Yeni profil mesajları

Hoş geldin ziyaretçi.Kendimi bu hayatın akışında nasıl yön vereceğim derken duygularımdan mahrum kaldım.Yalnız kaldım ve kalmaya devam ediyorum.İnsanlarla çok sohbet etmeyi seven biri değilim.Az insan çok mutluluk felsefem vardır hep.O orada ki az insanlarla bütün evreni dolaşırım.Duygusal biriyim.Keşke olmasaydı bu özelliğim..Kendimden nefret ediyorum bu yüzden.Giydiğim kıyafetten bile nefret ettiriyor beni.Kesin kararlar verdikten sonra olacak olaylar o kararımdan beni döndürebiliyor.Ben çok düşünen bir insanım maalesef..Hayatı akışına bırakma ve anı yaşama dersini bir türlü öğrenemedim ve öğrenemiyorum.Bu konuda tecrüben varsa bana mesaj atmanı isterim.İçimde bir sıkıntı var çözemiyorum.Ben eski ben değilim....
Amin. Ölüm bu tabii, kaçacak yer yok. Hakikati geç de olsa fark etmiştir.
Sağol, ben de seninkini kutlarım ve böyle bir gün olduğunu da bilmiyordum, öğrenmiş oldum. :)
Sakal, hoş geldin. Evrensel, lösemi kanserinden öldü. Bir yılı geçti galiba, tam tarihi hatırlayamadım.
Teşekkür ederim, sonunda erenler yaşına ulaştım, bundan sonra neler olacak bakalım.:)
Profilme şeref verdiniz ihaveanidea.

Durduğum yer benim değil iken, gidebilecek bir yerimin olmaması ne acı; gidebilecek bir yerim yok iken hala ve inatla durmayışım ne gaflet; nihayetinde olmuyorken yaşıyor olan insanın, yaşıyorken olduğunu bilmemesi bu, bu ne tuhaf bi’ hayret.



https://m.youtube.com/watch?v=GF5SlU9YA70

Karla karisik yağmur yağsa da ıslansak (:
Bir gün sabah sabah kapıyı vursam,
-Kim o ? dersin uykulu sesinle içerden.
Saçların dağınıktır, mahmursundur.
Kimbilir ne güzel görünürsün sevgilim,
Bir gün sabah vakti kapıyı çalsam,
Uykudan uyandırsam seni,
Ki, daha sisler kalkmamıştır Haliçten.
Fabrika düdükleri ötmededir.

https://www.youtube.com/watch?v=rzXqjcOASG0
Üstadım hasta sabahı beklemekten vazgeçti, mezar ölüye doydu, günah şeytanın boyunu aştı, ben de son bir portakal soyup baş ucuma koyacağım.
Beyefendi, insanların ziyaretçi mesajlarına güzel mısralar işliyormuşsunuz, takdir ettim.

Zat-ı alime de bir kaç satır hediye ederseniz pek bahtiyar olurum.

Dönüşünüzü kırkmerak vaziyette bekliyorum.
hem koşarak yarattığım sevgiler vardır
hem körlenmiş sevgilerin acısıyla koştururum.

:* Seni seviyorum, her gün söylemek istiyorum. Bir insanı can-ı gönülden sevmek hissi çok güzel çünkü.
Merhaba, @Alper beyle tanistik mi? bu chat konusunda bilgi verecekti size sanirim.. Kendisi bilgi vermeyi cok sever, bir sure ucretsiz olarak bilgi islem hatlarinda calisti sirf bu yuzden
Ben de seni çok seviyorum :*
Ben de agnostiğim ama bu doğrularım olmadığı anlamına gelmez. Benim agnostikliğim daha çok 'kesin' olduğu öne sürülen doğrulara şüpheci olarak yaklaşmak.

sanalmanik'in düşünceleri benim de hoşuma gider ancak benim düşüncelerim üzerinde fazla durulmamış ve sade iken (bir amacımın olmamasının yan etkisi galiba), sanalmanik'in düşünceleri, araştırılmış, üzerinde durulmuş ve karmaşıktır.

Söylemek istediğim; birçok başlıkta, benzer konulardan bahsedip sözü her defa benzer yerlere getirmeniz ve insanların düşüncelerine ciddi olmayan bir yaklaşımla yorum yapıp o insanların düşüncelerini değiştirmeyi ummanız.
ben agnostik olduğuma göre, bu kendi dogrum olmaz öyle değilmi? tekil şahıs kullanmayınız lütfen.
henüz bu forumda gerçekten tartışabiliceğim bir tek sanalmanik var. onunlada fikirlerimiz nerdeyse aynı, bu yüzden tartışmamız mantıksız olur. benim doğrularım diye birşey yok teist olduğum dönemde agnostisizm beni etkiledi ve agnostik oldum,demekki sizin dediğiniz manada değişemez dediğiniz kavramlar değişiyor. birilerinin bulduğu fikir insanların düşüncelerini değiştirebiliyorsa, bunun yeri bu forum olmayabilir ama farklı bir yerde değişkenlık gösterebilir. bu yüzden genelleme yapmayınız lütfen.
Üst