Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

utanç tablosu...

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 3,039

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
bence de türk milleti (tüm diğer milletler gibi), 'aziz' dir... ama bu 'aziz'lik, tek başına türk yargı sistemini ne kadar çürümüş olursa olsun, eleştirilmez/ dokunulmaz kılabilir mi... geçenlerde toplam olarak iki buçuk dakikalık bir gösteriyle, 'parasız eğitim istiyoruz' pankartı açıldı ve bu öğrenciler, bu suç(?)larından ötürü tam olarak, sekiz yıl beş ay ceza aldılar... şimdi bu davada sırf hükümete yaranmak için, böyle bir karar verileceğine, adam gibi beraat kararı verebilecek kadar bağımsız bir yargımız olsa; yüce türk milleti şu anda olduğundan, daha da aziz olmaz mıydı....

sakal

Yeni Üye
Türkiye ve utanç tablosu kelimeleri biraraya gelince bir Türk evladı olarak elbette biraz duygusal davranmış olabilirim.Yargı sistemimiz sosyal adaletsizlik ve daha birçok yönden avrupa standartlarının gerisinde olmadığımızı söylemek elbette saçmalık olur.Biz bu sorunları kendi içimizde çözmeye çalışıyoruz zaten.ve elimizde sihirli bir çubuk yok herşeyi bir anda düzeltecek,kolay olmasada zamanla bu sorunları asgari düzeye indireceğimizi zannediyorum.

sakal

Yeni Üye
ve 21 numaralı mesajınıza sonuna kadar katılıyorum.Neyapalım siyaset böyle pis kokuşmuş bişey işte.

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
Türkiye ve utanç tablosu kelimeleri biraraya gelince bir Türk evladı olarak elbette biraz duygusal davranmış olabilirim.Yargı sistemimiz sosyal adaletsizlik ve daha birçok yönden avrupa standartlarının gerisinde olmadığımızı söylemek elbette saçmalık olur.Biz bu sorunları kendi içimizde çözmeye çalışıyoruz zaten.ve elimizde sihirli bir çubuk yok herşeyi bir anda düzeltecek,kolay olmasada zamanla bu sorunları asgari düzeye indireceğimizi zannediyorum.

eğer kendi aksayan, dökülen, çürüyen yönlerimizi soğukkanlılıkla eleştiremezsek, düzeltemeyiz ve dolayısıyla sadece kendi gözümüzde değil, bütün dünyanın gözünde 'aziz bir millet' haline gelemez; pakistan gibi kanlı bir insan çöplüğüne dönüşür gideriz...

sakal

Yeni Üye
nasıl soğukkanlı olalım bilemiyorum.birileri sabrımızımı deniyor nedir.sanki birkaç yıldır birileri türkiye ekonomik yönden şöyle iyiye gidiyor böyle iyiye gidiyor gibi zırvalarla kocaman süslü bir balon şişiriyor gibi.bu balonun birgün patlamasından korkuyorum.ve bu sadece ekonomik yönden değil en fazlada adalet ve sosyal yönlerden bir patlama olacak gibime geliyor ve bunu seziyorum.elimden birşey gelmiyor ve bende üç maymunu oynuyorum şimdilik.umarım korktuğum başımıza gelmez.

F

Fetâ

Ziyaretçi
Sürekli birilerinden birşeyler beklersek, değişen hiçbir şey olmaz. Sadece buralarda ağlaşır dururuz.

sakal

Yeni Üye
yeni anayasamız çıksın bakalım neler getirecek,basından yayından takip ettiğim kadarıylada toplumsal bir mutabakatla oluşturmaya çalışıyorlar.okadar anaysa profössörleri kafa patlatıyor.bekleyip göreceğiz.bir birey olarak bizim katkımız olamaz,ancak kendizmizce temennilerimiz beklentilerimiz olabilir.bunuda stklar bizim adımıza dile getiriyorlardır.biz ne yapabiliriz bir öneriniz varmı.

F

Fetâ

Ziyaretçi
Örgütleneceğiz ve gücümüz ne kadarsa o kadar mücadele edeceğiz. Bunun başka yolu yok.

sakal

Yeni Üye
hocam örgütlenme mücadele şimdiki iktidarın pekte hoşlanmadığı şeyler,bir gece ansızın bizide götürürler maazallah,az önce izlediğim bir haberde 1 gence 7 polis girmiş yine sinirim zıpladı.bu tartışma benim için bitmiştir.

P

Pyramos

Ziyaretçi
Hangi -doğru- üzerinde örgütleneceğiz !? doğru diye bişey yok beyler! adamlar istediği gurubu/örgütü istediği yöne çekiyor, öbür örgütü/grubu da öbür tarafa çekiyor, sonra öbürünüde,öbürünüde...sonra bunları uydu alıcısı gibi paralel, yatay falam filam ayarlayıp istediği görüntüyü elde ediyor🙂 insana dair sömürmedikleri hiç birşey yok.. bakın bazı şeylere kızıyorsunuz..onu bile sömürürler..hatta belkide zaten sömürüyorlar..

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
Hangi -doğru- üzerinde örgütleneceğiz !? doğru diye bişey yok beyler! adamlar istediği gurubu/örgütü istediği yöne çekiyor, öbür örgütü/grubu da öbür tarafa çekiyor, sonra öbürünüde,öbürünüde...sonra bunları uydu alıcısı gibi paralel, yatay falam filam ayarlayıp istediği görüntüyü elde ediyor🙂 insana dair sömürmedikleri hiç birşey yok.. bakın bazı şeylere kızıyorsunuz..onu bile sömürürler..hatta belkide zaten sömürüyorlar..

iyi de, ne demek istiyorsunuz... bu ülkenin insanları, demokratik ve hukuki açıdan bu kadar çaresizse, söz konusu olan şey, faşizm demektir... ve öyleyse bile, faşizme karşı direnişi olanaklı kılacak yollar olmalıdır...

UpBot

Yeni Üye
Teşekkürler yararlı konu

Yeni Konular