iyi uyum sağlamak hiçbir sağlık ölçüsü değildir.
Aslında tam tersi.
Meslektaşların tarafından saldırıya uğruyorsun. Ailen tarafından azarlanıyorsun. Kitleler tarafından tükürülüyorsun!
Boşver/Salla...
Muhtemelen doğru bir şey yapıyorsun.
* Gerçeği arayanlarla takılın. Büyümenize yardım edecekler, sizi yeni zirvelere taşıyacaklar ve çıldırmış bir dünyada egemenliğinizi güvence altına almanıza yardımcı olacaklar. Satıcılardan uzak durun. Sizi karanlıkta tutacaklar, duymak istediklerinizi söyleyecekler ve sizi bir sürü rahat yalanla besleyecekler..
Aşı Tedarik Operasyonları Liderinin rolü, operasyonları desteklemek,Birleşik Krallık'ın en büyük aşılama programı olması beklenen ve önemli bir Bakanlık önceliği olacak olan bu program sırasında bir dizi paydaş için doğru ve zamanında raporlar sağlayan yeni bir görevdir. . Rol, covid ile ilgili tüm ürünlerin günlük operasyonel yönetiminden doğrudan sorumlu olacak ve bunların Birleşik Krallık, Kraliyet Bağımlılıkları ve Denizaşırı Bölgeler genelinde zamanında dağıtımını sağlayacaktır.
BRICS, Arjantin, İran, Suudi Arabistan, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni gruplarına kabul edeceklerini resmen duyurdu. Petrodolar öldü.
Sıra Ülke 2020 Rezervi Pay %
1 Venezuela 303.806 17,07
2 Suudi Arabistan 258.600 14,53
3 İran 208.600 11,72
4 Kanada 170.300 9,57
5 Irak 145.019 8,15
6 Kuveyt 101.500 5,70
7 Birleşik Arap Emirlikleri 97.800 5,50
8 Rusya 80.000 4,50
9 Libya 8.363 2,72
10 ABD 47.053 2,64