Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Ben ve Sen

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 2,301

Bilinmez

Yeni Üye
Ben ve sen.

Ben senin benim hakkimda düsündüklerinsem, ben kimim? Bana göre sen kimsin? ve nihayet: Biz kimiz?

köle

Yeni Üye
Sen kendin hakkında düşündüklerin kadarsın. Kendimizi algılayaşımız bize öğretildi. Kendini nasıl ve ne olarak algılıyorsan o'sun, bir başkasını da kendinden yola çıkarak algılıyorsun.

Bilinmez

Yeni Üye
Sen kendin hakkında düşündüklerin kadarsın. Kendimizi algılayaşımız bize öğretildi. Kendini nasıl ve ne olarak algılıyorsan o'sun, bir başkasını da kendinden yola çıkarak algılıyorsun.

...bir başkasını da kendinden yola çıkarak algılıyorsun... COK GÜZELDI!

Sen kendin hakkında düşündüklerin kadarsın. Kendini nasıl ve ne olarak algılıyorsan o'sun. > Sanirim bu benim icin bendi, ama sanirim senin icin ben diildi.

nakres

Yeni Üye
benim tüm karakterim ve kişiligimin özelliklerini (ben)karşımda bir ayna varmış gibi bütün bunları yansıtması (sen )biz birbirimizi tamamlayanlarız düşünce olarak ortak noktamız ise insan olmamız (biz) diyebilirmiyiz acaba arkadaşlar .

usenenadam

Yeni Üye
ne ben benim
ne sen sensin
aman susalım
kimse bilmesin

Beni bende demen bende değilim
Bir ben vardır bende benden içeri
diyor yunus emre..

sen; benim yokluğumda olandın,
varlığında biz olsaydık.
ne ben kalırdı,ben de
ne de sen kalırdın sende.

Feylesof TeCe

Yeni Üye
Ben ve sen.

Ben senin benim hakkimda düsündüklerinsem, ben kimim? Bana göre sen kimsin? ve nihayet: Biz kimiz?

Sizi benim psikiyatriste götüreyim size renkli renkli ilaçlar yazsın. Siz o ilaçları için biriniz ölecek biriniz yaşacaksınız yine tek kişi olacaksın. NOT: Merak etme sen hep yaşayan olacaksın.

Yeni Konular