Uzun süredir merak ettiğim konulardan birisi...
Şöyle bir örnekle başlamak istiyordum ''sivilcelerimizi sıkmaktan neden zevk alırız?'' şahsen ben
sıkmadan duramam ya da başkasının sivilcelerini bile sıkmaktan zevk alan insanlar vardır.
Bunun temeline illa ki bir şey yatmalıdır diye düşünüyorum
Ve yine cinsel arzuya çıkıyorum
Geciktiriciler güç arttırıcılar tabiki birçok nedeni olabilir fakat kullanmanın asıl nedeni gerilim ve patlamayı arttırmaktır
Bunu sadece bu yönden değil sevinçte üzüntüde özellikle öfke de görebiliriz ki bunlar
aynı enerjiden doğan sadece bizim gözlemimizle farklı şeylerdir ya da hepsi enerjinin dışa vurumudur
Sevinmeden önce ,kazanmadan önce dibe batma hissi ya da yeniden yukarı çıkma düşüncesi nedenir?
çünkü olduğu yerden başlarsa yeterince gerilmemiş olacaktır ve bu patlamasının
değerini düşürecektir
İnsanın enerjileri,duyguları bile bunun üzerine kuruluyken
bu gerilim ve patlama olayı başka ne şekilde açıklanabilir?
Şöyle bir örnekle başlamak istiyordum ''sivilcelerimizi sıkmaktan neden zevk alırız?'' şahsen ben
sıkmadan duramam ya da başkasının sivilcelerini bile sıkmaktan zevk alan insanlar vardır.
Bunun temeline illa ki bir şey yatmalıdır diye düşünüyorum
Ve yine cinsel arzuya çıkıyorum
Geciktiriciler güç arttırıcılar tabiki birçok nedeni olabilir fakat kullanmanın asıl nedeni gerilim ve patlamayı arttırmaktır
Bunu sadece bu yönden değil sevinçte üzüntüde özellikle öfke de görebiliriz ki bunlar
aynı enerjiden doğan sadece bizim gözlemimizle farklı şeylerdir ya da hepsi enerjinin dışa vurumudur
Sevinmeden önce ,kazanmadan önce dibe batma hissi ya da yeniden yukarı çıkma düşüncesi nedenir?
çünkü olduğu yerden başlarsa yeterince gerilmemiş olacaktır ve bu patlamasının
değerini düşürecektir
İnsanın enerjileri,duyguları bile bunun üzerine kuruluyken
bu gerilim ve patlama olayı başka ne şekilde açıklanabilir?